Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2583 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest heatzy

Šią idėją esu seniau apgalvojęs, apmastyk gerai prieš darant, juk į minusą turėsi nelyst, o ir atsidirbt pinigus norint turėti sau pelno ir toliau ramia galva išmokėti žaidėjams pinigus. Klausimas tik kiek sugebėsi išlaikyt tokį ciklą? O šiaip įdomu būtų pamatyti, o tai yra tik eilinis triukas kaip pritraukti žaidėjų, ir manau pavyks! Sėkmės. 

(redaguota)

Na ka dabar į visus jūsų pranešimus ats:

prieš 4 valandas(-ų), Offensive parašė:

O tai, iš kur ateis pinigai, kad sumokėti žaidėjams už jų pražaistas valandas?

Projektas bus sujungtas su kita platforma per kur bus daromas pagrindinis uždarbis. 
P.S Tematika "investicijos ir haypai"

prieš 4 valandas(-ų), KarmA` parašė:

Sėkmės įgyvendinti, įsivaizduoju jau kaip skaičiuoji paskutinius pinigus, kadangi netik projektas prašys pinigų įnvesticijos, bet ir žaidėjai dabar, kažkas naujo ir negirdėjo, kad ir kaip banaliai skambėtu, tikiuosi kas nors pavyks.

Aš bet kokiu atvėju ne savo ir ne paskutinius pinigus skaičiuočiau...
Pinigu dauginimas beveik begalinis nes ne savo pinigais daugyba bus daroma o žmomnių kur je gaus tam tikra % ir serveris sau irgi gautu kazkoki %.

prieš 4 valandas(-ų), ̻ ̻ ̻ ̻̻ ̻ ̻ ̻̻ ̻̻, parašė:

1d ir tu basas.

:) Bet kokiu atvėju to nebus.

prieš 4 valandas(-ų), egkan parašė:

mokėti už medinį seną žaidimą kažkokiame neaiškiame serveryje - solidžiai atrodo ;D

Bus serveris bus jis pirstatytas ir visi žinuosim apie ji ir nebus jis "neaiškiame"

prieš 3 valandas(-ų), ZoLq parašė:

nenori man dabar 10 euru permest? nesuprantu tokio serverio esmes , nei kazkas zais nes ten idomu , o tiesiog euru pasiimt ateis

Per serverio starta parašyk man pakalbėsim šita tema ;)

prieš 2 valandas(-ų), Psycho parašė:

Koks tikslas savininkui? Pelno jokio nepasidarys, tiesiog pinigus dalins

Pelnas projekto butu 10 kartu dydesnis negu ta ka gaus žmogus už 1h.
Pvz:
Žmogus per 1h uždirbo 0,10 EUR 
Projektas +1 EUR 
500 Slotu = 500 EUR / 500x24=<12000 EUR> Diena.

prieš 2 valandas(-ų), ALFRED. parašė:

Nemanau, jog pagrindinė atrakcija projekte turėtų būti realių pinigų dalybos, jau verčiau mokėtum pinigus administratoriams jog jie aktyviai užsiimtų žaidėjais, ir šiek tiek rimčiau žiūrėtų į pareigas. 

O kodel gy ne? Jai yra galimybe dalinti už žaista laika kodėl ne?
Visos tam galimybes yra ir jos bus isnauduotos.

prieš 2 valandas(-ų), Jaron parašė:

Žadi atidaryti tokį serverį - sveikinu tu bankrotavęs ?

Laikas parodys kaip ten ištikro bus. Bet pagal tai jog tai butu pirmas serveris pasauli kuris mokės už žaista laika o ne už privilegijas manau kažkas naujo ir gero... 
Aišku VIP ir kitos privilegijos bus už pinigus bet ir už tai jog pirkai gausi nauda irgi atgal ;)

prieš 1 valandą, Grand. parašė:

Šią idėją esu seniau apgalvojęs, apmastyk gerai prieš darant, juk į minusą turėsi nelyst, o ir atsidirbt pinigus norint turėti sau pelno ir toliau ramia galva išmokėti žaidėjams pinigus. Klausimas tik kiek sugebėsi išlaikyt tokį ciklą? O šiaip įdomu būtų pamatyti, o tai yra tik eilinis triukas kaip pritraukti žaidėjų, ir manau pavyks! Sėkmės. 

