Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2981 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar, Konooplyankw parašė:

Niekada NIEKADA NEISIU I ARMIJA TARNAUT. Pasirinksiu Kalejima arba baudas. Kalba baigta. NIEKADA NIEKADA.

Tokie lepūnėliai zonose tikrai gaidžio metus švenčia :) Tokie vyrai "Kalėjima" renkas užuot atvare 9mėn kariuomenėj. Gal bent proto įkrės 

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

prieš 8 valandas(-ų), Baldas parašė:

Žinai jei tu žinotum ką čia rašai ar bent kiek argumentuotum, tada bent kažką su tavim pradėčiau diskutuoti. Yra toks dalykas kaip internetas ir visą tavo parašytą šūdą galimą patikrintį, štai čia https://osp.stat.gov.lt/temines-lenteles43 :) Dėl žemės derlingumo vėl nesamonė paskej, be jokių argumentų.  

O tu kadanors nulipk nuo pc ir sužinosi tai ką tau statistikos nepasakys

Taigi perskaičius didžiają dalį nuomonių matosi, jog nesuprantat dėl ko tai viskas. Pats eičiau ir tarnaučiau, kariuomenė yra gerai žinoma, kaip čia dauguma sako sustiprėsit, įgausit patirties ir taip toliau... Bet pirmas dalykas tai, jog tai yra verčiama per prievarta, o gi kodėl? pasidomėjot? tikriausiai nelabai. Žinojot, jog prezidentes įsakimų yra daromi požeminiai tuneliai, bunkeriai ir visas kitas Š? Spėju, jog nežinojot, pasidomėkit apie tai plačiau. Kitas dalykas - akivaizdžiai matosi kaip yra ruošiamasi karui, dabar baltijos šalįs yra iš vis blogoje pozicijoje būtent del Rusijos, visos baltijos šalįs yra apsuptos Rusijos sienų, tai didžiausia gresmė mums. Neatsimenat kas buvo su Ukraina? NATO norėjo įkurti Ukrainoje savo bazę, o gi kodėl? nes šalia yra Rusijos sienos, kodėl neįkurė? nes greit sureagavo Rusija ir su pretekstu geru užėme patys kryma, o dabar ir vėl gi klausimas kodėl? pirmas dalykas tai dėl NATO, o antrasis - kelias prie vandenyno. Tas pats gali nutikti ir su Baltijos šalimis. Prezidentę pati priesiškai nusiteikusi prieš Rusiją ir rodo akivaizdžia agresiją jai, kai tuo tarpu manau turėtu savo nuomonę pasilaikyti, nes Rusijai Lietuvą užimti truktu 36 valandas. Taip pat ir iš Amerikos pusės dabar kiek skačiau Donald Trump planuoja arba jau paskyre į rimtas pareigas (dabar tiksliai negaliu pasakyt, bet ligtai valstybės sekretorius) kuris yra priešas visai Rusijai ir jam net yra uždrausta įvykti į Rusiją, tai tokie Trumpo sprendimai manau irgi nesuartins santykių su Putinu. Tai vat vyrai kariuomene yra gerai, bet už visos šitos kariuomenės slypi politiką, eičiau pats ir tarnaučiau, bet ne tokioje situacija, kai neaiški aplamai visų tarnaujančiu ateitis.

prieš 23 valandas(-ų), - Linas parašė:

<...> kurie net nesupranta kas yra vertybės, ir kas yra gyvenimas.

O man būtų įdomu sužinoti kas tau būtent yra gyvenimo vertybės? Paaukoti savo gyvenimą kažkokiai šaliai, kurios ateitis net neaiški, gal mus okupuos, net jei ir gins NATO. Ginti savo draugus ir šeimą žinoma yra pagirtinas siekis, bet kas bus jei tu žūsi, o vėliau dar ir kas nors ištiks tavo artimuosius? Gal juos kankins, o tu būsi jau miręs. Deja, gyvename kvailų žmonių apsuptyje, kuriems trūksta proto išlaikyti taiką ir vienybę. Negi nori būti šių kvailų žmonių vergu?

