Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Steam palaikymas Windows XP ir Vista baigėsi Sausio 1

    Paskutinę praėjusių metų dieną būtinai turėjote atsinaujinti į naujesnę „Windows“ versiją arba pasirinkti vieną iš palaikomų „Steam“ alternatyvų „MacOS“ ar „Linux“.

    Jeigu iki šiol žaidėte kompiuteryje, kuriame įdiegta „Windows XP“ ar „Windows Vista“, tai nuo Sausio 1 dienos „Steam“ kliento ant šių senų operacinių sistemų paleisti negalite.

    Šį pranešimą „Valve“ buvo išplatinusi „Steam Support“ puslapiuose.
    Vienintelis būdas išspręsti problemą – atsinaujinti iki naujesnės „Windows“ versijos. 

    „Steam“ klientas šiuo metu palaiko „Windows“ 7, 8, 8.1 ir „Windows 10“. 


    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Neskaičiau originalaus straipsnio, bet šis turbūt neteisingai išverstas arba kaip dažnu atveju būna autoriaus perkurtas (pagražintas). Įsirašiau tuos Windows XP, įdomumo dėlei rašiausi X64 SP2 Pro versiją iš TeamOS komandos sukurtos versijos ir viskas ten man parsisiuntė ir įsidiegė. Vienintelis dalykas kuris neveikė - tai žaidimų ir programų parsisiuntimas per Steam programą - jis užblokuotas. Internete gerai paieškojus yra pačiam Steam parduotuvės forume sukurta tema kaip šį draudimą apeiti. Apėjus draudimą - parsisiunčiau Counter-Strike ir puikiai viskas veikė. Ir šiaip viskas ant tų XP gerai veikia ir pasileidžia tik reikia mokėti pasiknisti internete arba susirasti alternatyvą, nes daugelis naujausių programų neveikia, bet yra pilnas internetas alternatyvų. Vienintelis dalykas ko nesusitvarkiau - tai ant XP visiškai nėra Geforce 10 serijos vaizdo plokštėm driverių ar programinės įrangos. Ieškojau ir pats rusus informacijos tai net nėra jokio neoficialaus fixo ar driverio kad šią problemą išspręst. Vienintėlė išeitis Downgrade plokštę į 9 seriją arba Upgradinti Windows į 7 versiją. Tai tiek žinių. Pas ką 2007 - 2009 metų kompiuteriai - nekankinkit jų su tais W10, o rašykitės XP ir dar vargo tikrai nebus.

    Nuoroda į komentarą
    Dalintis per kitą puslapį

    kodėl išvis kažkas naudojasi windows xp dabar? gi windows xp turi well-known exploitą, su kuriuo galima betkada įsilaužti į kompiuterį jei jis prijungtas prie interneto. Visgi Microsoft jau senei droppines windows xp supportinimą ir jis nebus niekad patchinamas

    Nuoroda į komentarą
    Dalintis per kitą puslapį



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...