Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kuris serverio pristatymas geresnis?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1749 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Filmukai buvo daryti RLS.LT serverio pristatymo konkursui, susigincijom su vienu zmogum kurio filmukas geresnis, todėl būtų įdomu išgirsti iš GERU filmukų kūrėjų, o ne iš tu, kurie viena aky pažiūri, pamato daug efektu ir įsimyli vaizdo įraša.

 

#1 vaizdo įrašas

 

 

 

#2 vaizdo įrašas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redaguota , nario .whiteglue
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pirmas neturi Color correction, todėl atrodo tragiškai su savo timecyc ir t.t.

Antras tai tiesiog parodo, kaip žaidžia serveryje kažkas, tie cinematic'ai visiškai ne į temą ir tikrai būtų galima profesionaliau padaryti pristatymą.

Mano pasiūlymas yra ieškotis gero montuotojo, kuris užsiima tokiais dalykais, o ne imti šiaip random žmogų kuris visiškai nieko nemoka ir tik kadrus į vieną juostą sumest sugeba, pakarpyti jį ir dar porą efektų uždėti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Lyginant abudu vaizdo įrašus, nei vienas iš jų nėra pristatomasis.

Pirmame vaizdo įrašė visiškai netinkama muzika, užrašai/tekstai yra nereikalingi, visiškai nereprezentuojamas projekto veidas, pagal atliktą darbą atrodo, kad jame lošia maroziukai ir draguoja 24/7, nes serverį daugiau nėra veiklos. 

Antrame vaizdo įraše nėra jokio stabilumo, matosi žaidėjų vardai, bandoma sekti vieną objektą, kuris nutraukia akį nuo kitų objektų. Manau reikėtų daugiau teksto ar net garsinio įgarsinimo, kad žiūrint vaizdo įrašą suprastum, kad tai bandoma privilioti žaidėją į serverį, o ne parodyti kaip "mes mokame šaudytis".

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pristatymo neprimena, tačiau jeigu rinktis, kuris įdomiau sumontuotas, tai būtų pirmas. Antrajame, kameros valdymas labai prastas ir soundtrack'as netikęs, labai primena tuos pristatymus, kuriuose paskraidoma su spectate režimu po serverį, aprodoma taksi ir PD bazė ir sakoma, kad tai serverio trailer'is.

Jeigu kažkiek kritikos dėl pirmo video, tai intro pernelyg daug bereikalingų nesamonių pridėta ir galėtų būti, kažkoks bent jau minimalus ir nuoseklus scenarijus, apie tai, ką norima parodyti, potencialiam žaidėjui, su pradžia ir pabaiga. Bandyk toliau kurti ir tobulinti savo įgūdžius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nesu nei vienas iš

prieš 13 valandas(-ų), .whiteglue parašė:

GERU filmukų kūrėjų,

nei apskritai, filmukų kūrėjas, bet kaip suprantu, video yra pristatomieji, tad išrinktas video bus rodomas visiems, kurie domisi serveriu, ne tik šios srities profesionalams / mėgėjams, o man, kaip paprastam pro šalį ėjusiam žmogui, abu video nėra tie, kurie atrodo įdomiai ir sukelia norą prisijungti į serverį, pirmam tik prikrauta krūva bereikalingų efektų ir parodyta kaip civiliai bėgioja nuo policijos, o gaujos šaudosi, kas yra visiška banalybė, antram, nepaisant to, kad filmuota nekokybiškai, bent jau parodyta daugiau veiklos nei tik šaudyk ir gaudyk, įterpti ir keli event'ai. Reziume, nei vienas, nei kitas vaizdo įrašas nesudomino ir nesukėlė noro labiau pasidomėti projektu, reikia daugiau padirbėt tiek su filmavimu, tiek su montažu ir normalią muziką parinkt.

Redaguota , nario Jizzy
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1749 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...