Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, ArtūrasM parašė:

Tai ir žiūriu būtent į 3 series convertible 2009 metų, kiti nedomina :D 350z irgi būtų visai nieko

Kas hmm? Nežinau tokių mašinų? Pagooglink gi... :D 

Bruh are you retarded? "Oho Barz.... Nu tu ir duodi kartais... Nesitikėjau iš tavęs to... :D"

-Kas hmm? Nežinau tokių mašinų? Pagooglink gi... :D 

1 minute prieš, Barz parašė:

Bruh are you retarded? "Oho Barz.... Nu tu ir duodi kartais... Nesitikėjau iš tavęs to... :D"

-Kas hmm? Nežinau tokių mašinų? Pagooglink gi... :D 

Ne bruh'ink tu manęs, kiaulės su žmonėm prie vieno stalo nesėdi, apskritai tau atrašant aukoju po 1min laukimo kai galėčiau su normaliais bahuriukais apie JDM'ą diskutuot.

P.s. guys!! You have awesome taste in cars

Pps I thought about rx7 bet jos fukin retos.. Sunku rast nenugainiota už patrauklią kainą.

6 minutes prieš, ArtūrasM parašė:

Ne bruh'ink tu manęs, kiaulės su žmonėm prie vieno stalo nesėdi, apskritai tau atrašant aukoju po 1min laukimo kai galėčiau su normaliais bahuriukais apie JDM'ą diskutuot.

P.s. guys!! You have awesome taste in cars

Pps I thought about rx7 bet jos fukin retos.. Sunku rast nenugainiota už patrauklią kainą.

Tikiuosi supranti, kad pirmas citavai mano komentarus kaip koks bonehead ir dabar sakai, kad gaišti laiką laukdamas mano atsakymo. Žinai taip rašydamas atrodai lyg būtum ne pilno proto. Tačiau ties tuo užbaigsiu su tavim pokalbį nes matosi didelis intelekto skirtumas. Iki ;)

1 minute prieš, Barz parašė:

Tikiuosi supranti, kad pirmas citavai mano komentarus kaip koks bonehead ir dabar sakai, kad gaišti laiką laukdamas mano atsakymo. Žinai taip rašydamas atrodai lyg būtum ne pilno proto. Tačiau ties tuo užbaigsiu su tavim pokalbį nes matosi didelis intelekto skirtumas. Iki ;)

Perskaičiau ir pamiršau pirmą žodį, gal priminsi?

(redaguota)

@ArtūrasMas cia ateinu i foruma pabazarinti. kartais zmogui atsakyti i komentara apie pc builda ir t.t. savo pc specs atnaujinimus numest. pashitpostinti, taip pat pasneket apie putytes ir grubu sekso akta. reikia pagyvint forumo gyvenima kazkiek radus laisva minutele!

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

prieš 8 valandas(-ų), Synthwavez parašė:

@ArtūrasMas cia ateinu i foruma pabazarinti. kartais zmogui atsakyti i komentara apie pc builda ir t.t. savo pc specs atnaujinimus numest. pashitpostinti, taip pat pasneket apie putytes ir grubu sekso akta. reikia pagyvint forumo gyvenima kazkiek radus laisva minutele!

Žmonės čia visi apsimeta per daug protingais, visi ale rimti verslininkai čia :D o aš niekad nesuaugantis vaikas, akivaizdu man linksmiau čia nei visiems kitiems :D

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), ArtūrasM parašė:

Žmonės čia visi apsimeta per daug protingais, visi ale rimti verslininkai čia :D o aš niekad nesuaugantis vaikas, akivaizdu man linksmiau čia nei visiems kitiems :D

cia labai daug nepilnameciu/arti pilnametystes nariu. aisku yra beveik 30ies besilankanciu bet tokiu vienetai kaip Rocktar.

mazameciu mastanciu kaip zinoma keletas o kai tie pasireiskia-basic consumeriai akis isdrasko kokiame facebook'e.

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

I'm back babies! Adminai sumąstė pažaist.. Užblokavo ir už poros dienų persigalvojo... :D

2018-10-25 12:07, Ernestas`` parašė:

:DD prisimenu 

va dar maniske galiu pridet 

44846076_309639583159716_509452334703575040_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent-lht6-1.xx&oh=9e14e1bd4ccb7cf16be204ca16bfdc50&oe=5C517FF3

Dailuute <3

prieš 10 valandas(-ų), Delli. parašė:

tai kad ir audi, ir bmw xujovos mašinos

Aš matau mes jau sutarsim, japonai geriausi

(redaguota)
2018-10-23 19:44, Synthwavez parašė:

tadpM0h.png

net jeigu intel i5  8os kartos butu lyginamas su amd Threadripper 1950x ar 1920x jis vistiek imtu inteli :mucha:

@Rockstar @darrel. @eimantasd @Tmaster

@Marichuana` @Tautedorus @Justux204 jerguteliau, patarkite kasnors ka su tokiu individu daryti :lol:

@kedvardas, esi dropshipperis bet manau ir tau elementariai suvokiama kiek sitas zmogus nusisnekejo.

Nesu linkęs šiame forume diskutuoti rimtomis temomis, jei nori kažko rimto, tada keliames į uždarbio forumą.

EDIT: realiai išvis nesu linkęs šiame forume diskutuoti apskritai :D truputi čia jaunesni, hormonų mėtomi ir vėtomi, žmonės renkasi, nieko asmeniško prieš patį forumą

Redaguota , nario Tmaster
prieš 5 valandas(-ų), Tmaster parašė:

Nesu linkęs šiame forume diskutuoti rimtomis temomis, jei nori kažko rimto, tada keliames į uždarbio forumą.

EDIT: realiai išvis nesu linkęs šiame forume diskutuoti apskritai :D truputi čia jaunesni, hormonų mėtomi ir vėtomi, žmonės renkasi, nieko asmeniško prieš patį forumą

turiu profilius abiejuose hahah

prieš 5 valandas(-ų), Tmaster parašė:

@Tmaster sioje temoje 

yra kosmonautas-funkis. kuri tas lu kas ginti megino rasinedamas sudus :mucha:

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2795 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...