Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2053 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

labas vakaras.

pastaruoju metu mano mokykloje vyksta bezabrazija. Soc.Pedagogės laksto po mokyklos "rūkyklas" ir rėkia negalima cia , kviesim policija. Nors daugumai 18 metų. Rašinėja laiškus per kur tik gali , kad negalima mokykloj turėt cigarų ar el. cigarečių. Suprantu sveikata ir t.t bet užtenka ir tų prevencinių paskaitų. Vistiek visiem pohuj ant rūkymo kol jauni. Jei mokykoj būt kažkas įrengta kur per pertrauką būtų galima atsigult , pailsėt ( arba bent jau atsisėst ) tikrai neičiau visada užgarint. Bet kai mokykloj vienas fotelis tepastatytas niekada tu juo ir nepasinaudosi. Taigi klausimas toks ,koks jiems skirtumas ar aš rūkysiu per pertraukas/po pamokų jei tai turi jokios arba minimalią įtaka mano mokymuisi

Nes čia yra ju darbas, kad ir durnai atrodo, bet jos privalo tai daryti, kadangi nu kitaip nebus tvarkos tokios kokios nori, visi darys ką nori, nieko neginu nes ir pats nueinu, bet mūsų negaudo, bet jeigu pagauna tai jau nekažka buna tiem, ne tai kad laiškus rašo bet iškart būna pasekmės, kas manau yra gerai iš jų pusės, kadangi jeigu kaip tu sakai tik parėkia, tai nieko jos nepasieks tuom. 

1 minute prieš, Rodžeris2007 parašė:

pamiršau paminėt kad mokinuos gimnazijoje , manau jau 15-16 metų suvokia ar jam reikia rūkyt ar ne

Pats nerūkau jokio tipo cigarečių, bet daugelis draugų klasiokų pradėjo visą tą kelionė nuo vieno žmogaus, tiesiog užverbavo tam tikra prasme. Viskas prasideda nuo noro, po to jau tavo reikalas ar prasidėsi ar ne. Aš neprasidedu, nors tikrai siūlo.

Antras dalykas tai papraščiausias mokyklos kodeksas, etiketas. Tai mokykla, kur ateini gauti žinių, o ne parūkyti. Kodėl darbovietėse darbuotojai patalpose nerūko?

Vėlgi, ne vien nuo 15-16 metų pradedant mokosi moksleiviai. Yra ir mažesnių kaip suprantu ir tai yra tikrai ne koks pavyzdys jiems.

Galiausiai įsivaizduok kaip atrodytų mokykla, kai kiekvienas galėtų rūkyti laisvai? Tada jau tikrai būtų "bezabrazija".

(redaguota)
6 minutes prieš, Kr1sas parašė:

Nes čia yra ju darbas, kad ir durnai atrodo, bet jos privalo tai daryti, kadangi nu kitaip nebus tvarkos tokios kokios nori, visi darys ką nori, nieko neginu nes ir pats nueinu, bet mūsų negaudo, bet jeigu pagauna tai jau nekažka buna tiem, ne tai kad laiškus rašo bet iškart būna pasekmės, kas manau yra gerai iš jų pusės, kadangi jeigu kaip tu sakai tik parėkia, tai nieko jos nepasieks tuom. 

ankščiau mentus vis kviesdavo. nepagaudavo nieko realiai , nekokie bėgikai. dabar bando šiaip grasint irgi policija , perkėlimu iš mokyklos. Bet man kažkaip absurdiška atrodo , apart jaunų žmonių sveikatos didesnio tolko nematau čia gaudyt. Ir šiaip gausi ta bauda kelių eurų ir nieko , tiesiog keiksi tą mokytoja/pavaduotoja/soc pedagoge kad per ją turėjai su agurkais tartis

2 minutes prieš, KasparasDope parašė:

Pats nerūkau jokio tipo cigarečių, bet daugelis draugų klasiokų pradėjo visą tą kelionė nuo vieno žmogaus, tiesiog užverbavo tam tikra prasme. Viskas prasideda nuo noro, po to jau tavo reikalas ar prasidėsi ar ne. Aš neprasidedu, nors tikrai siūlo.

