Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1705 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jau eilę metų naudoju Tele2 mobilujį internetą namams, kadangi gyvenu sodyboje. Bet esmė tame kad zajibal tie daunai jau visiškai, pačioje pradžioje, n metų atgal mėnesį nemokamai pasibandymui davė stotelę ir SIM kortą su neribotu internetu. Viskas čiki buvo, kadangi nieko per daug nedarau, tai 2mbps siuntimo greitis man per akis būdavo, kai jau sutartį pasirašėm, pirmus gal du, tris mėnesius viskas dar ok buvo, bet jau ėjo prastyn. Dabar po daugelio metų čia jau ir stotelę naglesnę davė ir visokių bonusų kas susija su internetu, tačiau viskas ant tiek suprastėjo, kad man vos ne vos krauna puslapius. Apie failų siuntimą tyliu, šiandien 300mb atsisiųsti man reikia failų, ruoštis nuotoliniam mokymui, jau 3 valandas bandau siųstis ir vis nutraukia siuntimą, nes greitis iki 0 nukrenta. Laukia darbai iš namų, bet kad aš net orų pasižiūrėt nebegaliu. Kiek tik nekalbėjau su operatoriais, visi tą patį kalba, kad reikia pirkti naują SIM, kad reikia pirkti naują stotelę, kad reikia pirkti anteną (nusipirkau, visiškai niekuom nepadėjo). Realiai ranka kyla nueit ir sudegint tą jų saloną jau. 

Gal kas iš čia esančių naudojasi mobiliuoju internetu nuo kitų operatorių ir galit parekomenduot kažką? Su Tele2 kalbėt ir bandyt kažkaip išspręst problemą yra tas pats kas galvą į  sieną daužyt. Kaina už paslaugas tik kyla, o paslaugos prastyn su kiekviena diena eina. 

• ,
(redaguota)

Tai pirmiausiai reiktu žinot iš kur esi, bent miestą, kad kažką rekomenduot būtų galima, o šiaip, pats naudoju tele2/pildyk, neslėpsiu - būna problemu su jais, tačiau, jeigu rekomenduot be sutarčių, bent aš dabar ką darau - pasiemu mobilu neribota internetą mėnesiui ir naudojos, šiam momentui naudoju pildyką, tačiau planuoju išbandyt ir LABAS/EŽY. Kiek teko čia bandytis, kadangi esu užmiestyje, labas visai neblogai veikė, nors ir su pildyku seniau čia mažiau problemų buvo. 

O interneto downgrade pareina todėl turbūt, nes naudotojų skaičius tavo vietovėje auga, o plėstis jie nesiplečia ir neaptarnauja padoriai visų besinaudojančių. 

Redaguota , nario chill.
7 minutes prieš, Dovias parašė:

Nu priklauso kur gyveni, negali grįsti vien tik greičio matuoklėmis. Pas mane 150 mbps ant mobilių duomenų iš Tele2

Miesto centre gyvenu.

31 minutes prieš, chill. parašė:

Šito greičio sočiai messengeriui, reiškia bėda ne internete buvo sadly. :D 

Tai čia dabar toks greitis, o sakiau, kad būna kai neišsiunčia, tada iki 1mbps būna greitis 

(redaguota)
6 minutes prieš, Deimis parašė:

Miesto centre gyvenu.

Na tada nėra ko ir tikėtis, mobilių duomenų internetas yra shared tipo tinklas, jį gali bet kas naudotis kas turi abonimento paslaugas iš to pačio tinklo, dėl to ir greitis mažas nes miesto centre gyveni ir internetu daug kas naudojasi toje vietoje, ir tu nieko čia nepadarysi, nebent pastatysi dar kelis interneto siustuvus toje vietoje kurie pamažintų srautus, bet pavyzdžiui užmiestyje, tai tik siūlyčiau mobilų internetą, nes visas srautas galima sakyt bus tau, kaip ir aš pats pasidariau, vienas galima sakyt naudoju mobilų internetą savo vietoje iš to bokšto, tai ir gaunu panašų greitį į šviesolaidinį, o jei mieste gyveni 100% patariu imti šviesolaidinį jei gali. :D

Redaguota , nario Dovias

(redaguota)
12 minutes prieš, Dovias parašė:

Na tada nėra ko ir tikėtis, mobilių duomenų internetas yra shared tipo tinklas, jį gali bet kas naudotis kas turi abonimento paslaugas iš to pačio tinklo, dėl to ir greitis mažas nes miesto centre gyveni ir internetu daug kas naudojasi toje vietoje, ir tu nieko čia nepadarysi, nebent pastatysi dar kelis interneto siustuvus toje vietoje kurie pamažintų srautus, bet pavyzdžiui užmiestyje, tai tik siūlyčiau mobilų internetą, nes visas srautas galima sakyt bus tau, kaip ir aš pats pasidariau, vienas galima sakyt naudoju mobilų internetą savo vietoje iš to bokšto, tai ir gaunu panašų greitį į šviesolaidinį, o jei mieste gyveni 100% patariu imti šviesolaidinį jei gali. :D

Šviesolaidinį telefonui? :D o miestas tai mažas, tai neturėtų būti labai apkrautas tinklas.

Redaguota , nario Deimis

Sodyboje gyveni tai ko tu tikiesi? Sviesolaidzio? 4G interneto? Pamirsk ir nuleisk gara nes pats gyveni siknoj ir nori interneto kaip mieste. Jei idomu nuo ko internetas priklauso tai tiek nuo reljefo tiek nuo medziu tankumo ir panasiai. Dar priklauso kaip toli nuo antenos esi, tai jei iki 0 krenta tai gyveni miske, duobej ir betoniniam name

(redaguota)

Greitis užmiestyje.

10303379280.png

Kai tik TELE2 pradėjo teikti namų interneto paslaugą realiai tuojau pat išbandėm paslaugą, buvom patenkinti, sudarėm sutartį ir iki dabar naduojam. 

Pagrindiniai minusai, jog modemui reikia specialos vietos namuose ir pasukimo atitinkamu kampu, nes kitu atveju žiauriai keičiasi greičiai. Ir aišku pati paslaugos kaina, moku po 18€/mėn. už neribotus duomenis, kai mieste už šviesolaidį tik apie 10€. ?

Kaip ir rašė jau kažkas viršuje, matyt gyveni ten, kur tos pačios paslaugos vartotojų yra daug, arba kaip tik toje vietoje paslaugos tiekėjas negali visu savo potencialu pasiekti paslaugos gavėjo. Šiaip pasiskaityk sutartį, jeigu neklystu, tai yra lyg ir kažkokie paslaugos tiekėjo įsipareigojimai susiję su paslaugų tiekimo kokybe.

Redaguota , nario S'Jobs

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Naudosiu Tele2 gegužę jau 4 metus. Moku po 13eur/mėn+ įranga dovanu. Yra 3 numeriai viskas veikia gerai, aišku buvo ten problemų, bet jau kažkaip viskas be problemų sukas neatsimenu kada besiskundžiau dėl paslaugų kokybės. Siūlau tau rašyti raštinį skundą, jei jo netenkins į RRT. Ir tada keisk tiekėją, galbūt Tele2 tavo vietovėj silpniausias. Asmeniškai pas mane Tele2 geriausias, Telia 2 vietoj pagal gerumą dabar. Ankščiau turėjau telia 10mbps everytime ir kaina po 25eur, bet dabar abu ISP gerai veikia.

76F4814A-82EB-40A9-ACB7-099E2F64E6EC.png

Forumo bernelis.

Pats naudoju LABAS mobilų internetą, be jokių sutarčių, Moku kažkur 7-9€/mėn (nauji naudotojai šito plano negaus, nes jis šiuo metu 2x brangesnis) už neribotą internetą. Greitis 2-3mb/s, max 5mb/s ant nakties kažkur. Miestas gan tolokai, ryšys būtent pas mane stiprus. Žaidimuose nelagina, vaizdo įrašai full hd nelagina. Bėda tik su didesnių failų atsisiuntimais, nes užtrunka šiek tiek laiko.