Net jei ir mane pasodintų į kalėjimą, man viskas būtų dzin kas ten dedasi, žinočiau, kad vis dar netoli manęs yra kvėpuojančių neprotingų žmonių, o juo labiau, jei laikyčiausi aukštų moralės normų, elgčiausi su visais gražiai, turėčiau tokį požiūrį, bet sėdėčiau už tai kalėjime, tai visa tai atrodytų kaip cirkas.

52 minutes prieš, Blancas parašė:

nes Rusijai Lietuvą užimti truktu 36 valandas

Kokias 36 valandas :D. Gal maždaug 1val., jei ne trumpiau. Užima vyriausybę ir viskas, daugiau nėra ką čia užimt pas mus.

Kalbant apie tarnavimą, čia kiekvieno asmeninis noras, kas nenorės tas ras būdų kaip nuo to išsisukt. Aš asmeniškai irgi prieš visą tą karinę prievolę, tai yra kiekvieno pasirinkimas, yra daugybė savanorių, kurie gali ten eiti ir „stiprintis“.

prieš 1 valandą, Blancas parašė:

Taigi perskaičius didžiają dalį nuomonių matosi, jog nesuprantat dėl ko tai viskas. Pats eičiau ir tarnaučiau, kariuomenė yra gerai žinoma, kaip čia dauguma sako sustiprėsit, įgausit patirties ir taip toliau... Bet pirmas dalykas tai, jog tai yra verčiama per prievarta, o gi kodėl? pasidomėjot? tikriausiai nelabai. Žinojot, jog prezidentes įsakimų yra daromi požeminiai tuneliai, bunkeriai ir visas kitas Š? Spėju, jog nežinojot, pasidomėkit apie tai plačiau. Kitas dalykas - akivaizdžiai matosi kaip yra ruošiamasi karui, dabar baltijos šalįs yra iš vis blogoje pozicijoje būtent del Rusijos, visos baltijos šalįs yra apsuptos Rusijos sienų, tai didžiausia gresmė mums. Neatsimenat kas buvo su Ukraina? NATO norėjo įkurti Ukrainoje savo bazę, o gi kodėl? nes šalia yra Rusijos sienos, kodėl neįkurė? nes greit sureagavo Rusija ir su pretekstu geru užėme patys kryma, o dabar ir vėl gi klausimas kodėl? pirmas dalykas tai dėl NATO, o antrasis - kelias prie vandenyno. Tas pats gali nutikti ir su Baltijos šalimis. Prezidentę pati priesiškai nusiteikusi prieš Rusiją ir rodo akivaizdžia agresiją jai, kai tuo tarpu manau turėtu savo nuomonę pasilaikyti, nes Rusijai Lietuvą užimti truktu 36 valandas. Taip pat ir iš Amerikos pusės dabar kiek skačiau Donald Trump planuoja arba jau paskyre į rimtas pareigas (dabar tiksliai negaliu pasakyt, bet ligtai valstybės sekretorius) kuris yra priešas visai Rusijai ir jam net yra uždrausta įvykti į Rusiją, tai tokie Trumpo sprendimai manau irgi nesuartins santykių su Putinu. Tai vat vyrai kariuomene yra gerai, bet už visos šitos kariuomenės slypi politiką, eičiau pats ir tarnaučiau, bet ne tokioje situacija, kai neaiški aplamai visų tarnaujančiu ateitis.

Gražiai čia propogandą pavarei.

Mano manymu Rusija tikrai nekelia didelės gresmės Lietuvai , nes jiems nuo to bus tik daugiau problemų. Lietuvoje ir taip yra bloga ekonomika , didelis emigravimas , mažos pensijos ir taip toliau. Ir beje , galit pažiurėt į žemėlapį - Rusija turi priėjimą prie jūros. Ir taip pat reikia prisiminti , kad NATO nėra sudaryta tik iš Amerikos , daugelis Europos šalių taip pat yra NATO narės ir tuo pačiu Lietuva yra Europos Sajungos narė , todėl Rusijai būtų daug daugiau problemų negu bloga ekonomika. 