Antras dalykas tai papraščiausias mokyklos kodeksas, etiketas. Tai mokykla, kur ateini gauti žinių, o ne parūkyti. Kodėl darbovietėse darbuotojai patalpose nerūko?

Vėlgi, ne vien nuo 15-16 metų pradedant mokosi moksleiviai. Yra ir mažesnių kaip suprantu ir tai yra tikrai ne koks pavyzdys jiems.

Galiausiai įsivaizduok kaip atrodytų mokykla, kai kiekvienas galėtų rūkyti laisvai? Tada jau tikrai būtų "bezabrazija".

gimnazijoje jaunausiam mokiniui gali but 15 ar 16 metų tai jaunesnių nebūna. bezabrazija ta prasme , kad anksčiau liepdavo tik nesiukslint salia mokyklos o dabar atbėga ir pisa prota

Redaguota , nario Rodžeris2007
(redaguota)

Visų pirma yra pažeidžiamos mokyklos taisyklės, visų antra mokyklos valdžia turi kažkaip į tai reaguot, nes tai vyksta mokymo ugdymo metu ir mokyklos teritorijoje bei galimai daro neigiamą įtaką nepilnamečiams, o jeigu to nebus bandoma sustabdyti bent minimaliai, situacija tikrai pati nepagerės, o mokiniai darysis tik drąsesni kol apskritai nebepamatys prasmės eit kažkur toliau nei mokyklos kampas prie įėjimo. Jeigu esi pilnametis, nematau problemos, pereini į kitą kelio pusę ar kitą vieta, kuri nebesiskaito kaip mokyklos teritorija ir rūkyk kiek širdis geidžia.

O dėl sėdimų vietų išvis atrodo juokinga, kai tokios problemos pateikiamos šiame forume, jeigu turi kažkokių pretenzijų dėl poilsio, suolelių, gultų, sėdmaišių ir kt. trūkumo, problemą ir bandyk aiškintis bei spresti kartu su mokyklos vadovybe, o ne rašyk čia, lyg forumo nariai paaukos tavo mokyklai fotelių, kad galėtum prisėst ir užtraukt dūmą.

Redaguota , nario Jizzy

Tu vaivorykštė, aš daltonikas.

(redaguota)
9 minutes prieš, BBG parašė:

Džiaukis, kad baudų nereikia mokėti, įstatymas neleidžia rūkyti, mo­kyk­la ir jos te­ri­to­ri­ja yra ne­rū­ky­mo zo­na, nesvarbu kiek tau metų.

Prisimink tai kol tu neesi nepilnametis tai nereiške kad negausi baudos, bet už tave atsakingi yra, ir gali jie mokėti baudos, aišku būna dauug variantu

Redaguota , nario boe1ng

Einam dabar visi pasiskūsim kaip hujova, kad atsisėdus prie mokykleles dar ir gert negalima. Yra taisyklės - jie jas vykdo. Yra įstatymai - visi jų laikosi. Aplink vaikšto vaikai, jie mato pavyzdį ir galvoja, kad tai yra kieta. Kitas atvejis, tai tiesiog yra mokymo įstaiga, o ne rukykla, nueik toliau, kad nepistų proto ir viskas. Neišsilydisi neparūkęs, jeigu jau labai lys prie jūsų

44 minutes prieš, BBG parašė:

Džiaukis, kad baudų nereikia mokėti, įstatymas neleidžia rūkyti, mo­kyk­la ir jos te­ri­to­ri­ja yra ne­rū­ky­mo zo­na, nesvarbu kiek tau metų.

Tai kam statyti tam tikruose vietose rūkymo vietas??

p.s ju toks darbas, ir joms pačiom pofik, kaip jos iš šono atrodo... :))

??

