Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Vergai? Blem apie lietuvius galiu pasakyt, kad išpyzdėjimas visiškas, žmogaus teisės nenoriu į kariuomenę nu *Myliu SuperGames.lt* tarkim aš matau tik pliusus jei ne tai sakykit minusus. P.S man regis šautinius rinks tik iki 2020 nors gali viskas pasikeist.

Redaguota , nario Wytautaz

ca296f49150f7c710b42bb88bed90427294.gif

2 minutes prieš, Barz parašė:

Tokie žmonįs kaip tu nuvestų mus į žmonijos išnykimą. Ištekliai ir žemės yra tik pretekstas karui, o priežastys yra daug svaresnės.

Jei netiki pažiūrėk dokumentinių, biografinių filmų. Pasiskaityk internete. Čia tau aiškinti tai ką žinau. Verktinis esi manau, bijai tos kariuomenės ir tiek, kad tiek čia cituoji pranešimus.

Tupac-Lives-3.jpg

(redaguota)

Nors man ir 13 (let the hate begin) bet tikrai nepasakyčiau kad mes vergaujam Lietuvai. Kaip kažkas ir sakė, mums suteikė stogą, kažkokį tai išsilavinimą, maistą ir visa kita ko reikia išgyvenimui. Kaip vienam video pasakė "Ar tau neužtenka to kad būtum laimingas? Milijonai žmonių apie tai tik svajoja", o dėl šauktinių tai tavęs niekas neverčia, kaip ThugLife sakė, susimokėjai baudą ir viskas.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

38 minutes prieš, Arnoldas16 parašė:

Tik nesusipeškite. Čia nuomonės prašo. Mano yra tokia, jog būtina, nes tėvynė suteikė tau gyvybę ir grožį čia gyventi, jeigu tu jos nenori ginti, tai kam gyveni Lietuvoje? Nebent yra tokių kurie ne Lietuvoje gyvena, tada jo. Bet tie 9 mėn. kariuomenėje yra tikrai verti, nes gyvenime jėga pravers. Kariuomenė padaro jus tvirtais vyrais. 

Atleisk, bet jau nebegaliu :D Ar kariuomenė padaro tvirtus vyrus? Nu nejuokink.. Turiu du pusbrolius, vienas atitarnavo praeitais metais, kitą va dabar pašaukė. Tas, kuris jau atitarnavęs nelinki tam niekam.. Gyvenimo sąlygos blogesnės nei kalėjimuose, bet jau jis taip sakydavo :D Tie seržantai ar kaip ten vadinami (nežinau) įsakinėja pagal nuotaikas. Jei nepatikai ryte tu jam, tai ir darysi už visus 2x daugiau visko. Grįžo su ištinusiomis kojomis, skaudančia nugara. Tai nemanau ar čia yra labai gerai ir tai padaro mus tvirtesnius :D Tiesiog mano nuomonė tokia... Nenori eiti tai ir neik, o su tais visais privalomą, neprivalomą gryną nesąmonė. Gyvenam laisvoje šalyje. Nesu verktinis, tiesiog turi savo nuomonę ir ją laikausi :D

14 minutes prieš, darrel. parašė:

Nors man ir 13 (let the hate begin) bet tikrai nepasakyčiau kad mes vergaujam Lietuvai. Kaip kažkas ir sakė, mums suteikė stogą, kažkokį tai išsilavinimą, maistą ir visa kita ko reikia išgyvenimui. Kaip vienam video pasakė "Ar tau neužtenka to kad būtum laimingas? Milijonai žmonių apie tai tik svajoja", o dėl šauktinių tai tavęs niekas neverčia, kaip ThugLife sakė, susimokėjai baudą ir viskas.

Mokėsi už pirmus kartus baudą.. po to iki 3 metų laisvės atėmimas.. 

