Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mano galva dizainas gražus, šviesus. Tamsūs jau senai nemadingi. Ir tik gadina akis, o mums jauniems - jas reikėtų saugoti. Palikta galimybė jį atkeistą, komentaruose kiti dar neranda. Taigi einate į pačią forumo apačia ir spaudžiate : Pakeisti stilių. Ir renkatės juodą ( suprgameslt arba Šviesų supergameslt Metro ).

P.S. Visiem smagių švenčių, tikiuosi laikui bėgant, visiem patiks naujasis dizainas :) 

• Teigiamai 2
(redaguota)

Administracija, Jus taip pat norėčia pasveiknti su Šv. Kalėdom, malonu kad stengiates dėl visų arba bent jau kai kurių SuperGames.LT narių, kad kopiate kiekvieną dieną ne tik į aukštumas bandydami lygiuotis į Užzdarbis.LT (Jums tikrai puikiai sekasi, manau ir esu tuo tikras kad pranoksite ir Jūsų forumas bus populiariausias Lietuvoje). Taigi noręčiau padėkoti už tai kad esate, norėčiau pasakyti kad dizainas yra tikrai gražus bent jau man asmeniškai. O kodėl gražus? O todėl kad šis naujasis dizainas yra šviess, nevarginantis akių bent jau man. Taigi ačiū jums labai už tai kad esate ir vis da stengiates dėl kiekvieno iš mūsų.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Eglutė skarota,

Eglutė žalia.

Meškutė gauruota,

Ją lanko šile.

O kodėl gauruota? 

O todėl kad ne žalia :)

Redaguota , nario almantas1989
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
e0dccef0f6614623c2b70ff4c5d07c73239.png

Keista gal dėl to kad labai priešingas senajam: iš tamsaus į šviesų. Bet va pabuvau 10 minučių ir jau norisi pamiršti seną. 

Seniai laikas keistis, kiek temų jau buvo kad "pagražinkit SG" ar "reikia pokyčių".... Štai ir pokyčiai! 

Linksmų švenčių :) 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...