Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2895 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O kas blogai klausti tokių klausimų šiame forume? Sutinku, kad kadaise tai buvo žaidimų forumas, bet visi tų metų nariai jau suaugom, na ir nežinau, asmeniškai aš žaidimų skilties gerus pusę metų atsidaręs net nebuvau, o temų čia kur kas kvailesnių yra, nei kad tau atrodo ši. Jokio čia žemo lygio, paklausti nepažįstamųjų internete kartais lengviau, nei savo artimųjų, kuriems galbūt nesinori to pasakoti. O čia tai pajibat, niekas nieko vienas apie kitą nežinom ir klausinėjam kas tik į galvą šaus 

Nu aš nelabai suprantu temos autoriaus požiūrio. Esmė kame - labai daug nepasitikėjimo savimi ir prastas įvaizdis. Aš irgi būdavau labai nedrąsus, bijodavau bendrauti būtent su panom. Pradėjau lankyti sporto salę, ten susiradau bendraminčių, daugiau draugų ; vystėsi bendravimo įgūdžiai. Pradėjau pasitikėti savimi. Pats irgi negerdavau, nerūkydavau,bet.. Buvo „plotas”, na sugalvojau nuvaryti. Ten žinoma pradėjau nuo 100g, toliau viskas lyg jr savaime vystėsi. Susipažinau su naujais žmonėmis, „nusidaviau” su pora panų, dar ir toliau su jomis bendrauju. Po to įvykio ir pats pradėjau žymiaaai laisviau bendrauti, nebėra to užsidarymo savyje, lengviaj palaikyti kalbą su žmonėmis. Tiesiog pradėk daugiau visur dalyvauti, gal net savanoriauti? Vien salė ar sportavimas lauke realiai nepadės susipažinti su panom, tiesiog pakels „confidence”. Šiaip narys cCheerSs, ar kaip ten jis, dėstė geras mintis, bet mano patarimas tau - dalyvauk visur, kur gali, viskam sakyk taip ( na bent jau šią vasarą ( idėja - iš filmo ^^ ) ). Na, dar pridursiu tai, kad bendravimo baimė susikuria tik tavo mintyse, gali ją panaikinti, jeigu nebesirūpinsi tuom. Tiesiog paklausk savęs kas gali nutikt blogiausia? Dažniausiu atveju - nieko. Galbūt toliau bendravimas daug ir neprasitęs, bet ne tame esmė. Tiesiog pradėk naują gyvenimą.

P.S. Jeigu mėginsi bendrauti per soc. tinklus, stenkis rašyti taisyklingai.

(redaguota)
prieš 14 valandas(-ų), Lukez parašė:

Dalbajobai tik tokių metų ieško rimtai draugystei, reikia įsilaksyti ir paskiau susirasti mergina rimtai draugystei. O dabar kaip vaikas tu ieškai, gi nebūsi įsilakstes po 2-5 metų, pradėsi apgaudinėti savo mergina tipo darbo reikalai ir t.t. Manau supranti apie ką aš.

kas sake kad rimtai draugystei? tiesiog draugavimui ir tiek nesakau kad ten tuoktis ir pns, ir vaiku prisidaryt.

Redaguota , nario Tony_Gonzalezs
(redaguota)
prieš 21 valandas(-ų), Lukez parašė:

Dalbajobai tik tokių metų ieško rimtai draugystei, reikia įsilaksyti ir paskiau susirasti mergina rimtai draugystei. O dabar kaip vaikas tu ieškai, gi nebūsi įsilakstes po 2-5 metų, pradėsi apgaudinėti savo mergina tipo darbo reikalai ir t.t. Manau supranti apie ką aš.

Na žiūrit kokia mergina ir koks charakteris jei matai kad ne rimta, tai aišku nieko ir nesigaus kurti bendrus santykius  bet jei rimtą, viską supranta, paguosto :D tada kam bėgioti per mergas, jei radai sielos draugė, ar čia nori pasiekti kokį rekordą? nes čia irgi jau skaitau liga, kas čia būtų jei visi taip elgtųsi, bet vėlgi čia kas kaip nori tas taip gyvena, bet yra ir rimtų ir atsakingu vaikinų kurie nori kažko rimto iš karto.

Redaguota , nario surfneris2
36 minutes prieš, surfneris2 parašė:

Na žiūrit kokia mergina ir koks charakteris jei matai kad ne rimta, tai aišku nieko ir nesigaus kurti bendrus santykius  bet jei rimtą, viską supranta, paguosto :D tada kam bėgioti per mergas, jei radai sielos draugė, ar čia nori pasiekti kokį rekordą? nes čia irgi jau skaitau liga, kas čia būtų jei visi taip elgtųsi, bet vėlgi čia kas kaip nori tas taip gyvena, bet yra ir rimtų ir atsakingu vaikinų kurie nori kažko rimto iš karto.

Tiesiog jeigu turesiu tai viena o ne simta ne toks esu kad begiot pas kitas.

• Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2895 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...