(redaguota)
3 minutes prieš, Friday parašė:

Atleisk, bet jau nebegaliu :D Ar kariuomenė padaro tvirtus vyrus? Nu nejuokink.. Turiu du pusbrolius, vienas atitarnavo praeitais metais, kitą va dabar pašaukė. Tas, kuris jau atitarnavęs nelinki tam niekam.. Gyvenimo sąlygos blogesnės nei kalėjimuose, bet jau jis taip sakydavo :D Tie seržantai ar kaip ten vadinami (nežinau) įsakinėja pagal nuotaikas. Jei nepatikai ryte tu jam, tai ir darysi už visus 2x daugiau visko. Grįžo su ištinusiomis kojomis, skaudančia nugara. Tai nemanau ar čia yra labai gerai ir tai padaro mus tvirtesnius :D Tiesiog mano nuomonė tokia... Nenori eiti tai ir neik, o su tais visais privalomą, neprivalomą gryną nesąmonė. Gyvenam laisvoje šalyje. Nesu verktinis, tiesiog turi savo nuomonę ir ją laikausi :D

Gerbiu, jog turi savo nuomonę, įdomu prieš kiek laiko tavo pusbroliai ėjo į ją? Man tėvas pasakojo, kai jo laikais irgi buvo sunku, bet jis ten klausė visko ir dabar yra tikrai tvirtas ir moka naudotis technika. Visi visaip šneka, bet manau šiais laikais nėra kaip tu manai, o išmokti naudotis ginklais ir kita technika yra verta ir įdomu, taip pat ir raumenų užsiauginti.

Redaguota , nario Arnoldas16
Dabar, Friday parašė:

Prieš metus, jis vienas pirmųjų šauktinių buvo. Nepatikai iš snukelio, darai 100 atsispaudimų :D

Iš snukelio? Juokas ima :D Mano tėvas pasakojo, kad jį į vienutę uždarė, kai su 2 draugais išvarė į tūsą naktį, tikrino ten koks seržantas ar kas, kad visi miega, ir nebuvo jų, tai kėlė visus ten tuos šauktinius ir varė naktį ieškoti miškuose, kai tie grįžo, gavo 3 paras vienutėje, kibiras padėtas į jį pašikti. Tai čia suprantu. bet, kad iš snukelio nepatikti ir 100 tai netikiu. :D Galbūt ką ne taip padarė, tada jo.

Dabar, Arnoldas16 parašė:

Iš snukelio? Juokas ima :D Mano tėvas pasakojo, kad jį į vienutę uždarė, kai su 2 draugais išvarė į tūsą naktį, tikrino ten koks seržantas ar kas, kad visi miega, ir nebuvo jų, tai kėlė visus ten tuos šauktinius ir varė naktį ieškoti miškuose, kai tie grįžo, gavo 3 paras vienutėje, kibiras padėtas į jį pašikti. Tai čia suprantu. bet, kad iš snukelio nepatikti ir 100 tai netikiu. :D Galbūt ką ne taip padarė, tada jo.

Tas snukelis buvo metaforą :D Nedarom chato. PEACE :taika:

(redaguota)

Pats esu arti tos ribos, kai turėčiau būti šaukiamas, bet man visiškai nepatinka prievolė. Galite, kas norite, mane vadinti verktiniu, ar bailiu, ar Lietuvos išdaviku, bandos jausmui nepasiduodu, nes esu žmogus paprastas, turi savo nuomonę - jos ir laikaisi. Iš tikrųjų reikėtų gerai pagvildenti kodėl neverta stoti į kariuomenę. Aš žinoma nenoriu čia labai visko išplėsti, bet pagrindinės mintys, kodėl aš nenoriu ir nematau reikalo stoti, tai yra viso to prasmė, išliekamoji vertė bei pats aš (mano aplinkybės, gyvenimo problemos), bet labiausiai mane kankina klausimas 'Kokia viso šito prasmė?'

Žinoma, dauguma atsakys, kad prasmė yra užsigrūdinti bei apginti savo šeimą ir draugus. Bet gi jūs pagalvokite: tūkstančius metų žmonės vien kariavo, buvo visokių šaukimų į karo tarnybą, kiek gyvybių buvo prarasta, bet net ir šiomis dienomis mes kariaujame. Kartais kyla klausimas, kaip po velnių sustabdyti visą šitą neapykantos ratą? Kada žmonės galės gyventi ramiai, be jokių karų ir prievartos, laisvai, nebijodami, kad rytojus juos pražudys? Būtent šaukdami jaunuolius į privalomąją tarnybą ir verčia užduoti sau tokius klausimus, kuriuos aš nurodžiau. Galite sakyti 'Ai, aš nebijau nieko, noriu tapti stipresniu ir visus apginti [...]', bet giliai, labai giliai širdy vis tiek kelsite sau panašius klausimus. Kas yra žmogus? Padaras, kuris per amžių amžius turi konfliktuoti su kitais bei kelti vaidus? Mano nuomone - ne.

