Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi pasidarė labai įdomu nuo kokio žaidimo jūs pradėjote savo ,,geiminimą'' jei turit laiko parašykit išsamiau, perskaitysiu visų, tiek aš tiek gal būt kiti nariai...

Realei aš pats pradėjau nuo cs 1,6, pamenu kaip dar nieko ten nemokėjau ir sėdėdavau su skydu kampe ir tyharindavau xD po to perėjau prie vice city kurį perėjęs 101 kartą, na o po to prasidėjo visi kiti žaidimai...

(redaguota)

Pati pradžia buvo Vice City, kiekvieną dieną žaisdavau nesuprasdamas ką aš čia po velnių darau :D Po to atėjo cs 1.6 era, pažaidžiau kokius puse metų ir pabodo. Vienas draugas supažindino su GTA San Andreas'u, aišku atėjo ir samp'o eilė :D Samp'ą žaidžiu kokius 6 metus. Neklauskit kaip man jis neatsibodo, pats nežinau :D Žadėjau mesti viską, bet pamačiau jog @Šarūnas V. su savo chebra kuria projektą nutariau samp'o laikus pratęsti. :D Yra ir daug kitų  žaidimų kurios žaidžiu.

Redaguota , nario Black'as

Guest heatzy

GTA Vice City, tikra nostalgija! Atsimenu žaisdavau per mažą laptopiuką.. Kadangi laptope tilpo tik VC tai jį kapodavau kasdien :D Nereikdavo nei interneto.. Gal net ir dabar teks parsisiųsti VC vėl palošti, prisiminti senus gerus laikus 

Pirmas kompiuterinis žaidimas buvo "Crazy Taxi". Antras ,,kelyje 2". Trečio nepamenu pavadinimo:D Po to sekė visi zilitono žaidimai. Veliau visa krūva populiarus to meto žaidimai, iš kurių pamenu tik,, half life' ir ,,gta". Pirmas online žaidimas buvo "counter strike 1,6" o antras sa-mp. O pirmas kada nors žaistas žaidimas buvo "tetris", kurį žaidžiau ant mamos telefono. 

Gavęs kompiuterį buvau maždaug 8 metų, pirmasis žaidimas buvo Need For Speed: Carbon, Counter Strike 1.6, bei internetinis žaidimas, tuo metu manau buvo populiarus PK Indigo. Dabar pagalvojus apie tuos žaidimus tiesiog sukyla labai didele nostalgija. Po to pamenu buvau pasiskolinęs iš pusbrolio diską Cobra 11 Nitro, buvo nuostabus žaidimas. Nežinau, kažkodėl mane ankščiau traukdavo lenktyniniai žaidimai. Dar vėliau pagavau kablį ant GTA, CS 1.6, buvo pagrindiniai žaidimai. Išgirdęs apie tai, jog GTA galima žaisti su žmonėmis, įsigilinau dar labiau, išmokau atsisiųsti SA:MP ir tai išliko pagrindinis žaidimas iki šių dienų. 

Tai tiek manau, bet daug ką praleidau, anw visko nesurašysiu. :D Įdomi tema, privertei pagalvot ir prisimint apie viską nuo pradžių.

prieš 2 valandas(-ų), Imprint parašė:

Pirmas kompiuterinis žaidimas buvo "Crazy Taxi". Antras ,,kelyje 2". Trečio nepamenu pavadinimo:D Po to sekė visi zilitono žaidimai. Veliau visa krūva populiarus to meto žaidimai, iš kurių pamenu tik,, half life' ir ,,gta". Pirmas online žaidimas buvo "counter strike 1,6" o antras sa-mp. O pirmas kada nors žaistas žaidimas buvo "tetris", kurį žaidžiau ant mamos telefono. 

Klasika. Pamenu tėtis turėdavo daug kompaktinių žaidimų, nežinau, iš kur gaudavo, bet ten būdavo nuostabūs žaidimai, įdomūs. Crazy Taxi irgi žaidęs esu. Prisimenu dar kelių žaidimų detales, kurie man žiauriai patiko, tik niekaip nerandu pavadinimo.

30 minutes prieš, Reklameris2 parašė:

Tikriausiai pirmas žaidimas kurį normaliai nolifinau buvo Claw, prieš kokius 16 metų. Ne per seniausiai netyčia kažkaip susiradau jį ir sugalvojau pažiūrėt kaip ez visą jį pereisiu po tiek laiko... Šiaip ne taip daėjau iki 2lvl ir tada rage quit'inau. Nesuprantu kaip tada iki 6lvl daeidavau :?

Aš šitą irgi žaidęs, patikdavo labai, dėkui, kad primenei pavadinimą. :D Ah, nostalgija :D

kas nors gal kapodavo runescape? :) Pamenu atradau gal kokiais 2004-5 metais, tai užsikabliavau kaip reikalas, jau tikras gyvenimas neberūpėdavo :D nors ten toks banalus ir paprastas geimas, bet turėjo kažką savy. Dar kai prasidėjo klanai tai išvis atrodo susižadėjau su tuo runeskeipu :D vieninteliai draugai buvo klaniškiai. Gerai kad draugai supažindino su buteliu tai laikas po laiko jau atsiribojau nuo to runeskeipo, nors jau galvojau kad iki gyvenimo galo aš jį kaposiu :DD

Ai va gerai dar priminėt, zilitonu pats kapodavau, pamenu mario dieną naktį, tie tankučiai kažkoki, vėžliukai nindzės, dragon ball kažkoks žaidimas ten buvo, po to perėjau prie xbox original, tai grynai su giminėm, net su tėvais žaisdavom xD jau tada toks kablys buvo, tie lenktynių žaidimai visoki, dar pamenu jiems duodavom pavadinimus tokius durnus, kaip šaudymas, ridenimas ir panašiai xDD o šiaip halo combat evolved ant xbox original buvo kažkas nepakartojamo 2 eit misijas, realei nuo 6 metų žaidžiau ir dabar su mielu noru pažaisčiau, tikrai daug gerų prisiminimų, dar pamenu per pc nfs underground 2 irgi buvo kažkas nerealaus, po to didžiosios lenktynės, šrekas, o dar prisiminus DRASIUOSIUS NYKŠTUKUS, kas ten buvo per kablys tai nežinau... krč tiesiog nuostabūs laikai, nesigailiu 

Kadangi mūsų šeima pirmajį kompiuterį gal gavo kai buvau 8-10 m., tai prieš tai sedėdavau pas draugė ir žaisdavom Need For Speed Underground 2, The Sims ir GTA: Vice City, taip taip, jį irgi žaidė :D O paskui kai patys gavom kompiuterį, pamačiau kaip brolis pradėjo žaisti SA:MP sarg.lt serveryje tai ir aš pradėjau, po to CS 1.6 na ir taip toliau.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...