Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2895 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai aš suprantu, kad krūtinės ir rankų raumenis vystosi ant to treniruoklio, nevakar gimęs :D. Tiesiog šiaip sakau, kad tie treniruokliai labiau prasimankštint, tik deginsi raumenį, ryškinsi ir vpš sukūsi, jeigu nori padidėt, išsipūst, turi svorį didelį kilnot, aš ten pats pirmą kartą pamatęs atsisėdau, įsivaizdavau, kad bus ką veikt savo svorį iškelt, o ten vpš lempa, su dviem pirštais 200 kartų save iškelt gali, bet kas iš to. Gym'e vienas buvo, kūdas, mažas, darydavo su dideliu svoriu nedaug priėjimų, išsipūtė raumenų masė tolka tak

(redaguota)
prieš 15 valandas(-ų), cCheerSs parašė:

Tai aš suprantu, kad krūtinės ir rankų raumenis vystosi ant to treniruoklio, nevakar gimęs :D. Tiesiog šiaip sakau, kad tie treniruokliai labiau prasimankštint, tik deginsi raumenį, ryškinsi ir vpš sukūsi, jeigu nori padidėt, išsipūst, turi svorį didelį kilnot, aš ten pats pirmą kartą pamatęs atsisėdau, įsivaizdavau, kad bus ką veikt savo svorį iškelt, o ten vpš lempa, su dviem pirštais 200 kartų save iškelt gali, bet kas iš to. Gym'e vienas buvo, kūdas, mažas, darydavo su dideliu svoriu nedaug priėjimų, išsipūtė raumenų masė tolka tak

Nu man gerai uztenka to kad ryskinsiu stiprinsiu raumeni nenoriu ten raumenu mases kaip ten prisipumpuoja bilekaip. Nes ugis 180 sveriu apie 65 66

Redaguota , nario Tony_Gonzalezs
14 minutes prieš, R0L1S parašė:

Neskaiciau viso nes ten pievas vaikai raso :D tiesiog buk savimi bendrauk su panom normaliai o poto nepajusi kad per mergas jau eini... nera gi sunku svarbu but smaiksciam ir tada patiksi panoms...tik su draugu panom nebuk perdaug neprikolink nes bus kaip man buvo kad draugo pana isikliopino :D

dabar pagrinde tik per interneta bandau bendraut su panom nes realybei nera su kuo, nes gatvei tikrai nesinori ciesint :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2895 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...