Kariuomenė galbūt ir yra gan geras dalykas, jei nori užsigrūdinti, nelikti vėpla. Bet gi kariuomenė, kaip ir sako šio žodžio šaknis kar rodo, kad asocijuojasi su karu. O tai reiškia, kad teks mokytis šaudyti, praktikuotis ir paruošti save gyvybės naikinimui dėl savanaudiškų vertybių, kurių išlikimu negali būti garantuotas. Juk yra žmonių, kurie turi visai kitokių planų savo gyvenimui, yra numatę sau šviesią ateitį. Negi čia ta, jūsų vadinamoji laisva Lietuva? Tai nepanašu į laisvę, tai kalėjimas, kuriame turime žaisti pagal kažkokių kitų žmonių sukurtas taisykles, be to tie 9 mėnesiai tik laiko vilkinimas, stiprus bei griežtas, bet teisingas mano atsakas į tai - aš gimiau net nesutikęs gimti, tėvai mane išleido į šį pasaulį, bet kaip neteisinga, kai esi išleidžiamas į pasaulį, kuris tave supančioja ir diktuoja tau gyvenimo taisykles. Metas susimąstyti! Juk visą neapykantą ir pyktį galima užgesinti meile ir gerumu, o po tokių pokyčių nebereikės nei jokių šaukimų, nei karo. Nors tai sunkiai pasiekiamas dalykas. Išmokite kurti geresnį gyvenimą ateities kartai, juk nenorime kad žmonės amžinai tik kariautų ir sietų skausmo sėklas.

Žodžiu, tiek iškirpau iš visko, ką norėjau pasakyti, iš tiesų man sunku formuluoti mintis. Bet mano nuomonė kategoriška. :)

Redaguota , nario .Nachiko`
8 minutes prieš, .Nachiko` parašė:

Pats esu arti tos ribos, kai turėčiau būti šaukiamas, bet man visiškai nepatinka prievolė. Galite, kas norite, mane vadinti verktiniu, ar bailiu, ar Lietuvos išdaviku, bandos jausmui nepasiduodu, nes esu žmogus paprastas, turi savo nuomonę - jos ir laikaisi. Iš tikrųjų reikėtų gerai pagvildenti kodėl neverta stoti į kariuomenę. Aš žinoma nenoriu čia labai visko išplėsti, bet pagrindinės mintys, kodėl aš nenoriu ir nematau reikalo stoti, tai yra viso to prasmė, išliekamoji vertė bei pats aš (mano aplinkybės, gyvenimo problemos), bet labiausiai mane kankina klausimas 'Kokia viso šito prasmė?'

Žinoma, dauguma atsakys, kad prasmė yra užsigrūdinti bei apginti savo šeimą ir draugus. Bet gi jūs pagalvokite: tūkstančius metų žmonės vien kariavo, buvo visokių šaukimų į karo tarnybą, kiek gyvybių buvo prarasta, bet net ir šiomis dienomis mes kariaujame. Kartais kyla klausimas, kaip po velnių sustabdyti visą šitą neapykantos ratą? Kada žmonės galės gyventi ramiai, be jokių karų ir prievartos, laisvai, nebijodami, kad rytojus juos pražudys? Būtent šaukdami jaunuolius į privalomąją tarnybą ir verčia užduoti sau tokius klausimus, kuriuos aš nurodžiau. Galite sakyti 'Ai, aš nebijau nieko, noriu tapti stipresniu ir visus apginti [...]', bet giliai, labai giliai širdy vis tiek kelsite sau panašius klausimus. Kas yra žmogus? Padaras, kuris per amžių amžius turi konfliktuoti su kitais bei kelti vaidus? Mano nuomone - ne.

Kariuomenė galbūt ir yra gan geras dalykas, jei nori užsigrūdinti, nelikti vėpla. Bet gi kariuomenė, kaip ir sako šio žodžio šaknis kar rodo, kad asocijuojasi su karu. O tai reiškia, kad teks mokytis šaudyti, praktikuotis ir paruošti save gyvybės naikinimui dėl savanaudiškų vertybių, kurių išlikimu negali būti garantuotas. Juk yra žmonių, kurie turi visai kitokių planų savo gyvenimui, yra numatę sau šviesią ateitį. Negi čia ta, jūsų vadinamoji laisva Lietuva? Tai nepanašu į laisvę, tai kalėjimas, kuriame turime žaisti pagal kažkokių kitų žmonių sukurtas taisykles, be to tie 9 mėnesiai tik laiko vilkinimas, stiprus bei griežtas, bet teisingas mano atsakas į tai - aš gimiau net nesutikęs gimti, tėvai mane išleido į šį pasaulį, bet kaip neteisinga, kai esi išleidžiamas į pasaulį, kuris tave supančioja ir diktuoja tau gyvenimo taisykles. Metas susimąstyti! Juk visą neapykantą ir pyktį galima užgesinti meile ir gerumu, o po tokių pokyčių nebereikės nei jokių šaukimų, nei karo. Nors tai sunkiai pasiekiamas dalykas. Išmokite kurti geresnį gyvenimą ateities kartai, juk nenorime kad žmonės amžinai tik kariautų ir sietų skausmo sėklas.

