Peršokti į turinį

Serverių TIPAS | Dabartinis SA:MP.


Lizard.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1800 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

Serverių TIPAS | Dabartinis SA:MP;

Labas, norėčiau užvesti diskusiją apie dabartinį SA:MP. Labiausiai norėčiau jūsų paklausti, kokio tipo serveriai jus labiausiai sudomintų. Mano manymu, šiuo metu lietuviškuose SA:MP serveriuose žaidėjų skaičius ženkliai yra sumažėjęs/kritęs. Kviečiu kiekvieną čia padiskutuoti ir pasidalinti savo tvirta nuomone. Šiuo metu galvoje mano idėja yra sukurti SA:MP serverį, kuris atrodytų kaip Euro Truck Simulator (trump. ETS) žaidimas. Jūsų klausiu, ar tai pritrauktų susidomėjimą žaidėjų? Jūsų nuomonės lauksiu šioje temoje. Taip pat rašykite drąsiai, kokio tipo serveriai dar jus domintų.

Žinau, kad šioje temoje sulauksiu labai akiplėšiškų narių, kurie bandys įžeidinėti ir keikti: (ką čia svaigsti per pievas ir panašiai), tačiau jums kelias laisvas.

Ačiū už supratingumą.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Patariu negaišti laiko su ets kūrimo sampe, nes niekas nežais, jau kūrėsi keli, daugiau 9 per startą nesulaukė, tai bereikšmis laiko gaišimas, taipogi kažką naujo nei RP, GRP neapsimoka kurti nes niekas nežais. Gali plėtoti viską anglų arba rusų rinkai, jie viską žaidžia, ne kaip čia grp arba nieko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kad pritraukti ets megėjus, kurie dar žaidžia sampą (turėk omenyje, kad tokių nėra daug Lietuvoje), turi padaryti tai, kas jau yra ets'e, ir pridėti dar tiek pat ko nėra originaliame žaidime, o norėtųsi. Tada galbūūūt pritrauksi jų dėmesį, visgi grafikos, funkcionalumas, galimybės ir optimizacija skiriasi kaip žemė ir vanduo. Galbūt pradžioje sudominsi nemažą dalį žaidėjų, bet jeigu žmogus nebuvo susidūręs su ilgais reisais, vairavimu ir panašia rūtina - ilgam jis ten nepasiliks, nebent bus veiksmo kiekviename kilometre. Taip aš matau tavo idėjos vaisius. Žinau rusišką serverį, kur žiauriai, žiauriai, žiauriai viskas labai išplėtota, viskas gražiai ir įdomiai, bet žaidžia vienetai. Tokie vairavimai nesudomina daugelio, bet yra būdų praskaidrinti nuobodulį. Pavyzdžiui aš, žaidžiant ets, pasijungiu TruckerFM radiją ir klausausi. Taip praskaidrinu vairavimo rutiną ir visai smagiai važiuojasi.

Overall, kalnų su tokiu projektu nenuversi, bet suteiktum galimybę žaidėjams su silpnesniais kompiuteriais įsijausti ir suprasti vairuotojo profesiją.

Redaguota , nario KasparasDope
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Šiai dienai Lietuvoj kažko susijusio su SAMP'u pradėt kurt nebeverta. Tie, kas susikūrė ir įtvirtino savo serverius prieš metus ar kelis atgal, dar kurį laiką gaus pelną iš to, o žaidėjai tuose projektuose žais, tie, kurie jau kurį laiką kuria kažką unikalaus ir yra atlikę nemažai darbo - irgi dar gali bandyti sudominti žaidėjus, tačiau viską nuo nulio pradėti dabar - jau per vėlu. Tūkstantį kartų sakyta, kad didžiajai daliai lietuvių tėra įdomus vienas žanras - GRP, kitų tipų mėgėjų skaičius yra per mažas, jog apsimokėtų kažką kurti ir rinkti tą mažą bendruomenę, kuriai nei pačiai bus įdomu žaisti būnant tokiai siaurai, nei projekto įkūrėjui būtų motyvacija plėtotis negaunant jokios naudos iš to. Nepriklausomai nuo to, ar projektas RPG, GRP ar RP tematikos, praktiškai kiekviename galima rasti tą dalį ETS, nes visi serveriai turi tolimųjų reisų vairuotojų (a.k.a fūristų) darbą, kas tai iš dalies atstoja. Suprantu, kad norėdamas kurti tokį projektą, nežadi tiesiog suteikti žaidėjams galimybę vežioti krovinius nuo taško A į tašką B, nes kaip ir minėjau, tai jau yra visur, o prie viso to dar yra begalė kitos veiklos, darbų tame pačiame serveryje, bet kaip ir minėjo žmogus parašęs komentarą anksčiau, kam rinktis vieno ar kito žaidimo kopiją, jeigu tiesiog galima žaisti originalų žaidimą?

Apskritai nematau prasmės kurti naujas temas su tokiu pat klausimu, užtenka atsiversti diskusijų puslapį, ir atsakymų tau pilna - 

Diskusija apie samp

Dar viena diskusija apie samp

Ir vėl diskusija apie samp

Eilinė diskusija apie samp

Ir dar viena diskusija apie samp

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, Jizzy parašė:

Nebūtų. Nebus. Niekada.

Tu jam neaiskinj nieko, nes nesupranta pats ka raso.

 

prieš 1 valandą, Escobar` parašė:

Manaj jog reiktu pradėti kurto ne GRP stiliaus serverius, o RP serverius :) manau būtų didesnis susidomėjimas ;)

:DDDDD ne nu .. tu skaityk ka zmogus virs taves paraso, o ne marazmus savo rasyt kiekvienam pranesime + sakei laiko neturi sg forumui :DD

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Jei norit nostalgijos kurk GRP ( THE GRP ) serverius, su namais ant stogų ir normaliomis algomis ir paprastomis taisyklėmis.
Dabar visi projektai nori duoti kuo mažiau pinigų/min, 10, 20 eurų, bet kai gerai paskaičiuoji ir palygini su kitais žaidimais, tavo serveris turi daugiau grindo nei daugumo korėjos MMORPG kuriuos grajina po 16h per diena.
Svarbiau ką už tuos pinigus gali nusipirkti o ne kiek jų gauni per/min.

Redaguota , nario Expert*
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1800 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...