Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2584 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kaip manot ar gera mintis mokėti už tai jog žaidi "Pvž mano serveryje?" 
Pvž per 1h be aktyvaus ilgo AFK uždirbi po 0,05~0,10~0,15 EUR? Per dieną tai yra per 24h galima butu be jokios investicijos uždirbti nuo 0,10*24=2.40 EUR iki 0.15*24=3.60 EUR....
Aišku kas investuotu į serveri pvž viena kartą nuperki VIP už 5  EUR tu gauni 20 prc. Daugiau negu be jokiu investiciju? 

Už klaidas soriukas rusa kalbis esu. Laukiu ivertinimo ir jūsų pastabų. 

Pagal mane tai butu pirmas serveris išviso kuris mokėtu už aktyvu žaidima :) Butu kaip Mini papildomas net uždarbis :)

P.S Būtų mokama tikrais pinigais į "Webmoney" piniginė.

Redaguota , nario Vitalik3030
(redaguota)

Mokėti pinigus už tai jog žaidėjai žaistu... Ir tai manau ten vientik suaugusiejį žaistu jog gaut kelis centus už žaidimą kadangi webmoney withdraw gali į tokius kaip visa etc.. , O jei modifikacija dar ne kokia.. tai tiesiog būtu gyvenimo laiko švaistymas už pinigus jei gali IRL daugiau uždirbti. 

Well ofc u can do it, manau kaikurie gal ir žais ;.;

Redaguota , nario Tadassi.
Perašyta.

-

(redaguota)
prieš 5 valandas(-ų), Tadassi. parašė:

Mokėti pinigus už tai jog žaidėjai žaistu... Ir tai manau ten vientik vaikai žaistu jog gaut kelis centus už žaidimą, O jei modifikacija dar ne kokia.. tai tiesiog būtu gyvenimo laiko švaistymas už pinigus. 

Noresi  centus gauti pirksi paslaugas VIP ADMIN arba uz pinigus dydinsi 1h pelno suma ir galesi uzdirbti ir daugiau...

Kas del modo tai būtų idomų koki typo modas geriau tiktu? 
GRP,RP,FreeRoom? 

Redaguota , nario Vitalik3030
(redaguota)
12 minutes prieš, Vitalik3030 parašė:

Noresi ne centus gauti pirksi paslaugas VIP ADMIN arba uz pinigus dydinsi 1h pelno suma ir galesi uzdirbti ir daugiau...

Kas del modo tai būtų idomų koki typo modas geriau tiktu? 
GRP,RP,FreeRoom? 

Kiekvienas žaidėjas turi savo nuomone apie modifikacija ir kt, bet aišku jei yra tam tikro veiksmo yra veiklos ir įdomumo, tai pritrauksi dar daugiau žaidėjų kurie norės gauti pinigus. O jei paėmus kokį sh*t modifikacija kur nėra jokios veiklos tai ką tu ten ir veiksi važynėsi aplink hospital pastatą jog gaut pinigus ;.;, jei gali gauti realybėj daugiau pinigų.

Redaguota , nario Tadassi.

-

1 minute prieš, Tadassi. parašė:

Kiekvienas žaidėjas turi savo nuomone apie modifikacija ir kt, bet aišku jei yra tam tikro veiksmo yra veiklos ir įdomumo, tai pritrauksi dar daugiau žaidėjų kurie norės gauti pinigus. O jei paėmus kokį sh*t modifikacija kur nėra jokios veiklos tai ką tu ten ir veiksi važynėsi aplink hospital pastatą jog gaut pinigus ;.;.

Dėl GM manau bėdų nebus, kas dėl "Webmoney" tai bet kas gali susikurti ir turėti ribota pinigine o kas labai norės paprasysis tevu broliu jog padarytu be limitu ta "Webmoney"...

31 minutes prieš, Vitalik3030 parašė:

Visur gyvenime yra rybos ir limitai :D o ideja bus padaryta! 
Bet mano manimu bus keli Serveriai atidaryti :)

Sėkmės įgyvendinti, įsivaizduoju jau kaip skaičiuoji paskutinius pinigus, kadangi netik projektas prašys pinigų įnvesticijos, bet ir žaidėjai dabar, kažkas naujo ir negirdėjo, kad ir kaip banaliai skambėtu, tikiuosi kas nors pavyks.

649680309_FiveMBanneris(1).thumb.png.4e1416803734e1825028f7e8079acbc3.png

Prieš 1 valandą, Vitalik3030 parašė:

Kaip manot ar gera mintis mokėti už tai jog žaidi "Pvž mano serveryje?" 
Pvž per 1h be aktyvaus ilgo AFK uždirbi po 0,05~0,10~0,15 EUR? Per dieną tai yra per 24h galima butu be jokios investicijos uždirbti nuo 0,10*24=2.40 EUR iki 0.15*24=3.60 EUR....
Aišku kas investuotu į serveri pvž viena kartą nuperki VIP už 5  EUR tu gauni 20 prc. Daugiau negu be jokiu investiciju? 

Už klaidas soriukas rusa kalbis esu. Laukiu ivertinimo ir jūsų pastabų. 

Pagal mane tai butu pirmas serveris išviso kuris mokėtu už aktyvu žaidima :) Butu kaip Mini papildomas net uždarbis :)

P.S Būtų mokama tikrais pinigais į "Webmoney" piniginė.

mokėti už medinį seną žaidimą kažkokiame neaiškiame serveryje - solidžiai atrodo ;D

(redaguota)

Aš kaip suprantu tu net neįsivaizduoji kiek kainuoja projektą išlaikyt :D DDoS apsaugas bent jau kažkokias turėt su normaliu hostu 50 eur į mėnesį minimum reikia, ką dar kalbėti apie tai jog tu kažkokius tais pinigus žaidėjams išmokėsi :D Visada bus kas sugebės su anti afk prasimušt tų pinigų ir sedėsi basas. 

Redaguota , nario SfeKsi

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2584 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...