Žodžiu, tiek iškirpau iš visko, ką norėjau pasakyti, iš tiesų man sunku formuluoti mintis. Bet mano nuomonė kategoriška. :)

Šiaip sakyčiau tiesa sakai bet nebus taisyklių - nebus tvarkos.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

13 minutes prieš, Hifoen parašė:

Nereikia bijoti , kaiptik gerai kad pašaukė, pastripesi, protingesnis pasidarysi , ištvermingesnis. Jeigu pašauktų su malonumu eičiau.

Mes patys kalti kad tos kainos kyla , viskas blogėja, nereikia emigruot debilams.

Neemigruoti reikia, o visai Lietuvai reikia būti vieningai ir valdžia bus, debilai pas mus žmonės nei balsuoja, reiktu susivienyti ir tada tikrai tas seimas pasikeistu ir Lietuva būtu afigėna

Nu jo yra logikos žmogus nieko nebaigęs automatiškai jam sunku yra ir darbą susirast o kai nieko neveikia auga PSD skolą ir *Myliu SuperGames.lt* tas PSD?už ką žmogui mokėti jei jis bedarbis? ir negali gauti gydymo nu išvis nesąmonė gaidiški tie įstatymai jei viskas lietuvoj gerai būtų eičiau tarnauti irgi bet kai betvarkė nėra noro išvis, pernai sąrašuose buvau berods gale bet neėjau o šiemet manęs kažkodėl jau nėra, nežinau ar eičiau, bet šiaip per prievartą yra nesąmonė jei tikrai karas vyktu? žmogus būtų privestas žudyti arba ji gali nužudyti mūšio lauke, nesąmonė yra, ot laikai... 

prieš 2 valandas(-ų), Thug Life parašė:

Dėl išteklių kovojama, dėl žemės. Karas tai belekokie pinigai tai žinai. Nu jeigu tau sunku atitarnaut tuos 9 mėnesius tai nekažką. Tiesiog manęs niekas nevertė eiti savanoriu. Pats eisiu ir viskas liko tik paskutinius poperius pasirašyt ir viskas.  Taigi, kad ir šauktinis gali nevykti gausi bauda ir susimokėsi ir viskas :D. Ko čia nervuojatės? Mes nekovojam mes tiesiog ruošiames jeigu mus pultų tada tektų kariauti. Reikia save ir savo šeima apginti.

Nuo kadą karas (turto niokojimas, žudimas) nešą pelną? Kai kalbą einą apie Lietuvą, čia nei derlinogs žemės, nei naftos, nei gamyklų... Viskas išparduota, išgriautą...

Eik Namo

12 minutes prieš, Baldas parašė:

Nuo kadą karas (turto niokojimas, žudimas) nešą pelną? Kai kalbą einą apie Lietuvą, čia nei derlinogs žemės, nei naftos, nei gamyklų... Viskas išparduota, išgriautą...

Aš ne apie Lietuva kalbėjau. Bet Lietuva būtų belekaip žinok naudinga. Rusijai tik liktų Baltarusija užsiimt ir turėtų priėjima labai gera prie Europos. Yra pas mus gamyklų, Naftos perdirbimo ir pnš. Sakai nederlingos pas mus žemės? :D. Žinok, kaip tik pas mus derlingos tos žemės. Pažiūrėk kiek užauga viskas. Pagal tave viskas pas bus išgriauta? :DDD. Tai nebūtų jokios pramonės pas mus nieko nebūtų jeigu būtų viskas išgriauta, išparduota. Aišku daug kas išgriauta, bet ne viskas. Daug likę, naujų pasistate yr. Tai krč prieš sakydamas pasiskaityk geriau kas yra likę tada sakyk, kad nieko nebelikę. Stpdv Užsienį gyveni ir iš kitų girdi tik tokius pletkus. 

