Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Profesionalios žemėlapio darbų paslaugos


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1835 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

REKOMENDACIJA - Žmogus tikrai turi savo skonį, žino kaip geriausiai pateikti darbą užsakovui pagal jo poreikius, kiekvienam rekomenduoju šį žmogų, kadangi yra ir patikimas ir turi labai daug idėjų savo darbuose ir retai galima pastebėti Lietuvos bendruominėja, tokio tipo gražius darbus.

Redaguota , nario Žvėris
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nepavadinčiau šio žmogaus mapp'eriu. Jo kuriami darbai yra realistiškos apdailos priderinimas ir architektūros atvaizdavimas žaidime, todėl procesas ir rezultatas labai skiriasi nuo vadinamojo tradicinio mapp'inimo, kurį žaidėjai pripratę matyti SA-MP serveriuose.

Visų pirma visos detalės kuriamos nuo 0 ir tobulinamos pagal kliento poreikį, todėl rezultatas bus unikalus tikrąją to žodžio prasme. Ir tai net nėra geriausia darbo proceso dalis, geriausia dalis tame, kad galutinis variantas bus būtent toks kokio buvo siekiama. Atkurta tinkama atmosfera ir suteiktas realistiškas įvaizdis.

Teko naudotis šio žmogaus paslaugomis ir galiu drąsiai teigti, jog jo darbai visai kitame lygyje, žmogus savo amato meistras ir lyginti jo darbų kokybę, su kitų mapp'erių darbų kokybę būtų labai sunku, kadangi tiek darbo procesas, tiek rezultatas labai skiriasi, jog būtų galima sulyginti su kažkuo kitu vienas prie vieno. 

Quelio paslaugas rekomenduočiau žmonėms, kurie turi bendrą galutinio darbo viziją, įskaitant kam mapp darbas bus skirtas ir kokią atmosferą norima sukurti žaidėjams. Kadangi paslaugos aukštos kokybės ir yra unikalios kiekvienam klientui, kaina tame atsispindi taipogi.

Manau Quelis turėtų paminėti ir tai, kad atliekant darbą, klientas taip pat įsipareigoja suteikti tam tikras detales apie darbą ir aktyviai bendradarbiauti kūrimo progrese, kadangi progresas bus siunčiamas ir derinama kiekviena detalė. Todėl tiesiog surašyti kokių darbų reikia neužteks, kadangi žmogus įdeda labai daug pastangų į darbą, kaip ir praleidžia nemažai laiko mąstydamas kaip viską išdelioti ir pateikti prieš pradedant darbą.

Visumoje, žmogus kuria darbus nuo 0, turi nepaprastai gerą akį dizainui, bei detalių suderinimui ir ant viso šito dar sugeba efektyviai kontaktuoti darbo eigoje. Labai kruopštus ir rimtai savo darbą atliekantis asmuo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Atliktas dar vienas užsakymas - Parkas ir jo apdaila Los Santos mieste (Atlikta buvo nemokamai, tačiau įvertinamas dešimt eurų suma).  https://imgur.com/a/koBLD

tfQL4iK.png

 

Taip pat atlikta ir daugiau darbų, tačiau klientų prašymais, dėl smalsumo šių viešinti - neviešinsiu. 

Redaguota , nario Quel
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1835 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...