Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2894 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar, Tony_Gonzalezs parašė:

tai kad nera noro buti raumenu kalnu :)

Tu mane murgdai į depresiją su tokiais žodžiais... SPORTUOTI REIKIA! Nebūtinai raumenų kalnu .... Nieks apie tai nešneka, kur jau kultūristai belenkaip pompuoja.... Išvis tada jei šie dalykai netenkina - skaityk knygas, švieskis, kaikuriom merginom patinka protingi vaikinai su kuriais galima pašnekėt, o ne apie tai kaip 5x1 ant lolo tu kažką padarei su Dariumi.

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

(redaguota)
4 minutes prieš, MadLife parašė:

Tu mane murgdai į depresiją su tokiais žodžiais... SPORTUOTI REIKIA! Nebūtinai raumenų kalnu .... Nieks apie tai nešneka, kur jau kultūristai belenkaip pompuoja.... Išvis tada jei šie dalykai netenkina - skaityk knygas, švieskis, kaikuriom merginom patinka protingi vaikinai su kuriais galima pašnekėt, o ne apie tai kaip 5x1 ant lolo tu kažką padarei su Dariumi.

arba gali buti dar viena priezastys kad bendraut nlb moku kalbos dovanos neturiu kaip kaikurie daug sneka, buna tyliu arba kaip uzkalbina nezinau ka pasakyt buna kad., tylus ramus zmogus esu.

Redaguota , nario Tony_Gonzalezs
(redaguota)
1 minute prieš, MadLife parašė:

Tai krč... Nžn :D Knygų vistiek skaityk, ir egzaminams pagelbės ir taip būsi apsišvietes :) Nežinau ką dėl komunikabilumo patart... daugiau bendraut su žmonėm... 

kalbejimo islaikiau liko rasinys. nepatinka tas knygas skaityt nepernesu tiesiog :D

Redaguota , nario Tony_Gonzalezs
prieš 3 valandas(-ų), Flawless Depression parašė:

supranti jeigu girtis apie a5x1 tai su darium nepasigirsi reik su kazkuo kas mechaniclly harder kazko kaip leesin, ar riven etc. 

prieš 3 valandas(-ų), Tony_Gonzalezs parašė:

arba gali buti dar viena priezastys kad bendraut nlb moku kalbos dovanos neturiu kaip kaikurie daug sneka, buna tyliu arba kaip uzkalbina nezinau ka pasakyt buna kad., tylus ramus zmogus esu.

o tu bandei visokias internetines pazintys ?:D kad ir kaip juokingai skamba bet jeigu toks shy in real tai gal per internetu priprasi ir pan ir poto bus easy ?  o seip kapi ir kazkutis ten sake tokiu metu tu taip nesijaudink bus tu bobu , tesiog zek save, siek kazko, etc.. 

(redaguota)
prieš 5 valandas(-ų), Tony_Gonzalezs parašė:

:D galvojau ash cia toks vienas :D pasirodo ne paciam man 20 esu turejas apie 3 4 panas dbr jau kazhkaip pxj paliko kaip sakoma bus laikas bus ir vaikas :D

Redaguota , nario Black Snow
prieš 6 valandas(-ų), Flawless Depression parašė:

klaidingas mastymas, jog būnant raumenų kalnų lips ant tavęs mergos:D kas sportuoja tas supras, kad neteisybė:D

Šiaip ką galiu pasakyt su tokiu įspūdžiu kokiu dabar susidariau apie tave tai, kad esi tinginys ir nepasitikintis savim. O nepasitikintys savimi niekino netraukia, tad laikas išlipt iš savo komforto zonos jei nori kažkiek patobulėt 'Jei nori to ko neturėjai, tai turėsi daryti dalykus kurių nedarei'.