(redaguota)
prieš 4 valandas(-ų), chill. parašė:

Tai pirmiausiai reiktu žinot iš kur esi, bent miestą, kad kažką rekomenduot būtų galima, o šiaip, pats naudoju tele2/pildyk, neslėpsiu - būna problemu su jais, tačiau, jeigu rekomenduot be sutarčių, bent aš dabar ką darau - pasiemu mobilu neribota internetą mėnesiui ir naudojos, šiam momentui naudoju pildyką, tačiau planuoju išbandyt ir LABAS/EŽY. Kiek teko čia bandytis, kadangi esu užmiestyje, labas visai neblogai veikė, nors ir su pildyku seniau čia mažiau problemų buvo. 

O interneto downgrade pareina todėl turbūt, nes naudotojų skaičius tavo vietovėje auga, o plėstis jie nesiplečia ir neaptarnauja padoriai visų besinaudojančių. 

~5 kilometrai nuo Jonavos. Vat pamiršęs buvau, priminei sakydamas apie augantį vartotojų skaičių. Tele2 patys kažkada man sakė, kai buvau pas juos pasikalbėt nuėjęs, kad auga Jonavos ir Kauno rajonuose vartotojų skaičius, bet jie nesiruošia nieko tobulinti, plėstis ir dėl to maždaug "sorry yra kaip yra". Darbo dienomis, maždaug nuo 11 valandos ryto iki 16 valandos vakaro patenkinamas internetas, naudotis dar daug maž įmanoma, priklausomai nuo to ką darai. Na o prieš 11 ir po 16 galima įrenginius tiesiog išjungti, nes net žinių nepaskaitysi.

prieš 2 valandas(-ų), Mantucha parašė:

Sodyboje gyveni tai ko tu tikiesi? Sviesolaidzio? 4G interneto? Pamirsk ir nuleisk gara nes pats gyveni siknoj ir nori interneto kaip mieste. Jei idomu nuo ko internetas priklauso tai tiek nuo reljefo tiek nuo medziu tankumo ir panasiai. Dar priklauso kaip toli nuo antenos esi, tai jei iki 0 krenta tai gyveni miske, duobej ir betoniniam name

Nebejuokink, kokioj šiknoj, gyvenvietė su tūkstančiais gyventojų maždaug 2km nuo mano namų, miškų praktiškai nėra. Aš užsiminiau apie tai ko aš aplamai tikiuosi? Yra sutartis ir sutartyje yra parašyta ką jie prisižada, kokias paslaugas teikti, yra aiškiom raidėm parašyta nuo kiek mbps iki kiek mpbs man bus teikiama. Domėjausi vienoje "kontoroje", pasirodo net ir į teismą galėčiau paduoti, kadangi paslaugos už kurias yra mokami pinigai neatitinka to, kas parašyta sutartyje. Žinoma čia būtu visiškas marazmas dėl tokio dalyko kelti kipišą, bet visgi surasti išeitį norisi. Netgi šiais metais, kai pakeičiau stotelę man davė mėnesį naudotis nemokamai, ale pasibandymui ir t.t., mėnuo baigėsi - po mažiau nei dviejų savaičių internetas visiškai krito, nors kol buvo nemokamas mėnuo - viskas buvo super. Pasiskaičius atsiliepimus dėl Tele2 jau viskas su jais aišku pasidaro, gaila ankščiau tų atsiliepimų tiek nebuvo, kiek yra dabar. 

Žodžiu viskas kaip ir aišku, vartotojų skaičius, galimai gyvenama vieta įtaką daro, operatorius kuris neitin kuom padėt suinteresuotas. Bandysiu kalbėt su jais dar kartą, gal koks gedimas kažkur, gal įrenginys mano grybauja, gal SIM keisti laikas. Bandysiu dar į Telia saloną užeiti pasiklausinėti kaip viskas pas juos atrodo.

Dėkui visiems už komentarus. 

Redaguota , nario cCheerSs
prieš 2 valandas(-ų), Mantucha parašė:

Ne visad ir vietovė daro įtaka, tarkim tele2 man geriau veikia užmiestyje, kur esu maždaug - 10 kilometrų nuo miesto, nei pačiam Kaune būnant Dainavoje, kur iki centro - 8 kilometrai. :D 

(redaguota)

Mobilaus interneto greitis priklauso nuo signalo kokybės ir stoties apkrovos. Aš jau gana senokai naudojuosi Tele2 mobiliuoju internetu, tai viskas veikia puikiai, didesnių bėdų per keletą metų ne esu turėjęs.
Aš gyvenu sodyboje tai atsisiuntimo greitis diena apie 80 Mbps, naktimis pakylą iki daugiau nei 150 Mbps.