Kiekviena šalis turi turėti kariuomėnę ( fun fact: Liuksemburgas irgi turi kariuomėnę ) , ir tą kariuomėnę pas mus nėra dėl kažkokių Rusų keliančios gresmės. O jeigu vis dėl to dėl Rusų kelenčios gresmės , mums tiek žmonių jau tikrai neužteks. Mes visą savo šalies biudžetą išleidžiame ant kelių tankų iš Vokietijos kol rusai turi jų šimtų šimtus. Bet tikrai 36 valandas neužimtų , daug daugiau. Iš lietuvos eis pasipriešinimas ir Rusai tikrai nevarys su kalašnikais į atvirą lauką. O iki vyriausybės kol davažiuos užtruktų mažiausiai tris dienas , o po to , kai jau kaip ir turėtų tą Lietuvą , žinai kiek laiko ir karių užtruktų visus sukėlimus sustabdyti , Ekonomiką sustabilinti , užimti vyriausybės punktus ir taip toliau. Tikrai nemanau jie kažko tokio darytų durno , kai negauna jokios naudos.

O į kariuomėnę neeičiau , dėl labai prastų sąlygų palyginus su kitomis šalimis.

PIGUS STEAM IR ORIGIN ŽAIDIMAI 

Jeigu kas ims lietuvą tai tik amerikonai. Kadangi Trump'as bus USA prezidentas, o jis kaip ir su V.Putinu bičiuliai, tai manau kad Amerika pasiims Lietuvą jeigu kažkas bus. O šeip nemyžkit kaip bobos, pakvietė atitarnavai ir sėdi sau ramiai. Rūsų laikais kariuomenėj mokino vidurį lauko šikinyką pasistatyt, daug kas nuo rūsų armijos išmoko labai daug... O čia Lietuvos kariuomenėj suprasit ką reiškią miške pragyvent kelias dienas. Nauji draugai, naujos pažintis, taigi smagu tokie dalykai. Kitaip sakant įgausit patirties, išmoksit orentuotis kur esat, naudotis žemėlapiu, kompasais ir kitais navarotais. Visiem Kariuomenė būtų į naudą.

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

• Parašė po 1 mėnesio...
prieš 10 valandas(-ų), surfneris2 parašė:

O kaip ten su dušų? visi nuogi būna? :D jei taip atsisakysiu, neesu dar koks pydar kad maudyčiau nuogas su kitais vyrais ir matyčiau jų daiktą :D o su merginom neatsisakyčiau :D

sakyčiau irgi prie mažesnių vaikų tave priskirčiau... Tarkim tarnauji kariuomenėj ir bijai į dušą nueit? wtf... Daug žmonių ir į pirtį eina nuogi, nesi joje buvęs? (čia aišku kalbu ne apie tas pirtis, kur visokiuose baseinuose ar spa būna) Žodžiu sudarei tokį įspūdi, kad tau dar nereikia jaudintis dėl kariuomenės... O už kelių metų gal susiprotėsi labiau.

O šiaip jei į temą, tai esu prieš šauktinius, taip mano nuomone - kas nori tas eina, nesąmonė, kad žmones reikia versti kažką daryti... Bet ir tai nuomonei ką Lietuva mums davė nepritariu. O kalbant apie tai ką ji jums davė? Nemokamas mokslas? Arba tarkim nuėjęs į polikliniką pas kokį šeimos daktarą jam taip pat nemoki, akis tikrini - nemoki. Taigi kol tu buvai vaikas, tu iš Lietuvos gavai tikrai daug, o dabar Lietuva nori, kad tu atidirbtum ir mokėtum mokesčius, kad kita karta gautų tą patį.

