Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4 minutes prieš, B2RH42 C3DF3 parašė:

Paprasčiausiai mano nuomonė ties tuom yra tokia. Su šiuo karantinu daug kas uždirbo labai daug, vakcinos supirktos, biudžetai išnaudoti dideli, rezultato nėra. Tai, kad nekiltų skandalai ir pasipiktinimai - vakcinos turi būti sunaudotos. Todėl jas taip ir kiša per visur.

Rezultatų nėra? Praeitą kartą (prieš kažkur pusmetį), kai susirgimų būdavo po 500, mirčių buvo 5x daugiau negu dabar (dabar miršta 1-3 nepasiskiepiję, o tada mirdavo 9-13). Rezultatų nėra?

Vakcinos apsaugo nuo komplikacijų, ne nuo susirgimo. Skaičiai liks tokie patys, mirčių kiekis mažės ir mažėja. Vis dar rezultatų nėra?

Sekantis karantinas bus paremtas ne susirgimų skaičiumi, o mirčių skaičiumi, o kadangi nesiskiepiję turi X kartų didesnį šansą numirt, tai reiškia, kad ir pasiskiepijusių žmonių karantinas bus nulemtas nuo nepasiskiepijusių.

12 minutes prieš, B2RH42 C3DF3 parašė:

Paprasčiausiai mano nuomonė ties tuom yra tokia. Su šiuo karantinu daug kas uždirbo labai daug, vakcinos supirktos, biudžetai išnaudoti dideli, rezultato nėra. Tai, kad nekiltų skandalai ir pasipiktinimai - vakcinos turi būti sunaudotos. Todėl jas taip ir kiša per visur.

Rezultatų nėra? Ar tikrai - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7709178/?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

5 minutes prieš, the.rsrytis parašė:

Rezultatų nėra? Praeitą kartą (prieš kažkur pusmetį), kai susirgimų būdavo po 500, mirčių buvo 5x daugiau negu dabar (dabar miršta 1-3 nepasiskiepiję, o tada mirdavo 9-13). Rezultatų nėra?

Vakcinos apsaugo nuo komplikacijų, ne nuo susirgimo. Skaičiai liks tokie patys, mirčių kiekis mažės ir mažėja. Vis dar rezultatų nėra?

Sekantis karantinas bus paremtas ne susirgimų skaičiumi, o mirčių skaičiumi, o kadangi nesiskiepiję turi X kartų didesnį šansą numirt, tai reiškia, kad ir pasiskiepijusių žmonių karantinas bus nulemtas nuo nepasiskiepijusių.

3 minutes prieš, darrel. parašė:

Aukščiau komentaras yra kur rašo, kad visas susilpėjimas yra dėl klimato pasikeitimo. Tai yra todėl, kad dabar vasara... Jeigu priimti tai - tai tuomet tai tinkamas atsakymas į jūsų klusimus ar teiginius, sunku susiprasti.

Nesu čia, kad ginčytis, tai darykite tarpusavyje, manęs tai nedomina.

9 minutes prieš, B2RH42 C3DF3 parašė:

Aukščiau komentaras yra kur rašo, kad visas susilpėjimas yra dėl klimato pasikeitimo. Tai yra todėl, kad dabar vasara... Jeigu priimti tai - tai tuomet tai tinkamas atsakymas į jūsų klusimus ar teiginius, sunku susiprasti.

Nesu čia, kad ginčytis, tai darykite tarpusavyje, manęs tai nedomina.

viskas susideda i viena. Cia taspats kaip tave pasautu, idurtu su peiliu ir numestu nuo pastato, galu gale rezultatas gi taspats, tik ivykdytas greiciau.

1 minute prieš, Zero Two parašė:

viskas susideda i viena. Cia taspats kaip tave pasautu, idurtu su peiliu ir numestu nuo pastato, galu gale rezultatas gi taspats, tik ivykdytas greiciau.

Mažiau žaiskite kompiterinius žaidimus bei žiūrėkite anime. mažiau tokie šizofreniniai pavyzdžiai ateis į galvą. Kaip bebūtų, sėkmės su adatomis.

(redaguota)
7 minutes prieš, B2RH42 C3DF3 parašė:

Mažiau žaiskite kompiterinius žaidimus bei žiūrėkite anime. mažiau tokie šizofreniniai pavyzdžiai ateis į galvą. Kaip bebūtų, sėkmės su adatomis.

na matai, sokiruojantys pavyzdziai lengviau isimena zmonems. Atsiprasau, kad isgasdinau. Be to, vertetu pasidometi, kas yra sizofrenija, kad jau taip pro sali naudojate tokius terminus

Redaguota , nario Zero Two
59 minutes prieš, Xan parašė:

nieko tu nesprendi, jeigu gyveni mieste su visais, galvok ir apie kitus, o jei adatų bijai, eik skiepytis su mama

nori gyvent be taisyklių, kraustykis į kalnus ir gyvenk gamtoj, tikrai niekas nepis tau proto

Jeigu taip galvoji, jog gyveni nieko nesprendi ir už tave visi nusprendžia, tai esi avių avis. Bijau leistis tai, kas nėra išbandyta, kas žino po kelių metų kokie šalutiniai poveikiai prasidės, čia gi leidi į kraują, ne piliulę išgeri vitaminų, tai padariniai gali likti visam gyvenimui.

