Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ar lietuviška SA:MP bendruomenė turi susidomėjimą filmams, kurie pastatyti GTA:SA platformoje ?


Quel

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2678 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba liaudis, skaitanti šią temą. Užsimaniau padiskutuoti man aktualia tema. Jį manau buvo aktuali 2012 - 2013 ir 2014 metais. Diskusijos tema paminėta temos pavadinime - Ar lietuviška SA:MP bendruomenė turi susidomėjimą filmams, kurie pastatyti GTA:SA platformoje ? (TEMOJE NĖRA KALBAMA APIE VISOKIUS PROJEKTU PRISTATYMUS AR TREILERIUS. Vienas reikalas su kamera paskraidyti per miestą, kitas reikalas sukonstruoti visą scenarijų ir kokybiškai tai pateikti.). 

 

Mano asmeninė nuomonė: 

Į šį klausimą manau atsakysit ganėtinai skirtingai. Vieni sakys jog taip, antri sakys jog niekas nieko įdomaus nepadaro ir treti dar kažką sugalvos parašyt, bet vis gi. Pats nuo 2013 metų pradėjau domėtis filmukų sukūrime, kurie sukurti būtent GTA:SA erdvėje/pasaulyje. Esu sukūręs kelis kinematografiškus filmukus, kurie išties yra trumpi ir didelės prasmės savyje nelaikančios. Nuorodas į juos paliksiu žemiau. 

 

Būtent nuo užvakar, kaip niekada prieš tai pasidomėjau lietuviška GTA:SA machinima (Gal ir ne machinima, tiesiog kituose šalyse priimta taip vadinti įvairias nufilmuotas scenas žaidimuose.). Peržiūrėjau ko ne 30 įvairiausių "filmų" ar "Serialų" kurie turi labai banalius pavadinimus, kaip mechanikas, motociklininkas, visokios varkės ar banditai/mafija. Nežiūrint į pavadinimus, pačios scenos ir aplamai viskas, kas vyksta ale serialo ar filmo metu yra tiesiog pieva. (Kelis pavyzdžius nurodysiu po tekstu.). Visi iki vieno (Beveik) gavo didelį hype'ą po to, kai pasirodė normalaus theTAKSISTASseries epizodai. Būtent trečia, ketvirta dalys buvo geriausios ir būtent tuos epizodus, kurtus kanalo autoriais galiu pavadinti geriausia lietuviška machinima ar aplamai geriausiu kurtu serialu ar filmu Lietuvoje, tarp visų tu, kurie bandė bent vienu procentu prilygti. Būtent po taksisto ir pasirodė visokie mechanikai, motociklininkai, policininkai ir taip toliau. Vienintelė visų klaida buvo, tai absurdiškai pasirinktas kadras, labai nekokybiškas įgarsinimas naudojant 90s web kameras, teamspeak programas su foniniu televizoriu, per kurį rodo simpsonus. Tokių pavyzdžių šiuo metu yra labai daug, galima išties atsiprašant užsipisti skaičiuoti juos. 

Šiuo metu, kad ir ganėtinai senas ir jau 2016 ir pereinant į 2017 metus ne įtin kokybiškas, tačiau išliekantis geriausias yra theTaksistasSeries, kuris įrodė ir parodė kaip reikia kurti filmą ar serialą, kuriame siužetas, scenarijus, įgarsinimas, muzikos takelis, scenos apipavidalinimas ir taip toliau turi atrodyti (Tačiau vėl gi ne šiais metais.). Kalbant apie visus likusius, kurie kažką bandė kurti - gavosi mėšlas. 

 

Kalbėdamas apie visą tai, noriu užduoti jums klausimą, ar jums būtu/yra aktualus ir įdomus filmai/serialai, kurie pastatyti GTA:SA platformoje ? Ar didelę auditorija tam galima surinkti, jei scenarijus ir kokybė būtu garantuota ? 

 


MEDIA APIE KURIA KALBAMA TEKSTE. 

 

Įvairūs lietuviški serialai ar filmai: 

Apie šiuo metu esantį geriausia šio žanro kanalą, lietuvių sferoje kalbėti manau nereikia. Visi ir taip puikiai žinot, kas ten buvo sukurtas ir padaryta. 

 

Asmeniniai seni archyvai (Daryti įvairiai praktikai). 

 


Taip pat, užvesdamas šią temą, noriu pakelti nedidelį šurmulį tarp besidominčių ir bežaidžiančiu šį žaidimą. Greitu metu, po naujų, gerai savaitei praėjus Q.C. FILMS (Būtent taip žadu užsivadinti su savo komanda) paviešinsim dar dabar daroma trumpametražinį filmą su paprastu, gal būt šiek tiek giliu scenarijumi, kokybišku įgarsinimu ir gerais kadrais. Faktas, jog norim ir bandysim vėl pakelti šurmulį ir susidomėjimą ne tik žiūrėt, tačiau ir kurt. Šioks toks kadras iš jau nufilmuotos scenos, montavimo procese. 

 

sX8BFmS.pngWKkkZEN.pngYczi3sb.pngPXQZGtX.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar nelabai jau, kaip ir minėjai 2012-2013 metais buvo idomu. O dabar tiesiog skraidymas su kamera, nebent daryti ant naujesnių GTA versijų, tikriausiai domintu.

Matai, daugumoje net ir pristatymų, tai yra tiesiog kameros vedžiojimas pirmyn ir atgal, visiškai be bandymo sudominti gražiu kadru ar garso efektu, gerai parinktu soundtracku. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

+ jau nemodintas gta daug įtakos turi žiurint patį video nesvarbu ar ten mašinos, aplinka, skinai bent kažkas, kad tai padarytu kažkoki tai įspudi galit nemodint tik patariu..

Modifikacijų mūsų planuose nebus. Maksimaliai, kas tai gali būti tai low poly skinai ar ginklai, kurie irgi atitiktu iki tam tikros HQ normos. Apie išvaizdos modifikacijas, turiu omenį tokios: (Kaip pavyzdys). 

http://i.imgur.com/e3AH29n.png

http://i.imgur.com/CKEV4tg.png

http://i.imgur.com/wSEnwgX.png

http://www.part.lt/img/51c3b73362d22b5363a025e0597dbdda45.png

http://www.part.lt/img/a23183f8cbb3ab47a4e86a7cca7f84d2782.png

http://up.artificialanimation.com/images/c_mon_faggy-1408472687.png

http://i.imgur.com/JXyjyyI.png

 

Manau kampą pagavai. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Realiai, neverta. Žiūrint kokiu tikslu bus daroma, jeigu tu darysi tam kad mokytis, kažkur tobulėti, dėl savęs ir dėl draugų tai gal ir verta. Jeigu tam kad kažkaip kelti auditoriją, iš to vėliau uždirbti pinigų - tai atsakymas ne. Galbūt ši tema praeitų prieš kelis metus, bet tikrai ne dabar, ant nosies 2017 visi nori kažko naujo, o taspats skraidymas, kad ir kokybiškas, kokybiškas garso takelis ir kt. tikrai nepritrauks žmonių žiūrėti, įmanomas variantas jeigu paeis išleisti kokį nors gerą filmuką tai pasigausit hype'ą ant mėn. ar kelių savaičių ir galu gale viskas užges.

Pats visada žiūrėčiau, palaikyčiau, ir jei reikėtų padėčiau. Tačiau jei klausimas būtų ar verta tuo užsiimti tai net nežinau, tikriausiai ne, sėkmės Rusla.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2678 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...