Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, noriu pranešti, kad yra kuriamas MultiPlayer modifikacija skirta GTA V. Tai bus daug daugiau galimybių žadanti modifikacija, nes bus daug didesnės galimybės negu dabar su Online.Tai yra tikrai džiugi žinia, galimybės kurti serverius patiems žmonės ir bus galima vienu metu žaisti jau nebe su 30 žaidėjų, o daug daugiau. Tai manau bus SA:MP pakaitalas. Sekam ir laukiam naujienų, aš stengsiuosi čia rašyti viską ką jie yra padarę.
Programavimo kalba bus javascript. Jeigu kam įdomu - https://development....-server-package

Dabar yra padaryta:

Pirmoji savaitė
+ Launching GTA V without GTA V Launcher
+ Loading GTA V into our own process
+ D3D11 Hook + CEF overlay (GUI systems)
+ Disabled traffic and pedestrians
+ Ability to set weather and time
+ Ability to pause time
+ Functionality to spawn peds (people) and vehicles
+ Disabled cops and wanted levels (not shown in this video)
+ ScriptVM Hook (execution)
+ Localplayer (re)spawn hook

Antroji savaitė
+Early beginning of sync players (peds) on the network
+Basic sync between server connected players (position, heading, tasks)
+Skin changing and streaming functions
+Disabling of ScriptVM script loading
+Loading/Unloading of map parts such as North Yankton etc.
+Disabling timescaling when opening game "wheels" such as radio/weapon wheel etc.
+Disabling of whole traffic and random pedestrians (last weeks still had some left out)
+Support for Steam (Steam now properly works on the Steam and the R* warehouse version, requirement: you have to own GTAV on steam)
+Support for all current GTA V versions (addresses, offsets etc.)
+Huge progress on reversing the vehicle class (member functions like setting dirt, plate text, colours and so on)
+Control block/disable when typing into the chatbox

Naujas video bus gegužės 5-10 dienomis.

Kūrėjų youtube kanalas: https://www.youtube....2JictFvUFITYyMA
Puslapis: www.gta-mp.net
Šaltinis: http://gtav.lt/index.php?/topic/48-gtamp/#entry185

• Teigiamai 4
(redaguota)

Žiauriai patiko GTA IV, bet iš tikro man visos GTA dalys patinka. Tiesiog MP nebuvo užbaigtas, o žadėjo daug ką ten. Įdomu kaip čia bus.

Bet.... GTA IV buvo sunku įsirašyti ir pasileisti, kompo reikėjo tuo metu labai gero, o su GTA V yra visai kitaip. Mapas, mašinos, tiuningai visokie, labai daug visko, tai dėl to sakau, kad tikrai nebus kaip su IV:MP. Mano laptopas velka lengvai, nors nebuvo pirktas geiminimui. Manau turėsim SA:MP pakaitalą.

Redaguota , nario arman

Mano senukas

AMD Sempron Processor 3100+ 1.8GHz

2GB RAM

AMD Radeon HD 5450 512MB

Su Windows XP ta GTA IV velka lengvai kiek su lagais bet galimybė žaisti yra. O dėl pačio GTA:V MP tai jau ir yra kuriamas lietuviškas serveris, multiv.lt.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Kažin gal bus galimybė mappint taip kaip per gta sa:mp? būtų tikrai įdomu, ir ar galės žmonės kurie neturi legalaus GTA žaisti multiplayer rėžimą :P

GTA V turi editorių su mappinimu, bet jis yra labai limituotas, jeigu šitie kūrėjai nuimtų limitacacijos ir pakeistų dalį sistemos - eitų. Ir ne tik eitų mappint.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

(redaguota)

kazin ar greitai gta 5 taps toks kaip sampas, jis net nera normaliai nucrakintas. Manau dar negreit pamatysim GTA 5 real life :D

Ar tikrai? :D Kadangi GTA IVMP nustojo plėtotis, tai pereisiu prie V:MP, o kiek žinau iki 95% kodo iš IV:MP tiks V:MP.(kalbu apie tą pačią mp versiją MultiV-mod.lt).

Redaguota , nario d0Nt
banneris4.png

Viso yra trys kuriamos: multiv.lt gta-mp.net ir fivem.net (šitą bandžiau, veikia, tik kad nieko gero dar nėra jame). Man stipriausiai atrodo gta-mp.net nes ten ir programavimo kalba gera parinkta ir komanda gana stipri. Greit iš jų bus video.

ne multiv.lt(nes jis yra jau projektas), o http://www.multiv-mod.com/. Šiaip man asmeniškai, tie gta-mp.net lyg ir greitai dirba, bet dėl mp ant gta IV jie man nekelia pasitikėjimo, nes ten crashų daugiau buvo, nei žaidimo. O multiv jau visai kitas dalykas, jie ir stabilią versiją išleidę turi(nors ir development prieview).

banneris4.png

(redaguota)

ne multiv.lt(nes jis yra jau projektas), o http://www.multiv-mod.com/. Šiaip man asmeniškai, tie gta-mp.net lyg ir greitai dirba, bet dėl mp ant gta IV jie man nekelia pasitikėjimo, nes ten crashų daugiau buvo, nei žaidimo. O multiv jau visai kitas dalykas, jie ir stabilią versiją išleidę turi(nors ir development prieview).

Na gta-mp ir multiv būtų tas pats kas lyginti MTA ir Samp. GTA-MP turės labai daug galimybių, panašiai kaip MTA. Kiekvienas turi savo nuomonę, bet aš labiau palaikau GTA MP komandą :D Naujas jų video:

Redaguota , nario arman
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...