Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2894 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš 1 valandą, Konooplyankw parašė:

Bet jeigu ji tau pasakys pisk is cia slykstyne ar dar ka... Jos pries kalbant pasiziures i tavo veida ar jis grazus..... jeigu ne taip ir pasakys pisk is cia slykstyne tik. Tu matai kokia as grazi, o koks tu? no logic.

gerai tu cia nenusisnekek , jei jau jauciasi toks negrazus nueinta tegul i sale , uzsiaugina raumenu. Taciau tas grozis neprie ko... Kaip sakiau , mates visokiu su gerom panom. ir kaip sake pats ten i paprastas ziuri...

prieš 1 valandą, Zolq parašė:

gerai tu cia nenusisnekek , jei jau jauciasi toks negrazus nueinta tegul i sale , uzsiaugina raumenu. Taciau tas grozis neprie ko... Kaip sakiau , mates visokiu su gerom panom. ir kaip sake pats ten i paprastas ziuri...

O tai jeigu tarkim as nu gan toks paprastas esu. Snukis nekreivas lyg ir. Bet as bijau, jog mane gali atstumti jeigu kabinciau kokia mergina.Tai vadinama baime.

prieš 1 valandą, Konooplyankw parašė:

O tai jeigu tarkim as nu gan toks paprastas esu. Snukis nekreivas lyg ir. Bet as bijau, jog mane gali atstumti jeigu kabinciau kokia mergina.Tai vadinama baime.

tesiog cia musu kalbos nepades.. tau/ temos autoriui , mes cia galim prirrasyt pilna apie tas panas bet jeigu jis pats bijos tai, tesiog kol nepabandysit taip ir bus... 

(redaguota)

Nekokį forumą pasirinkai tokiai diskusijai. Man irgi neužkalnų 19, rimtų santykių neturėjęs, taip tik, vienai nakčiai ar kaip čia pasakyt, bet nėra čia ko pergyvent dėl to, mergos išpyzdėjusios pasidarė ir šiaip savas laikas viskam.

Jeigu kabint bijai niekas tau iš čia esančių nepadės. Arba lauk, kol sutiksi tokią pačią kaip tu, drovią ir baikščią, arba keisk kažką savyje, tik klausimas ar to tikrai reikia, būk savimi ir tiek. 

Redaguota , nario cCheerSs
On 5/3/2017 at 20:25, Konooplyankw parašė:

as irgi toks esu nenoriu kad atstumtu.

On 5/4/2017 at 09:50, cCheerSs parašė:

Nekokį forumą pasirinkai tokiai diskusijai. Man irgi neužkalnų 19, rimtų santykių neturėjęs, taip tik, vienai nakčiai ar kaip čia pasakyt, bet nėra čia ko pergyvent dėl to, mergos išpyzdėjusios pasidarė ir šiaip savas laikas viskam.

Jeigu kabint bijai niekas tau iš čia esančių nepadės. Arba lauk, kol sutiksi tokią pačią kaip tu, drovią ir baikščią, arba keisk kažką savyje, tik klausimas ar to tikrai reikia, būk savimi ir tiek. 

nu kad ispyzdejusios tai pritariu, sita pastebejau.

(redaguota)
prieš 21 valandas(-ų), Iframe parašė:

Ko tu šiki į kelnes tiek metų ir jau panų jam reikia :D:D Pirma normaliai įsivažiuok į gyvenimą suaugusių tada ir ieškokis, nes stobal, kad jei dabar turėtum paną 90%, kad su ja vistiek išsiskirsi..

Ir kas čia blogo? kiti susiranda ir 16 o jis net neturėjo, norisi kartais čia ir dabar turėti o ne laukti kažko, čia gali metų metus pralaukt ir nieko, manau viskas jau aišku, daugiau bendrauk nors ir sunku bandyk ir tiek ir po biškį po biškį ir susirasi, aišku merginos nori tobulo kad turėtu pinigų tą aną, bet bandyk, gal pasiseks, daugiau nėra ką čia labai ir patarti :)drovumas turėtu laikui bėgant dingti stengis ant vasaros daugiau rodytis bendrauti

Redaguota , nario surfneris2
(redaguota)
On 2017-05-06 at 16:38, surfneris2 parašė:

Ir kas čia blogo? kiti susiranda ir 16 o jis net neturėjo, norisi kartais čia ir dabar turėti o ne laukti kažko, čia gali metų metus pralaukt ir nieko, manau viskas jau aišku, daugiau bendrauk nors ir sunku bandyk ir tiek ir po biškį po biškį ir susirasi, aišku merginos nori tobulo kad turėtu pinigų tą aną, bet bandyk, gal pasiseks, daugiau nėra ką čia labai ir patarti :)drovumas turėtu laikui bėgant dingti stengis ant vasaros daugiau rodytis bendrauti

tame esme kad nori tobulo, pinigingo princo , kad butu su kuo bendrauti butu good bet deja nera.. )

Redaguota , nario Tony_Gonzalezs
On 2017-5-8 at 12:35, Tony_Gonzalezs parašė:

tame esme kad nori tobulo, pinigingo princo , kad butu su kuo bendrauti butu good bet deja nera.. )

ir kiek ju tokio nori ? 10% is visu panu ?  esme kad nezinau tu kokiu ten filmu prisizejas ar dar ka kad taip galvoji  bet..  esme kad tu sprendi apie tas panas  nors pats net nebandai kalbet..  o tu pabandyk , nes daugelis ju net nesvarbu nes kaip kazkas sake koks tikslas kad tu uzsikacialinsi atrodysi visas isiputes bet kalbet nemokesi ar pan ? jeigu kalbet mokesi su pana viskas turesi kokia nesvarbu saibu turi/neturi , aisku jau taip nesutaupysi ten 100% reikes visien kazkur kartas nuo karto nusivest ja bet nieks nesako kiekviena diena ar pan. 

On 5/9/2017 at 16:47, Ernestas`` parašė:

ir kiek ju tokio nori ? 10% is visu panu ?  esme kad nezinau tu kokiu ten filmu prisizejas ar dar ka kad taip galvoji  bet..  esme kad tu sprendi apie tas panas  nors pats net nebandai kalbet..  o tu pabandyk , nes daugelis ju net nesvarbu nes kaip kazkas sake koks tikslas kad tu uzsikacialinsi atrodysi visas isiputes bet kalbet nemokesi ar pan ? jeigu kalbet mokesi su pana viskas turesi kokia nesvarbu saibu turi/neturi , aisku jau taip nesutaupysi ten 100% reikes visien kazkur kartas nuo karto nusivest ja bet nieks nesako kiekviena diena ar pan. 

nu pakankamai yra tokiu tikrai ne 10 procentu.

On 5/9/2017 at 17:16, .Nachiko` parašė:

Pirmiausia nustok galvoti, kad visos yra pasikėlusios, išrankios, tada galbūt ir pavyks susirasti. :D Juk tu irgi nenorėtum kokios neišprususios vulgarios kaimietės?

nu kaimietes nelabai. :D

38 minutes prieš, Tony_Gonzalezs parašė:

nu pakankamai yra tokiu tikrai ne 10 procentu.

nesvarbu tikslus procentai kiek ju, esme kad tu cia bandai galvot/ spet / teikt savo nuomuones apie jas kai tu net nekalbi su jom...   tu pabandyk pirma, cia sakau man nera cia sunku atrasyt kazka gal patart etc, bet esme kad tu pats taip sakant savo laika svaistai, kaip ir sakiau jau 3 kartus , tu cia kiek galvosi kazka,  ar su savo kazkokiom nuomuonem ka berasysi tai viskas veltui, jeigu tu drovus,bijosi etc tai cia veltui viskas.. 

41 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

nesvarbu tikslus procentai kiek ju, esme kad tu cia bandai galvot/ spet / teikt savo nuomuones apie jas kai tu net nekalbi su jom...   tu pabandyk pirma, cia sakau man nera cia sunku atrasyt kazka gal patart etc, bet esme kad tu pats taip sakant savo laika svaistai, kaip ir sakiau jau 3 kartus , tu cia kiek galvosi kazka,  ar su savo kazkokiom nuomuonem ka berasysi tai viskas veltui, jeigu tu drovus,bijosi etc tai cia veltui viskas.. 

esu turejas isviso 3 pasimatymus ir tikrai supratau kad jos ne man skirtos. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2894 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...