6b178bb119f17d91a544468c8d866818232.png

4 minutes prieš, #barzDa parašė:

Tai kam statyti tam tikruose vietose rūkymo vietas??

p.s ju toks darbas, ir joms pačiom pofik, kaip jos iš šono atrodo... :))

Visos valstybinės įstaigos ir mokyklos yra nerūkymo zona, pagal įstatymą galima įrengti rūkymo zonas, bet joms irgi yra reikalavimai, mes pernai važinėjom per lietuvos mokyklas su ES projektų ir mačiau tikrai nemažai mokyklų turi įrengtas rūkymo zonas, bet aišku daugelis jų yra skirtos tik pedagogams ir svečiams, buvo ir mokyklų, kur nėra rūkymo zonos, mes buvome iškart perspėti, kad norint parūkyt teks eiti už mokyklos ribų. Vilniuje aplamai daug kur negalima rūkyti, bet ganėtinai dar atlaidžiai žiūrima į dar pakankamai naują įstatymą  tenka dažnai dirbt ten, kur draudžiama rūkyti, bet negi būdamas lauke eisi dar kažkur, pareigūnai irgi kažkaip atlaidžiau žiūri, būna kartais prieina pasako, kad čia negalima rūkyti ir paprašo, kad akivaizdžiai nerūkyti. Aš pats rūkantis ir esu už tai, kad įstatymas būtų visiems lygus, man nesunku būtų ir nueiti tolėliau, kad parūkyt.

Galbūt esu nesusipratėlis, senamadiškas ir nuobodus, bet man tai vis kyla klausimas, kas jums su tuo rūkymu, kas čia taip nesveikai traukia ir ypač mokykloj? Aš neįsivaizduoju šūdinesnės vietos rūkymui nei mokykla.

Eini gatve, pribėga persikreipęs paaugliukas ir prašo cigaretės, o juokingiau tik tai, kai tokie pradeda pasakot kaip sunku mest.. 14-mečiui? Sunku mest? Yeah sure.

Ir jau tik nepasakokit, kad čia gyveni vieną kartą blabla ir antros progos gali nebūt balbla "Daryk ką nori, juk gyveni tik vieną kartą!" - melejobinieriaus užrašafkė...

Savo gyvenimą įprasmink besinuodydamas? Nuostabi idėja.

prieš 1 valandą, Garris parašė:

Galbūt esu nesusipratėlis, senamadiškas ir nuobodus, bet man tai vis kyla klausimas, kas jums su tuo rūkymu, kas čia taip nesveikai traukia ir ypač mokykloj? Aš neįsivaizduoju šūdinesnės vietos rūkymui nei mokykla.

Eini gatve, pribėga persikreipęs paaugliukas ir prašo cigaretės, o juokingiau tik tai, kai tokie pradeda pasakot kaip sunku mest.. 14-mečiui? Sunku mest? Yeah sure.

Ir jau tik nepasakokit, kad čia gyveni vieną kartą blabla ir antros progos gali nebūt balbla "Daryk ką nori, juk gyveni tik vieną kartą!" - melejobinieriaus užrašafkė...

Savo gyvenimą įprasmink besinuodydamas? Nuostabi idėja.

yra toks dalykas kai centrine nervu sistema pripranta prie skirtingu chemikalu - ar prie alkoholiniu ar prie cigaretiniu, aisku sitie pypliai tiesiog ruko del bandos ir "kietumo" jausmo ir nesupranta kad cia veikia stipresni psichologiniai negu fiziniai veiksniai, neisaukleti ir nesuprantantys kaip veikia pasaulis (cigareciu kompanijos labai gerai pelnosi is tokiu zmoniu) nemes rukyt nes jie tiesiog nesupranta kuo jiem tai blogai, juk daug geriau su savo gauja nueit uz kampo parukyt nes tik taip kieti russian deep besiklausantys bicai daro B)))

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2053 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...