O šiaip jei nei knygų neskaitai,nesportuoji,nesimokai tai ką tu veiki kodėl tu turėtum būti įdomus joms?. Dabar prieš kurį laiką skaičiau knyga 'kaip daryti įtaką žmonėms' apibendrinus viską galiu pasakyti, kad tu turi jais domėtis jų klausyti,šypsotis kol jie taps nuo tavęs priklausomi nes kodėl tu turėtum būti jiems įdomus?. Bendrauk per fb,pažinčių svetaines, pradėk sportuoti bet ką, pasiimk tokia knygą paskaityt kuri tau būtu įdomi. Neskaitai knygų nesidomi išoriniu pasauliu dėl to ir neturi iškalbos neturi apie ką šnekėti. Padaryk asmenybės testą sužinosi savo stipriasias/silpnąsias savybes ir tt.............. vienu žodžiu pasitikėjimo savim ir su laiku ateis ta pana. 

prieš 7 valandas(-ų), Tony_Gonzalezs parašė:

esu girdejas toki dalyka kaip neieskai neapsikrauni galvos buna pilna o kaip ieskai nei vienos tik nezinau ar teisybe cia :) 

būtent - neapsikrauni, jų pilna. Aš pats ignoruot jau pradedu jas, nes tiesiog atsibosta nėra ramybės. :) Bus ir tau taip. 

prieš 3 valandas(-ų), #Justasino parašė:

klaidingas mastymas, jog būnant raumenų kalnų lips ant tavęs mergos:D kas sportuoja tas supras, kad neteisybė:D

Šiaip ką galiu pasakyt su tokiu įspūdžiu kokiu dabar susidariau apie tave tai, kad esi tinginys ir nepasitikintis savim. O nepasitikintys savimi niekino netraukia, tad laikas išlipt iš savo komforto zonos jei nori kažkiek patobulėt 'Jei nori to ko neturėjai, tai turėsi daryti dalykus kurių nedarei'.

O šiaip jei nei knygų neskaitai,nesportuoji,nesimokai tai ką tu veiki kodėl tu turėtum būti įdomus joms?. Dabar prieš kurį laiką skaičiau knyga 'kaip daryti įtaką žmonėms' apibendrinus viską galiu pasakyti, kad tu turi jais domėtis jų klausyti,šypsotis kol jie taps nuo tavęs priklausomi nes kodėl tu turėtum būti jiems įdomus?. Bendrauk per fb,pažinčių svetaines, pradėk sportuoti bet ką, pasiimk tokia knygą paskaityt kuri tau būtu įdomi. Neskaitai knygų nesidomi išoriniu pasauliu dėl to ir neturi iškalbos neturi apie ką šnekėti. Padaryk asmenybės testą sužinosi savo stipriasias/silpnąsias savybes ir tt.............. vienu žodžiu pasitikėjimo savim ir su laiku ateis ta pana. 

Pritariu šito žmogaus mintims, taip pat pridurčiau, nepatinka sportuot, kaupt informacija į save - varyk tusint, prie chebros labiau buk, tada ir manau dings tas drovumas. Žinoma geriau sportuok, buk pasitempęs ir apsišvietes, patarčiau neieškot intencyviai ir nedėt daug vilčių kai su kažkuom bendrauji, tiesiog buk savimi, tada su laiku ir atsiras ta vienintelė, bet žinoma - jeigu neesi įdomus ir niekuom nesidomi tai laukia manau ilga vienatvė :)

(redaguota)

Tylus, nes mažai bendrauji su kitais, nelabai kuo domiesi = neturi ką pasakyti = esi neįdomus. Kodėl mergina turėtų susižavėti neįdomiu žmogum?

Samprotauju. Žmonės sako "tyli kiaulė gilią šaknį knisa", bet aš tuo netikiu. 

Gal tau viso to nereik, gal tau žmonės nepatinka ar pnš? Čia irgi nėra blogai, jei randi savo vietą gyvenime ir esi tuo laimingas.

Neužsisėdėk galvodamas ir liūdėdamas. Imk veikti, susirask hobį kuris skatintų bendrauti su kitais. Domėkis pasaulio, naujienomis, viskuo, kad turėtum apie ką kalbėti įvairiom temom.