Lietuviškas Mu Online serveris: https://mu-kaimas.lt

Tarptautinis Mu Online serveris: https://squidmu.com

7 minutes prieš, ixes parašė:

Prieš antivakserius straipsniai, statistikos, moksliniai tyrimai ir panašūs įrodymai neveikia. Viskas yra papirkta ir visa tai yra didelio mąsto melagystė, iš kurios kažkas pasipelnyt bando. 

"Masinė melagyste iš kurios kažkas bando pasipelnyti" - tai tikrai nebūtų pirmas kartas, pasaulinio mąsto aferų dar ne tokių yra buvę, o jūs tai pateikiat, kad toks cenarijus yra tarsi iš fantastikos. Pavyzdys su "straipsniais, statistikom ir t.t". Aš sakau, kad Petras apgaudinėja, o jūs sakote, kad nesamonė nes naujienų portalas kuris priklauso Petrui sako, kad viskas sąžininga. Todėl Petras negali meluoti. :)) Prieš 70 vasarų žmonės naikino vieni kitus, vygdė genocidus, o dabar staiga viskas pasikeitė, pasikeitė menulio fazės ar kažkas tiokio, pasaulis tapo "spalvotas", rengemės gražiau, vairuojam gražesnius automobilius, gyvenam gražesniuose apartamentuose ir t.t. Ir tai neva reiškia, kad pasaulis pasikeitė ir jame nebėra psichopatų ištroškusių valdžios ir kontrolės. Tą norite pasakyti ? Nebūkite tokie naivūs, bet čia jau jūsų pasirinkimas kuo tikėti kuo ne. Aš renkuosi tikėti ne Petru ar dar kažkuo, o ISTORIJA.

Prieš 1 valandą, Xan parašė:

man tai juokingiausia kad nesiskiepija, nes vakcinos blogis, nuodai, susargdina žmones xD

meanwhile: tie patys žmonės: jaunesni, ruko cizas, dumus, veipina, geria *Myliu SuperGames.lt*, o senesni vodke kekviena savaitgali ir baltarusiskas cizas ruko

sveikuoliai xD

Bet tai laiko patikrinti dalykai, o čia eksperimentinė vakcina, kuri nebuvo išbandyta su žiurkėmis netgi, tai kaip ja galima pasitikėti?

Dabar, Xan parašė:

jiYsLpQ.png

"They most certainly did test on animals." Dr Isaac Bogoch from the University Health Network told The Cube"

Eilinis antivakseris su savo sapalionėm, man jūs patinkat, su jumis ginčytis tikras entertainment, 0 facts only caps

O tai mes žiurkės?

Lietuviškas Mu Online serveris: https://mu-kaimas.lt

Tarptautinis Mu Online serveris: https://squidmu.com

22 minutes prieš, B2RH42 C3DF3 parašė:

"Masinė melagyste iš kurios kažkas bando pasipelnyti" - tai tikrai nebūtų pirmas kartas, pasaulinio mąsto aferų dar ne tokių yra buvę, o jūs tai pateikiat, kad toks cenarijus yra tarsi iš fantastikos. Pavyzdys su "straipsniais, statistikom ir t.t". Aš sakau, kad Petras apgaudinėja, o jūs sakote, kad nesamonė nes naujienų portalas kuris priklauso Petrui sako, kad viskas sąžininga. Todėl Petras negali meluoti. :)) Prieš 70 vasarų žmonės naikino vieni kitus, vygdė genocidus, o dabar staiga viskas pasikeitė, pasikeitė menulio fazės ar kažkas tiokio, pasaulis tapo "spalvotas", rengemės gražiau, vairuojam gražesnius automobilius, gyvenam gražesniuose apartamentuose ir t.t. Ir tai neva reiškia, kad pasaulis pasikeitė ir jame nebėra psichopatų ištroškusių valdžios ir kontrolės. Tą norite pasakyti ? Nebūkite tokie naivūs, bet čia jau jūsų pasirinkimas kuo tikėti kuo ne. Aš renkuosi tikėti ne Petru ar dar kažkuo, o ISTORIJA.

na nemanau ar istorijoje buvo tokios didelės skalės pasipelnymo schema, 193 salys, kurios visos pripazysta sita problema, simtai tukstancu mokslininku is visu situ saliu rengiantys tyrimus ir analizes, irgi, kad tik pasipelnyti, kai negauna ne skatiko. 4.3 milijono mirciu globally, irgi tik kad prisideti prie pasipelnymo, daug pasiaukojimo sakyciau