(redaguota)
prieš 1 valandą, Str33t parašė:

sakyčiau irgi prie mažesnių vaikų tave priskirčiau... Tarkim tarnauji kariuomenėj ir bijai į dušą nueit? wtf... Daug žmonių ir į pirtį eina nuogi, nesi joje buvęs? (čia aišku kalbu ne apie tas pirtis, kur visokiuose baseinuose ar spa būna) Žodžiu sudarei tokį įspūdi, kad tau dar nereikia jaudintis dėl kariuomenės... O už kelių metų gal susiprotėsi labiau.

O šiaip jei į temą, tai esu prieš šauktinius, taip mano nuomone - kas nori tas eina, nesąmonė, kad žmones reikia versti kažką daryti... Bet ir tai nuomonei ką Lietuva mums davė nepritariu. O kalbant apie tai ką ji jums davė? Nemokamas mokslas? Arba tarkim nuėjęs į polikliniką pas kokį šeimos daktarą jam taip pat nemoki, akis tikrini - nemoki. Taigi kol tu buvai vaikas, tu iš Lietuvos gavai tikrai daug, o dabar Lietuva nori, kad tu atidirbtum ir mokėtum mokesčius, kad kita karta gautų tą patį.

Man 20 Metų bet ne neteko būti pirtyje su kitais ir nenoriu, vien dėl šito tada teks vengti kariuomenės, aš juk ne pydar, man baisu įsivaizduoti būtų, man gėda blem su vyrais būti nuogam, fu šlykštu n* lengva tiems kurie yra pusiau pydar

Redaguota , nario surfneris2
prieš 3 valandas(-ų), surfneris2 parašė:

Man 20 Metų bet ne neteko būti pirtyje su kitais ir nenoriu, vien dėl šito tada teks vengti kariuomenės, aš juk ne pydar, man baisu įsivaizduoti būtų, man gėda blem su vyrais būti nuogam, fu šlykštu n* lengva tiems kurie yra pusiau pydar

ką tu čia kalbi... Atrodai kaip merga, kuri bijo prarasti nekaltybę... Ir nenoriu įžeisti, bet tikrai atrodai, kaip vis dar nesubrendęs vaikas, kuris yra "per kietas" būti "pydar". m8 toks gyvenimas ir, jei pamatai kito vyro amm nežinau net kaip su tavim bendrauti ar kaip su vaiku ar kaip su dvidešimtmečiu... Nu tarkim vyro pasididžiavimą :D tai toli gražu nereiškia, kad tu esi kitos pakraipos žmogus, o jei tau gėda su vyrais būti nuogam, na panai gal ir gėda būtų, bet ne vyrui, pagalvok, pas tave toks pats kabo...

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), Str33t parašė:

ką tu čia kalbi... Atrodai kaip merga, kuri bijo prarasti nekaltybę... Ir nenoriu įžeisti, bet tikrai atrodai, kaip vis dar nesubrendęs vaikas, kuris yra "per kietas" būti "pydar". m8 toks gyvenimas ir, jei pamatai kito vyro amm nežinau net kaip su tavim bendrauti ar kaip su vaiku ar kaip su dvidešimtmečiu... Nu tarkim vyro pasididžiavimą :D tai toli gražu nereiškia, kad tu esi kitos pakraipos žmogus, o jei tau gėda su vyrais būti nuogam, na panai gal ir gėda būtų, bet ne vyrui, pagalvok, pas tave toks pats kabo...

Kalbi kai pydar*as, smagu kad tau patinka o man ne, o jei ten išties yra gėjų ir džiaugiasi, ne tikrai ne, man užtenka savo matyti, aišku jau neeisiu vien dėl šito arba po dušu neeisiu mano nuomonės niekas nepakeis, proto dar turiu.

Redaguota , nario surfneris2

Jibal :D@surfneris2 o tu nepagalvojai apie kitus kareivius kurie ten tarnauja ir maudosi dušė nuogi? Kažkaip neteko girdėt istorijos kad po kariuomenės kareivis pidaru būdamas sugrįžo na ar buvo išprievartautas.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2981 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...