Idėją yra gera yra galimybės ja padaryt irgi yra,  tai reikes nauduotis viskom kas galima :) Manau pavyks viskas.

Prieš 1 valandą, manner parašė:

Vitalij Tanana?

Gal :)

Prieš 1 valandą, Robezas parašė:

24h 2.4 e vienam žaidėjui

10 žaidėjų 24e

100 žaidėjų 240e

1000 žaidėjų 2400e mhm, gal būsi koks arabų princas, jog į dieną leistum tokias šaibas

Kainos buvo kaip pvž parodytos per starta bus tikra info kiek kas gaus nuo pirmu lygiu.

prieš 3 valandas(-ų), SfeKsi parašė:

Aš kaip suprantu tu net neįsivaizduoji kiek kainuoja projektą išlaikyt :D DDoS apsaugas bent jau kažkokias turėt su normaliu hostu 50 eur į mėnesį minimum reikia, ką dar kalbėti apie tai jog tu kažkokius tais pinigus žaidėjams išmokėsi :D Visada bus kas sugebės su anti afk prasimušt tų pinigų ir sedėsi basas. 

Apsauga nuo vaiku DDosu bus. 
Bet pagal viska manau geras hosteris ir 1GB/S kanalas toki serveri islaikytu...
Rimta DDoS ataka bet kas gali nebe atlaikyti bet tam yra specelistai programos t.t 
Pinigu tam bus ir manau nera ko bijoti tu DDOs ataku.

Prieš 1 valandą, Playaa parašė:

@Lipalas xDDDD vo ce tai geras,kaposim 24/7 sanpa ir i darba nereiks

Investavus į severi kokius 20~30 EUR manau per dieną laisvai uždirbtum 5 EUR kas manau per žaidima ir name tai yra labai šaunu.

Dabar kas del AFK botu cytu t.t tam jog nebutu AFK botu bus sistema ir adminai jai į adminu klausimus nebus atsakyta žmogus gaus kick'a ir 24h ban'a  ir viskas :)

Kas del cytu manau tas pats kaip ir su AFK botu tik kitu kampu.

Kas del DDOS'u na vaiku DDOS atakas laisvai galima sustabydti o jai bus rimtos DDOS atakos manau čia iš serverio hostingo puses pagalba gauti pavyks ir į programine puse irgi butu investuota jog butu kuo mažiau :)

Pagal mane serveris turi buti malonus geras grazus idomus.

prieš 4 valandas(-ų), Elyga. parašė:

Nelabai norėčiau tikėti, kad 2019 metais kažkas iš vyresnių dar žais SA-MP net ir už pinigus, nes yra daug rimtesnių konkurentų. :D

te tavo "konkurentai" už privilegijas gyvena ir tu už pinigus gauni tik per severi kažka, mano atveju tu gausi ir privilegija ir dar tuo pačiu metu uždirbsi :) te tavo rimti "konkurentai" nemanau jog padarys ta ka noriu as mokėti už žaista laika :)
Mano manimu išvisi pas mane ilga laika nebus jokiu kunkurentu dauk kur marketingas savo daro o as vat toki buda radau :) ir manau pats SARG'as LMG'as man iš tolo nebus kunkurentas :)

Redaguota , nario Vitalik3030
Papildyta.
(redaguota)
25 minutes prieš, Narkomanas` parašė:

Šalia taves gal kokia pinigų ežeras? Būtų neblogai ir man taip suktis :soka:

Būtų gerai bet to nera :D
Dar karta sakau yra platforma ir per ja yra daromi pinigai :) daugiau negaliu sakyt nes tai yra kaip ir mano komercinie paslaptis :D
Nenoriu jog kada nors koks eilinis GRP serveris pradetu irgi mokėti už žaidima :D

Palaukim serverio pristatymo ir visi suprasim kaip kas bus, o šita tema kurta tam jog sužinuoti ka jūs manot i tai jog už tai jog žaidi gauni pinigus nedydelius aišku bet vistek tavo laikas bent tek įvertintas..