Redaguota , nario Kakas69
(redaguota)

Juk galima apie bet ką kalbėti ir apie orą ir apie savo išgyvenimus, kas patinka kas nepatinka, ko nori ar ko nenori, nors niekuom ir nesidomi jei tai tiesa, bet atrastu apie ką kalbėti tik reik save pati drąsinti, man padėjo nu nevisai bet dažnai sau sakydavau, aš galiu, aš galiu, mes vyrai mums turi pasisekti :D

Redaguota , nario surfneris2
On 4/21/2017 at 22:00, Black Snow parašė:

:D galvojau ash cia toks vienas :D pasirodo ne paciam man 20 esu turejas apie 3 4 panas dbr jau kazhkaip pxj paliko kaip sakoma bus laikas bus ir vaikas :D

as isvis neturejas ir greit 20m :)

On 4/21/2017 at 23:07, Džeremis parašė:

būtent - neapsikrauni, jų pilna. Aš pats ignoruot jau pradedu jas, nes tiesiog atsibosta nėra ramybės. :) Bus ir tau taip. 

nu ne visiem taip buna.

On 4/22/2017 at 18:52, surfneris2 parašė:

Juk galima apie bet ką kalbėti ir apie orą ir apie savo išgyvenimus, kas patinka kas nepatinka, ko nori ar ko nenori, nors niekuom ir nesidomi jei tai tiesa, bet atrastu apie ką kalbėti tik reik save pati drąsinti, man padėjo nu nevisai bet dažnai sau sakydavau, aš galiu, aš galiu, mes vyrai mums turi pasisekti :D

visi skirtingi esam.

On 4/22/2017 at 15:22, Kakas69 parašė:

Tylus, nes mažai bendrauji su kitais, nelabai kuo domiesi = neturi ką pasakyti = esi neįdomus. Kodėl mergina turėtų susižavėti neįdomiu žmogum?

Samprotauju. Žmonės sako "tyli kiaulė gilią šaknį knisa", bet aš tuo netikiu. 

Gal tau viso to nereik, gal tau žmonės nepatinka ar pnš? Čia irgi nėra blogai, jei randi savo vietą gyvenime ir esi tuo laimingas.

Neužsisėdėk galvodamas ir liūdėdamas. Imk veikti, susirask hobį kuris skatintų bendrauti su kitais. Domėkis pasaulio, naujienomis, viskuo, kad turėtum apie ką kalbėti įvairiom temom.

nu tiesa kad mazai bendrauju nes ne visada yra su kuo bendraut. :)

On 4/22/2017 at 22:31, RomasTR parašė:

Jeigu tavo - neprapuls :) atsiras anksčiau ar vėliau, kantrybės. O šiaip tai yra aktuali problema daugumai , nes rasti tinkama mergina ir "apskritai mergina" yra misija iš sunkesnių, ipač uždaresniems žmonėms :) Merginos myli žodžiais, tačiau iškalbumu ne kiekvienas gali pasigirti.

linkiu sėkmės :kiets:

uzskaitau sita teisingai pasakyta savo zmogu nera lengva rast :) dekui

On 4/21/2017 at 16:58, surfneris2 parašė:

Aš irgi panos neturiu, nors šiemet jau sukanka 21 metas, man bėda didžiulė :D aišku tu viš kažką turi o aš tai nič nieko neturiu, PSD skolų daugybė,  darbo kaip nėra tai nėra, ždž, puikus gyvenimas, o kur man susirasti neaišku net pažintis nepadėjo :D

nu jo buna...  

On 4/22/2017 at 01:59, Blancas parašė:

Pritariu šito žmogaus mintims, taip pat pridurčiau, nepatinka sportuot, kaupt informacija į save - varyk tusint, prie chebros labiau buk, tada ir manau dings tas drovumas. Žinoma geriau sportuok, buk pasitempęs ir apsišvietes, patarčiau neieškot intencyviai ir nedėt daug vilčių kai su kažkuom bendrauji, tiesiog buk savimi, tada su laiku ir atsiras ta vienintelė, bet žinoma - jeigu neesi įdomus ir niekuom nesidomi tai laukia manau ilga vienatvė :)

tiesiog as tos hebros daug neturiu gal tame bieda tas drovumas nedrasumas nezinau pats as keli draugai pas mane tik :)

(redaguota)
On 4/22/2017 at 18:52, surfneris2 parašė:

Juk galima apie bet ką kalbėti ir apie orą ir apie savo išgyvenimus

Jei apie orą kalbėsi, tai bus >KITAS.

prieš 11 valandas(-ų), Tony_Gonzalezs parašė:

visi skirtingi esam.

