Peršokti į turinį

SomethingHappened

Administratorius
  • Pranešimų skaičius

    1248
  • Užsiregistravo

  • Laimėta dienų

    4
  • Atsiliepimai

    100%
  • Forumo eurai

    139 +Pervesti

SomethingHappened paskutinį kartą laimėjo Liepos 14 2018

SomethingHappened turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie SomethingHappened

Paskutiniai lankytojai

24418 profilio peržiūros

SomethingHappened pasiekimai

Anderbosas (-ė)

Anderbosas (-ė) (7/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • Rėmėjams Retas

Neseniai gauti ženkliukai

692

Reputacijos taškai

  1. SomethingHappened

    Little error.

    Labas, susisiek asmenine žinute dėl dovanos.
  2. Sudalyvauk apklausoje Ar diskutuotum SuperGames Discord serveryje? Svarstome apie atskirą SuperGames Discord serverį. Išreikš savo nuomonę apklausoje.
  3. Toks ilgas laiko limitas nustatytas dar iš ankstesnių laikų, kai turėjome priežastį jį taikyti. Šiuo metu nematau priežasčių kodėl gi nesumažinus bent iki 30-ties sekundžių. Pakeitimus planuojame atlikti jau artimiausiu metu.
  4. Šiuo metu dar daugiau šviesių dizaino elementų buvo perdaryta, todėl anksčiau paminėtos vietos jau neturėtų būti baltos.
  5. SomethingHappened

    Ar dalyvauji konkursuose?

    Balsavimas skirtas apskritai sužinoti kaip dažnai SuperGames bendruomenės nariai dalyvauja konkursuose.
  6. Paskutinę praėjusių metų dieną būtinai turėjote atsinaujinti į naujesnę „Windows“ versiją arba pasirinkti vieną iš palaikomų „Steam“ alternatyvų „MacOS“ ar „Linux“. Jeigu iki šiol žaidėte kompiuteryje, kuriame įdiegta „Windows XP“ ar „Windows Vista“, tai nuo Sausio 1 dienos „Steam“ kliento ant šių senų operacinių sistemų paleisti negalite. Šį pranešimą „Valve“ buvo išplatinusi „Steam Support“ puslapiuose. Vienintelis būdas išspręsti problemą – atsinaujinti iki naujesnės „Windows“ versijos. „Steam“ klientas šiuo metu palaiko „Windows“ 7, 8, 8.1 ir „Windows 10“.
  7. Su šventėmis! Visai neseniai paskelbėme apie tvarkymosi (švaros) konkursą. Taigi, norėtume trumpai apibendrinti rezultatus: Iš viso per 12 dienų sulaukėme virš 600 pranešimų apie forumo taisyklių pažeidimus. Skaičius tikrai įspūdingas – vos per dvi savaites mus pasiekė toks pranešimų skaičius, kurį vidutiniškai sulaukiame per kelis mėnesius. Moderatorių komanda yra laiminga, kai mato tokį aktyvumą – Dėkojame dalyvavusiems. Taigi, rezultatai (Kas komentaruose minėjo, kad neskelbti – sry) 1 vieta: @ALFRED. su ~300 praneštais pranešimais. 2 vieta: @Simonas142 su ~200 praneštais pranešimais. 3 vieta: @superMARIO^ su ~60 praneštais pranešimais. Su laimėtojais susisieksime artimiausiu metu. Papildyta. Dėl šventinio laikotarpio, vis dar liko neišsiųsti 2 (du) prizai. Visas dovanas planuojame išsiųsti per ateinančią savaitę.
  8. Savininkai,Administratoriai nebeaktyvus žiuriu bebras dalinasi savo trojanais,virusais o visiems pohui atsiprašant.

    1. Adomas J.

      Adomas J.

      Jau tema paslėpta. Tam yra mygtukas "Pranešti šį pranešimą moderatoriams" 

    2. Stigidis

      Stigidis

      Jo neaktyvus, ir tokie bukagalviai kaip tu, meto ant kiekvieno komentaro - rep, o jie nieko nedaro :) Isvis tokiem kinderiam kaip tu, isimt toki mygtuka.

  9. Dabar puiki proga užsisakyti Premium narystę net su -40% nuolaida! Paskubėk, nes pasiūlymo laikas labai ribotas! P.S. Turint galiojantį Premium, gali atsiimti specialų Gift'ą nuo SuperGames:
  10. SomethingHappened

    Ar dalyvauji konkursuose?

    Tikrai manau įmanoma suorganizuoti siuntimą. Jeigu domina, parašyk asmeninę žinutę.
  11. Sudalyvauk apklausoje Ar dalyvauji konkursuose? Jeigu pasirinkai 1 (pirmąjį) atsakymo variantą, gali pasidalinti ką pavyko laimėti. Jeigu vieną iš likusių - pasidalink mintimis, kas tave paskatintų sudalyvauti. Galbūt tai būtų konkursas, kuriame kiekvienas taptų laimėtojas?
  12. Burtų keliu laimėtoją išrinkome @Erikonasz. Sveikiname! Kaip suprantu, tai Erikas, tad su Eriku susisieks el. paštu, kuris nurodytas jo profilyje. Likusiems linkiu nenusiminti, ir bandyti laimę kitose loterijose!
  13. Sudalyvauk apklausoje Ar dalyvausi GameON? Padiskutuokime. Galbūt turime tokių, kurie nepraleido nei vieno renginio?
  14. Iš tikrųjų, nors iš pirmo žvilgsnio atrodo taip lengva, realybėje viskas kiek kitaip. Su kokiais iššūkiais susiduria profesionalūs geimeriai, sužinosime šiame vaizdo įraše:
×
×
  • Sukurti naują...