Platformos galimybes sitaj dienai yra va kokios:
image.thumb.png.5dd96d54b71cba283cf6bd1d5ec07302.png

46 minutes prieš, Vitalik3030 parašė:

Projektas bus sujungtas su kita platforma per kur bus daromas pagrindinis uždarbis. 

Trumpalaikės investicijos yra taikomos, tik tuomet, kai verslo modelis, sugeba įrodyti ilgalaikę grąžą. Vienas iš tokių pavyzdžių būtų komerciniai bankai. Dauguma bankų, siūlo 100-200 eurų premijas, kuomet atsidarai paprastą banko sąskaita, todėl jog bankui, investicinė grąža į tave, statistiškai, yra milžiniška. Kadangi tas pats bankas, palaipsniui, tau pasiūlys savo produktus - paskolas, lizingus, indelius, iš kurių uždirbs 100x daugiau, nei sumokėjo tau, kai atsidarei banko sąskaita.

Kažkas, tavo projekto išlaidas, (pinigus, kuriuos mokėsi žaidėjams) vistiek turės dengti. HYIP būtų galimas variantas, tačiau tokio tipo investicijų pobūdis yra trumpalaikis ir tik laiko klausimas, kada žmonės, esantys piramidės apačioje, nustos investuoti ir viskas subyrės nuo viršaus į apačią.

Įmanoma tokį projektą paleisti, įmanoma jog jis egzistuotų ir tikrai įmanoma žaidėjams mokėti pinigus, bet dalykas, kuris nėra įmanomas, tai išlaikyti projektą ilgalaikiam laikotarpiui. Projektas žlugs, tapačią minutę, kai tik pinigai HIYP struktūroje, nebeplauks iš apačios į viršų ir pasibaigs naivių žmonių skaičius, kurie investuoja. Pažadai ir geras marketingas, galbūt ir padėtų ištempti, tokiam projektui 3-6mėn. Kitaip tariant, verslo modelis be ateities.

prieš 2 valandas(-ų), Offensive parašė:

Trumpalaikės investicijos yra taikomos, tik tuomet, kai verslo modelis, sugeba įrodyti ilgalaikę grąžą. Vienas iš tokių pavyzdžių būtų komerciniai bankai. Dauguma bankų, siūlo 100-200 eurų premijas, kuomet atsidarai paprastą banko sąskaita, todėl jog bankui, investicinė grąža į tave, statistiškai, yra milžiniška. Kadangi tas pats bankas, palaipsniui, tau pasiūlys savo produktus - paskolas, lizingus, indelius, iš kurių uždirbs 100x daugiau, nei sumokėjo tau, kai atsidarei banko sąskaita.

Kažkas, tavo projekto išlaidas, (pinigus, kuriuos mokėsi žaidėjams) vistiek turės dengti. HYIP būtų galimas variantas, tačiau tokio tipo investicijų pobūdis yra trumpalaikis ir tik laiko klausimas, kada žmonės, esantys piramidės apačioje, nustos investuoti ir viskas subyrės nuo viršaus į apačią.

Įmanoma tokį projektą paleisti, įmanoma jog jis egzistuotų ir tikrai įmanoma žaidėjams mokėti pinigus, bet dalykas, kuris nėra įmanomas, tai išlaikyti projektą ilgalaikiam laikotarpiui. Projektas žlugs, tapačią minutę, kai tik pinigai HIYP struktūroje, nebeplauks iš apačios į viršų ir pasibaigs naivių žmonių skaičius, kurie investuoja. Pažadai ir geras marketingas, galbūt ir padėtų ištempti, tokiam projektui 3-6mėn. Kitaip tariant, verslo modelis be ateities.

Čia buvo dauk maš nurodyta kryptis tai nera 100 prc. HYIP verslo modelis.
Serveris tikrai dirbtu ilgiau negu 6 men nes pinigai nebus mokami iš naujoku saskaitos o iš tu kure investavo HYIP yra toks dalykas jog dažnai mokami pinigai nauju žmoniu nauju investu deka, mano ideja kita pajimti žmogaus pinigus ir dauginti juos ir mokėti ir sau ir jam :) ne iš nauju investiciju.  
Gal ne taip supratau tave jai ka sory.