23 minutes prieš, mukaimas parašė:

Jeigu taip galvoji, jog gyveni nieko nesprendi ir už tave visi nusprendžia, tai esi avių avis. Bijau leistis tai, kas nėra išbandyta, kas žino po kelių metų kokie šalutiniai poveikiai prasidės, čia gi leidi į kraują, ne piliulę išgeri vitaminų, tai padariniai gali likti visam gyvenimui.

tu labiau bijai tiketi mokslu, nei kazka leistis, ta jau pastebejom is pries tai. Be to, piliules gali padaryti daugiau zalos nei medziagu leidimasis i krauja

21 minutes prieš, Deimis parašė:

Bet tai laiko patikrinti dalykai, o čia eksperimentinė vakcina, kuri nebuvo išbandyta su žiurkėmis netgi, tai kaip ja galima pasitikėti?

Kaip galima pasitikėti? Prieš paleidžiant į masinę produkciją vakciną, jai pasirašė virš 30k žmonių, kurie buvo bandomosios avys. Pasirašė patys dėl milijardų žmonių. Vienetam šalutinis poveikis, nei vienas nemirė. Galų gale paleido į masinę produkciją ir masiniam vakcinavimui.

Jei žinotumėt, kad nuo vakcinos gyvenimas sutrumpės kokiais 5 metais ir link mirties lenkiantis pradėsit sunkiai kvėpuot, vistiek skiepytumėtės? Turbūt, kad ne, bet rūkymo yra būtent tokie siptomai, tačiau vistiek rūkot, rūkėt ir rūkysit. Ir dar už tai pinigus atiduodat, o vakcina - dykai, dar kai kur ir cepakų gausit.

prieš 2 valandas(-ų), aumaideiz parašė:

Žinoma, geriau pasitikėt Uspaskichu (kuris kaip tarakonas vis išgyvena, kad ir kiek purvinų darbu atlikęs), ta sovietine bobele, pedagoge, kuri siautėjo Vilniuje, visų mylimu Celofanu, pravienų šiuksle, kuriam dabar toks populiarumas kala pinigus. Čia išvis tavo filosofinės, pacifistinės mintys net ne į temą. Prie ko čia ta istorija ir aklas pasitikėjimas valdžia, kai, pavyzdžiui, žmonės, protestuojantys prieš vakciną, net nežino, kaip veikia vakcina ir diena iš dienos skleidžia informaciją, kurią galima paneigti per keletą sekundžių ir tai paremti faktais, patikimais šaltiniais ir duomenimis :D 

tu čia klaidingai supranti, žmonės protestuoja ne prieš vakcina, o prieš prievole skiepytis , kodėl aš turiu skiepytis jei esu jaunas , turiu imunitetą ir man to nereikia, nesusirgau per visus karantinus, šiaip iš principo nesiskiepyčiau vien dėl prievolės ir šitų ribojimų negauti gydimo nepasiskiepijus, nors PSD moku lygiai taip pat kaip moka žmonės pasiskiepyja , verčia žmones dirbančius kasose skiepytis kitaip išmes iš darbo čia teisybė? Neleidžia važiuoti viešuoju transportu , kaip žmonėm važiuot į darželius, mokyklas, darbus kurie nevairuoja ir neturi ant taxi ? Niekad nekreipiau dėmesio ir buvo neidomu kas pasiskiepyja kas ne, apskritai ir man tikrai širdies neskauda ,kad tu nori skiepytis ,o kažkas nenori čia jų reikalas, o čia jau virš visko šiti ribojimai , į parduotuve negali po dviejų metų nueit be kaukes ant veido, tai tegul skiepyjas tie kas nori ,kas bijo susirgt, beje pasiskiepyja taip pat nešioja virusą tik be simptomų tai nesuprantu esmės tos prievolės išvis. Jei virusas vistiek platinamas, čia tiesiog yra taip ,kad valdžia paimė paskola kaip visada didžiule , prisipirko skiepų 7mln ir dabar reik ,kad visi pasiskiepytu ,kad nesakytu kur dingo pinigai.

