Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2575 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš 1 valandą, mpho parašė:

1 postas = 1 forumo euras, užtenka čia pafreepostinti.

Žinau, kad pavydi nes pats esi lygiai toks pats. :/

Prieš 1 valandą, Domas █▄ ▀█▀ parašė:

Aš irgi manyčiau, kad čia buvo tik forumo eurekų pasirinkimas.

@Justasino Čia belekaip rašyk, niekaip neįrodysi, nors ir su milijoną argumentų.

Marius įrodys :Ddd

• Teigiamai 1
53 minutes prieš, Domas █▄ ▀█▀ parašė:

Aš irgi manyčiau, kad čia buvo tik forumo eurekų pasirinkimas.

@Justasino Čia belekaip rašyk, niekaip neįrodysi, nors ir su milijoną argumentų.

O kam tie forumo eurai čia ? Į banka gal man juos perves ?

Plus rep dar suprantu, atsiliepimai irgi geras dalykas, nes parodo patikimumą.

Jei reik forumo eurų, dovanoju už free.99 . Vpš tas supergames lūžinėja pastovei, senai laiks kita foruma susirast.

• Teigiamai 1

asd1.gif

aš nupirksiu ir ryt startuosim

• Teigiamai 1

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Užsiregistruok ( užtenka tiesiog su discord'u, į žaidimą nebūtina jungtis ), parašyk man kokiu nick ir gauk 100 forumo eurų arba 1 eur į banką.

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Vienam iš užsiregistravusių iki 2023-09-30 pervesiu 10eur į betkurią sąskaitą :)

Dabar, liight parašė:

nk nesakyciau, bet kai tas planavimas buna klaidingas 5-6men± tai nk gero ^^

Nieko, jus svarbu diskutuokite. Apie tai kas nepopuleru ir neįdomu niekas nediskutuoja. O jeigu atsiranda tokios diskusijos, tai volia aš ir mano projektas populerus, jau įvykdžiau savo pirminį planą. ;) 

• Teigiamai 1
29 minutes prieš, Mantas parašė:

Kaip suprast 3-4 kartą atidedamas serverio startas ? Gi tik pirmą kartą atidėjo tą startą, nesuprantu kam čia burti kažkokias pievas reikia. :huh:

1. Kartas buvo kaip žadėjo startą atidėjo jį sausiui.
2. Kartas buvo kaip turėjo startuot sekmadienį.
3. Kartas buvo kaip turėjo startuoti pirmadienį.
4. Kartas buvo kaip dabar gale mėnesio startuos.

3 minutes prieš, mpho parašė:

1. Kartas buvo kaip žadėjo startą atidėjo jį sausiui.
2. Kartas buvo kaip turėjo startuot sekmadienį.
3. Kartas buvo kaip turėjo startuoti pirmadienį.
4. Kartas buvo kaip dabar gale mėnesio startuos.

Kas per sekmadieniai ir pirmadieniai? :D:D:D
Tai pirmas kartas ir buvo kaip atidėjo sausiui, 4 variantas netinkamas nes jis startuos = 1 atidėjimas.

3 minutes prieš, Marius parašė:

Nieko, jus svarbu diskutuokite. Apie tai kas nepopuleru ir neįdomu niekas nediskutuoja. O jeigu atsiranda tokios diskusijos, tai volia aš ir mano projektas populerus, jau įvykdžiau savo pirminį planą. ;) 

Rimtai? Nesusilaikiau. Tavo planų viršuje buvo projekto reklama ir tau tikrai atrodo jog tai yra svarbiausia tokioje projekto stadijoje kurioje jis yra dabar? C'mon jau ... Suprasčiau jei nebūtum padaręs jokių klaidų praeityje ir būtum toks koks esi visiems tiems vaikams kurie čia komentuoja ir reiškia savo nuomones tavo naudai. Ganėtinai arogantiška iš tavo pusės taip pasitikėti savo jėgomis ir prioritetu laikyti būtent tai ... kai praeityje nepasižymėjai tuo, kas padėtų išlaikyti buvusius projektus iki šiol aktyvius.

Next. Nežinau kas dirba prie kodo, bet tikiuosi kad ne tu, nes motyvacijos pas tamstą nematau tiek daug, kiek jos buvo lyginant su kitais tavo projektais. Tikiuosi ir viliuosi, jog esi tik šio projekto veidas, o ne tas žmogus, kuris sėdi už vairo ir šiuo metu yra svarbiausias vairuotojas (programuotojas) kalbant apie projekto ateitį. Sėkmės! Atsidarykite ir pasiimkite visas šiukšles iš greenside'o! :D

O šiaip lenkiuosi, nes neįsivaizduoju kaip tu sugebi sukurti tokį pozityvą tarp tikinčiųjų tavimi vaikų.
https://media.giphy.com/media/Ov7lAOUsu4Yo0/giphy.gif

Peace

• Teigiamai 6

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2575 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...