(redaguota)
prieš 1 valandą, Vitalik3030 parašė:

Čia buvo dauk maš nurodyta kryptis tai nera 100 prc. HYIP verslo modelis.
Serveris tikrai dirbtu ilgiau negu 6 men nes pinigai nebus mokami iš naujoku saskaitos o iš tu kure investavo HYIP yra toks dalykas jog dažnai mokami pinigai nauju žmoniu nauju investu deka, mano ideja kita pajimti žmogaus pinigus ir dauginti juos ir mokėti ir sau ir jam :) ne iš nauju investiciju.  
Gal ne taip supratau tave jai ka sory.

Tai, kad tavo būdas kertasi su baziniais ekonomikos principais. Neaišku iš kur tie pinigai atsiras, kuriuos mokėsi žaidėjams, už jų pražaistas valandas. Kažkas investuos į kažką, ir visi praturtės - taip nebūna. Jeigu tu kalbi apie sudėtines palūkanas (dauginti pinigus) tai niekaip negausi, tokio palūkanų procento, kuris padės pilnai ar bent jau dalinai, padengti projekto išlaidas. HYIP nėra verslo modelis ir niekada juo nebuvo, tai yra schema, kuri gyvuoja tol kol apatinė piramidės dalis yra moki. Kai tik pritrūksta naivių ''klientų'', prasideda išėjimo schemos ir išgryninimai, tiems, kurie buvo piramidės viršuje. 

Skambi lygiai taip pat, kaip visi kiti internetiniai HYIP atstovai. Prirašo skaičių, ištrauktų iš velniai žino kur, o pelno generavimo būdo nesugeba paaiškinti, nors tu ką. Pinigai iš debesų neatsiranda arba parduoti produktą/paslaugą, už kurį vartotojas mokės pinigus arba nėra jokio verslo.

Redaguota , nario Offensive
prieš 20 valandas(-ų), Vitalik3030 parašė:

Na ka dabar į visus jūsų pranešimus ats:

Aš bet kokiu atvėju ne savo ir ne paskutinius pinigus skaičiuočiau...
Pinigu dauginimas beveik begalinis nes ne savo pinigais daugyba bus daroma o žmomnių kur je gaus tam tikra % ir serveris sau irgi gautu kazkoki %.

:) Bet kokiu atvėju to nebus.

Bus serveris bus jis pirstatytas ir visi žinuosim apie ji ir nebus jis "neaiškiame"

Per serverio starta parašyk man pakalbėsim šita tema ;)

Pelnas projekto butu 10 kartu dydesnis negu ta ka gaus žmogus už 1h.
Pvz:
Žmogus per 1h uždirbo 0,10 EUR 
Projektas +1 EUR 
500 Slotu = 500 EUR / 500x24=<12000 EUR> Diena.

O kodel gy ne? Jai yra galimybe dalinti už žaista laika kodėl ne?
Visos tam galimybes yra ir jos bus isnauduotos.

Laikas parodys kaip ten ištikro bus. Bet pagal tai jog tai butu pirmas serveris pasauli kuris mokės už žaista laika o ne už privilegijas manau kažkas naujo ir gero... 
Aišku VIP ir kitos privilegijos bus už pinigus bet ir už tai jog pirkai gausi nauda irgi atgal ;)

Idėją yra gera yra galimybės ja padaryt irgi yra,  tai reikes nauduotis viskom kas galima :) Manau pavyks viskas.

Gal :)

Kainos buvo kaip pvž parodytos per starta bus tikra info kiek kas gaus nuo pirmu lygiu.

Apsauga nuo vaiku DDosu bus. 
Bet pagal viska manau geras hosteris ir 1GB/S kanalas toki serveri islaikytu...
Rimta DDoS ataka bet kas gali nebe atlaikyti bet tam yra specelistai programos t.t 
Pinigu tam bus ir manau nera ko bijoti tu DDOs ataku.