$_45.jpg

(redaguota)
36 minutes prieš, Zero Two parašė:

na nemanau ar istorijoje buvo tokios didelės skalės pasipelnymo schema, 193 salys, kurios visos pripazysta sita problema, simtai tukstancu mokslininku is visu situ saliu rengiantys tyrimus ir analizes, irgi, kad tik pasipelnyti, kai negauna ne skatiko. 4.3 milijono mirciu globally, irgi tik kad prisideti prie pasipelnymo, daug pasiaukojimo sakyciau

tu labiau bijai tiketi mokslu, nei kazka leistis, ta jau pastebejom is pries tai. Be to, piliules gali padaryti daugiau zalos nei medziagu leidimasis i krauja

Labai paprastai bandai viską sudėti. Pirmiausiai sakydmas šąlys turėtum pabrėžti, kad tai valstybių valdžia ir sveikatos atstovai kurie visi susimonopolizuoja į PCO- pasaulio sveikatos organizaciją. Viskas nėra taip savarankiška kaip, kad bandai pasakyti ar kaip, kad manai. Taip, kaip ir mūsų valdžia - jie šiame žaidime nelabai ką sprendžia, eurpos sajunga ir pco nurodo kokius veiksmus atlikti. Masiniai protestai visame pasaulyje vyksta, bet žinesklaidoje to nelabai pamatysi, kodėl ? Tarkim iš Švedijos pusės ties visais karantinais buvo neigemas atsakymas. Yra kurkas daugiau tokių kurie yra prieš šį "cirką" ir užima aukštas pozicijas pasauliniu mastu, patvirtintų mokslo žmonių, nei, kad manote. Yra kurkas daugiau klausimų nei, kad atsakymų. Ir ką tokiu atveju jūs siūlote daryti ? Visus tuos milijonus nurašyti kvailiais ir nepritapeliais ? Kaip ir sakiau auksčiau, nelinkstu nei į vieną nei į kitą pusę, bet paprasčiausiai visa tai nurašyti kaip kažkokias rusiškas propogandas kurios paveikė viską pasaulį... manau yra per naivu.

Redaguota , nario B2RH42 C3DF3
14 minutes prieš, OwnaGe parašė:

tu čia klaidingai supranti, žmonės protestuoja ne prieš vakcina, o prieš prievole skiepytis , kodėl aš turiu skiepytis jei esu jaunas , turiu imunitetą ir man to nereikia, nesusirgau per visus karantinus, šiaip iš principo nesiskiepyčiau vien dėl prievolės ir šitų ribojimų negauti gydimo nepasiskiepijus, nors PSD moku lygiai taip pat kaip moka žmonės pasiskiepyja , verčia žmones dirbančius kasose skiepytis kitaip išmes iš darbo čia teisybė? Neleidžia važiuoti viešuoju transportu , kaip žmonėm važiuot į darželius, mokyklas, darbus kurie nevairuoja ir neturi ant taxi ? Niekad nekreipiau dėmesio ir buvo neidomu kas pasiskiepyja kas ne, apskritai ir man tikrai širdies neskauda ,kad tu nori skiepytis ,o kažkas nenori čia jų reikalas, o čia jau virš visko šiti ribojimai , į parduotuve negali po dviejų metų nueit be kaukes ant veido, tai tegul skiepyjas tie kas nori ,kas bijo susirgt, beje pasiskiepyja taip pat nešioja virusą tik be simptomų tai nesuprantu esmės tos prievolės išvis. Jei virusas vistiek platinamas, čia tiesiog yra taip ,kad valdžia paimė paskola kaip visada didžiule , prisipirko skiepų 7mln ir dabar reik ,kad visi pasiskiepytu ,kad nesakytu kur dingo pinigai.

Būtent, paprasčiausias logiškumas. Aš tai pat reguleriais sportuoju maitinuosi sveikai, esu jaunas. Tikimybė man mirti ar patirti kokius nors simptomus nuo viruso lygi 0. Tai kodėl aš turiu dabar leistis į save kažkokį skystį kuris turi begale šalutinių efektų, ir nežine kokius šalutinius efektus ilguoju laikotarpiu. Visiškai logikos tame nėra. Dėl to ir kyla klausimai ir pasipiktinimas.

19 minutes prieš, OwnaGe parašė:

Nežinau jau kelinta kart tokį patį komentarą skaitau su lygiai tokia pačia nuomone. Visų pirma, tokie žmonės kaip tu žinai tik savo teises, o pareigas ignoruoji. Dalykai kaip besimptomis sirgimas, didėjantis užkrėtimu kiekis viešoje erdvėje sumažinamas tik ribojimais, vakcinacija, tačiau jeigu tau nusispjaut į kitus, tai ir kitiem nusispjaut į tave, galėsi sėdėt namie. "Esu jaunas, stiprus, naturalūs imunitetas ir t.t.", okey, tai kaip suprantu kai turėsi savo vaikus, neskiepysi jų nuo meningokoko, gripo ir leisi jiems suformuoti savo imunitetą. Aš irgi nesusirgau buvęs be skiepo, aplamai rimtai nesirgau nuo paauglystės, tačiau reikia pagalvoti ir apie kitus, kuriems tokie virusai gali pasibaigti bloguoju. Taigi, jeigu laikai save stipriu, nebijai viruso, tai ir pasiskiepyti gal nebijosi?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1361 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...