Parodyk savo modemo RSRP, RSRQ ir SINR rodmenis.
image.png.65b442b079db03cd811cb86ef0f74ed4.png
(maniškiai rodmenys)

Šiuos rodmenis gali rasti prisijungęs prie modemo valdymo panelės IP adresu 192.168.8.1, System >> Device Information sekcijoje (bent jau maniškiame HUAWEI B525s-23a modelyje).

Redaguota , nario prefis

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Prieš 1 valandą, cCheerSs parašė:

~5 kilometrai nuo Jonavos. Vat pamiršęs buvau, priminei sakydamas apie augantį vartotojų skaičių. Tele2 patys kažkada man sakė, kai buvau pas juos pasikalbėt nuėjęs, kad auga Jonavos ir Kauno rajonuose vartotojų skaičius, bet jie nesiruošia nieko tobulinti, plėstis ir dėl to maždaug "sorry yra kaip yra". Darbo dienomis, maždaug nuo 11 valandos ryto iki 16 valandos vakaro patenkinamas internetas, naudotis dar daug maž įmanoma, priklausomai nuo to ką darai. Na o prieš 11 ir po 16 galima įrenginius tiesiog išjungti, nes net žinių nepaskaitysi.

Nebejuokink, kokioj šiknoj, gyvenvietė su tūkstančiais gyventojų maždaug 2km nuo mano namų, miškų praktiškai nėra. Aš užsiminiau apie tai ko aš aplamai tikiuosi? Yra sutartis ir sutartyje yra parašyta ką jie prisižada, kokias paslaugas teikti, yra aiškiom raidėm parašyta nuo kiek mbps iki kiek mpbs man bus teikiama. Domėjausi vienoje "kontoroje", pasirodo net ir į teismą galėčiau paduoti, kadangi paslaugos už kurias yra mokami pinigai neatitinka to, kas parašyta sutartyje. Žinoma čia būtu visiškas marazmas dėl tokio dalyko kelti kipišą, bet visgi surasti išeitį norisi. Netgi šiais metais, kai pakeičiau stotelę man davė mėnesį naudotis nemokamai, ale pasibandymui ir t.t., mėnuo baigėsi - po mažiau nei dviejų savaičių internetas visiškai krito, nors kol buvo nemokamas mėnuo - viskas buvo super. Pasiskaičius atsiliepimus dėl Tele2 jau viskas su jais aišku pasidaro, gaila ankščiau tų atsiliepimų tiek nebuvo, kiek yra dabar. 

Žodžiu viskas kaip ir aišku, vartotojų skaičius, galimai gyvenama vieta įtaką daro, operatorius kuris neitin kuom padėt suinteresuotas. Bandysiu kalbėt su jais dar kartą, gal koks gedimas kažkur, gal įrenginys mano grybauja, gal SIM keisti laikas. Bandysiu dar į Telia saloną užeiti pasiklausinėti kaip viskas pas juos atrodo.

Telia manau tau pagelbes tikrai!

prieš 2 valandas(-ų), cCheerSs parašė:

Visų pirma siūlau pamėgint dar visus reset'us routerio, telefone, kaip traukia 4G, įdėti telefono sim kortelę ir pamėginti patikrinti greitį ar geresnis internetas, nepadėjus šiems patarimams pateikti skundą.

Kai buvo problemos su internetu varčiau ten sutarties sąlygas pačio Tele2 įsipareigojimus, tai ten buvo parašyta jog Tele2 įsipareigoja teikti minimaliausiai 15mbps, tai kokį tu greitį turi tai praktiškai yra nesąmonė ir labai apmaudu jog nekovoji su tuom.

Kokią greitaveiką tau siūlo Telia gali pasižiūrėti https://www.telia.lt/privatiems/rysio-zemelapis suvedęs savo adresą.

Čia gali pasižiūrėti Telia siūlomas paslaugas tavo adresu https://www.telia.lt/privatiems/kur-veikia-internetas-ir-tv

Forumo bernelis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1705 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...