Todėl vieni turi paną, kiti sulaukę 20+ už papo nėra čiupinėja. 

Visi skirtingi. Vieniems sekas labiau, kitiems mažiau. Šiuo atveju jei bent kiek tiesos yra ką rašiau, tai reikia dėti įdarbio į savę/keisti įpročius ir t.t, arba susitaikyti su esama situacija. 

Merginoms patinka komunikabilūs, turintys savo nuomonę ir ką pasakyti. Nesakau kad tyleniai blogai. Iš kitos pusės gerai jei netauškia be reikalo ir turi ką pasakyti.

Citata

Merginom patinka vaikinai, kurie yra kažko pasiekę arba turi veiklą dėl kurios, jis yra žiauriai užsidegęs. Ambicingumas labai žavinga savybė. 

Čia iš posakio jog atsiras mergina kada jos nustosi ieškoti. Kuomet kiti dalykai pradės labiau rūpėti/hobiai/karjera/darbas/pasiekimai, arba trumpiau, pats tu ir tavo ĮDARBIS/savęs tobulinimo, tada ir mergina atsiras. Nes "judrios/gyvos" ,turintys siekių, o ne egzistuojantys kaip vaiduokliai vaikinai merginas automatiškai pritraukia kaip magnetas :) 

Juk ir iš vaikinų kas norės merginos kuri užsidariusi ir nyki. Esmė jog traukia spalvios asmenybės, o tokie žmonės nesėdi namie dėjuodami.

O su tuo viskuo vardinta ateina ir gyvenimiška patirtis kurios dėka jau turėdamas kažkokio potyrių rasi kalbą su kitais žmonėmis :)

Iš to ateina patarlė. Kaip pasiklosi, taip ir išsimiegosi :) Kas yra visiškai tiesa.

Redaguota , nario Kakas69
(redaguota)
Prieš 1 valandą, Kakas69 parašė:

Jei apie orą kalbėsi, tai bus >KITAS.

Todėl vieni turi paną, kiti sulaukę 20+ už papo nėra čiupinėja. 

Visi skirtingi. Vieniems sekas labiau, kitiems mažiau. Šiuo atveju jei bent kiek tiesos yra ką rašiau, tai reikia dėti įdarbio į savę/keisti įpročius ir t.t, arba susitaikyti su esama situacija. 

Merginoms patinka komunikabilūs, turintys savo nuomonę ir ką pasakyti. Nesakau kad tyleniai blogai. Iš kitos pusės gerai jei netauškia be reikalo ir turi ką pasakyti.

Čia iš posakio jog atsiras mergina kada jos nustosi ieškoti. Kuomet kiti dalykai pradės labiau rūpėti/hobiai/karjera/darbas/pasiekimai, arba trumpiau, pats tu ir tavo ĮDARBIS/savęs tobulinimo, tada ir mergina atsiras. Nes "judrios/gyvos" ,turintys siekių, o ne egzistuojantys kaip vaiduokliai vaikinai merginas automatiškai pritraukia kaip magnetas :) 

Juk ir iš vaikinų kas norės merginos kuri užsidariusi ir nyki. Esmė jog traukia spalvios asmenybės, o tokie žmonės nesėdi namie dėjuodami.

O su tuo viskuo vardinta ateina ir gyvenimiška patirtis kurios dėka jau turėdamas kažkokio potyrių rasi kalbą su kitais žmonėmis :)

Iš to ateina patarlė. Kaip pasiklosi, taip ir išsimiegosi :) Kas yra visiškai tiesa.

Nu aš tai toks žmogus kuris galėtu kalbėti apie bet ką, o jei jai neįdomu pakeičiau temą, sunku tokiems kurie visa gyvenimą prie pc praleido, jie ir yra užsidarė savyje mažai kas jiems rūpi,  aš siūlau autoriui jei jis nebijo rodyti nuotraukų savo, naudotis internetines pažintis gal jam ims ir pasiseks, dabar ir aš įsitikinau kad dauguma mergų tokios pasidarė ne tai kad fifos bet kelia labai didelius reikalavimus, kad būtų vos ne visu galų meistras.

Redaguota , nario surfneris2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2894 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...