Tupac-Lives-3.jpg

1 minute prieš, Thug Life parašė:

Aš ne apie Lietuva kalbėjau. Bet Lietuva būtų belekaip žinok naudinga. Rusijai tik liktų Baltarusija užsiimt ir turėtų priėjima labai gera prie Europos. Yra pas mus gamyklų, Naftos perdirbimo ir pnš. Sakai nederlingos pas mus žemės? :D. Žinok, kaip tik pas mus derlingos tos žemės. Pažiūrėk kiek užauga viskas. Pagal tave viskas pas bus išgriauta? :DDD. Tai nebūtų jokios pramonės pas mus nieko nebūtų jeigu būtų viskas išgriauta, išparduota. Aišku daug kas išgriauta, bet ne viskas. Daug likę, naujų pasistate yr. Tai krč prieš sakydamas pasiskaityk geriau kas yra likę tada sakyk, kad nieko nebelikę. Stpdv Užsienį gyveni ir iš kitų girdi tik tokius pletkus. 

Pažiūrėk į žemėlapį visą europą einą palei rusijos sieną. Turi visus priejimus prie jūrų, kaliningradas. Viskas užaugą pas mus tik, kažkodėl viską importuojame iš kitur.

Eik Namo

12 minutes prieš, Baldas parašė:

Pažiūrėk į žemėlapį visą europą einą palei rusijos sieną. Turi visus priejimus prie jūrų, kaliningradas. Viskas užaugą pas mus tik, kažkodėl viską importuojame iš kitur.

Žinau gi. Taigi ko patys neturim ir negaminam tai importuojam, o taip daug ką patys eksportuojam. Baigiam šita betikslę diskusija atsibodo. Jeigu nori daugiau sužinoti viska apie Lietuva pasiklausynėk savo giminių, ir pnš. Daugiau visko sužinosi nereikės čia ieškoti kažko.

Tupac-Lives-3.jpg

13 minutes prieš, Thug Life parašė:

Žinau gi. Taigi ko patys neturim ir negaminam tai importuojam, o taip daug ką patys eksportuojam. Baigiam šita betikslę diskusija atsibodo. Jeigu nori daugiau sužinoti viska apie Lietuva pasiklausynėk savo giminių, ir pnš. Daugiau visko sužinosi nereikės čia ieškoti kažko.

Daug ką eksportuojam :D gerai prajuokinai, mes net obuolių neeksportuojam. Man uzteko iš tavęs susižinoti :D

Eik Namo

man,keista kodėl dabar į ARMIJA o ne pavydžiui kokias 2013? kodėl aš kai ejau į 9 - 10 klase,nemačiau tokių šūdų prieš 10 - 5 metus? o būtinai dabar

Alright, it's time to talk one-on-one with everyone here. Listen carefuly brahs, this is a revolution. Everybody asks , "what the fuck is Zyzz about, what the fuck is up with those videos, cunt? You're fucking up yourself cunt" It's a fucking act, there is no Zyzz. You mirin', brah? Well I'll give you more reason to mire now brah. It's fucking Zyzz, brah.... Everyone has a little bit of Zyzz in them. Every fucking cunt out there, you're a sick cunt if you wanna be, brah. Stop being a fucking sad cunt, alright? Go out, get bitches. That's what we do in this shit, brah. You wanna be a fucking little sad cunt? Fuck that shit, bro. Every little haters gonna hate, brah. You'll never be like Zyzz, brah, cause I'm a fucking sick cunt, mate. Every one of us has a little bit of Zyzz in us, you just don't know it yet. You're sitting here going, "who the fuck is this fucking faggot?", well, you're probably right. But he is fucking shredded brah, ye cunt. Cuz at the end of the day bro, you gotta listen to this... If you're a fucking shredded sick cunt, you get away with anything bro. You make fun of some fat cunt making a shit and people will be like "Aw yeah, Zyzz bro, yeah". No one'll give a fuck, man. In life, if you wanna be noticed, you gotta be a fuckin' ripped cunt. You gotta be a shredded cunt. You gotta go to the gym and be a sick cunt. You gotta fuck bitches, you know and not give a fuck cuz that's what we do, bro. That's what the Zyzz cunts do. That's what the revolution is, bro. None of these fuckin' sad cunts. We're all gonna fuckin' make it bro, that's it. - The one and only ZYZZ

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...