Investavus į severi kokius 20~30 EUR manau per dieną laisvai uždirbtum 5 EUR kas manau per žaidima ir name tai yra labai šaunu.

Dabar kas del AFK botu cytu t.t tam jog nebutu AFK botu bus sistema ir adminai jai į adminu klausimus nebus atsakyta žmogus gaus kick'a ir 24h ban'a  ir viskas :)

Kas del cytu manau tas pats kaip ir su AFK botu tik kitu kampu.

Kas del DDOS'u na vaiku DDOS atakas laisvai galima sustabydti o jai bus rimtos DDOS atakos manau čia iš serverio hostingo puses pagalba gauti pavyks ir į programine puse irgi butu investuota jog butu kuo mažiau :)

Pagal mane serveris turi buti malonus geras grazus idomus.

te tavo "konkurentai" už privilegijas gyvena ir tu už pinigus gauni tik per severi kažka, mano atveju tu gausi ir privilegija ir dar tuo pačiu metu uždirbsi :) te tavo rimti "konkurentai" nemanau jog padarys ta ka noriu as mokėti už žaista laika :)
Mano manimu išvisi pas mane ilga laika nebus jokiu kunkurentu dauk kur marketingas savo daro o as vat toki buda radau :) ir manau pats SARG'as LMG'as man iš tolo nebus kunkurentas :)

Šiuo atveju net nematau tikslo žaisti serveryje (praeitas mano komentaras buvo sarkazmas).Pilnai save gerbiantis žmogus nežaistų tokiam serveryje,kur jam moka 10centų už valandą :D Visiškas absurdas. Nuo 16 metų gali darbintis jau į gan normalias platformas ir rabotint,ir dabar lygink,ar tu kaposi sampą už 10centų į valandą,ar dirbsi darbe,kur gauni 2,5 - 3 eurus į valandą?

Prieš 1 valandą, Playaa parašė:

Šiuo atveju net nematau tikslo žaisti serveryje (praeitas mano komentaras buvo sarkazmas).Pilnai save gerbiantis žmogus nežaistų tokiam serveryje,kur jam moka 10centų už valandą :D Visiškas absurdas. Nuo 16 metų gali darbintis jau į gan normalias platformas ir rabotint,ir dabar lygink,ar tu kaposi sampą už 10centų į valandą,ar dirbsi darbe,kur gauni 2,5 - 3 eurus į valandą?

Kame beda paradai investa i projekta ir gauni i val po tos tavo 2~3 EUR :D
Taigi 0.10 EUR cia tik pvz nurodytas visos tikros kainos t.t bus tik kai bus serveris pristatytas :)
Kiek teko man sudarant palana ir schema tai pagal dabar turima info zmogus gali bet koks uzdirbti net ir 9 EUR i 1h  viskas priklauso nuo to kiek tu idesi pinigu jog tas tavo valandinis atlygis butu.

Gal kas turit savas idejas kaip kada uz ka moketi o gal uz kazka papildomaj moketi :)
Laukiu ir jusu visu ideju :) 

(redaguota)
prieš 13 valandas(-ų), Expert* parašė:

Blockchain,
Pulinsit bitconnecta ir GG.
Šjp prikolas čia bus, reikės pasimokinti kaip botus kurti, pažaisti savaitę ir cash out. 

Su kripto valta tai nera susija bet pats metodas daugiau tik  panašūs i maininga bet ne i kripto valuta.
Na kam bus prikolas o kam papildomos pajamos... Manau ilgiau negu savaitę ar net menesi noresi pažaisti su tokiu marketingu kokiu dabar yra jau sukurtas.

Kas del botu tai jai blogai gaudys serveris botus tam yra adminai online jai ir adminai blogai dirbs tada yra kitu budu kaip mazinti botu dydi.

prieš 12 valandas(-ų), KasparasDope parašė:

Už elektrą daugiau susimokėsi pajungus pc 24/7 nei uždirbsi :song:

Dar nera pilnai viešai skelbtą kaip kas ir kokiu dydziu bus kam mokama ir uz ka taip kad tokia nuomone yra netaisinga.

O kad galima bus uzdirbti daugiau cia yra faktas! 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2583 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...