Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3843 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai,

Norėjau paprašyt kad pagelbėtumėt ir patartumėt. Atėjo laikas pasikeisti telefoną ir labai ilgai svarščiau ką pasirinkti, kad netektų gailėtis. Prisipažinsiu rinkausi tarp Iphono 6 ir Samsung Galaxy s6, tačiau pagalvojau kad tikriausiai yra dar begalė gerų telefonų kurie yra pranašesni už mano favoritus. Norėčiau sulaukt jūsų patarimų į kuriuos tikrai atsižvelgsiu ir jie padės man. Reikalavimai būtų labai gera kamera ir rętas strigimas(kas yra labai retas atvėjis).

246c2ff8683267d8e2d4c36df1d7a3fd324.gif

Gali gal truputį pagrįst dėl ko būtent?

12MP galinė kamera, 5MP priekinė kamera. 2GB RAM, Talpa: retai kur rasi pirkti telefoną su tokią talpa: 16GB/64GB/124GB. Bent man tikrai nestriginėja kaip Samsungas ir apskritai Android(neprikišta tiek nereikalingų dalykų). Bet yra minusų jog dedasi nano-sim kortelė, o kad tokią padarytų bent Kaune sunkiai radau, visi siuntė į Vilnių. Ir aišku, reikia siūstis iTune, kad galėtum susikelti failus, na man tai tesiog nelabai patogu. O šeip ploniausias ir didžiausias iPhone kuris buvo išleistas.

(redaguota)

Bėk nuo Samsungų kuo toliau. Lagina beproto po ~1 mėn. naudojimo. Ir dėl to Samsungo sušikto Androido, kai kurie sako, kad tipo visi Android įrenginiai lagina...

iPhone - man asmeniškai juose esanti iOS primena kūdikiams skirtus žaislus. :D

Asmeniškai siūlau žiūrėt į HTC, Motorola, Nexus seriją, brandinius kiniškus telefonus (jokiu būdu ne klonus). Jei būtinai reikia neblogos kameros, tai dar darykis į SONY. Nelabai gaudaus Windows telefonuose, tad negaliu papasakot apie juos.

Redaguota , nario TheMariuzaz

Bėk nuo Samsungų kuo toliau. Lagina beproto po ~1 mėn. naudojimo. Ir dėl to Samsungo sušikto Androido, kai kurie sako, kad tipo visi Android įrenginiai lagina...

Asmeniškai siūlau žiūrėt į HTC, Motorola, Nexus seriją, brandinius kiniškus telefonus (jokiu būdu ne klonus). Jei būtinai reikia neblogos kameros, tai dar darykis į SONY. Nelabai gaudaus Windows telefonuose, tad negaliu papasakot apie juos.

Oi žmonės. Jeigu jūs nebandę samsung'o tai net nešnekėkit. Visiškai ginu samsungus, kadangi pats naudoju Samsung S4 Ir nusiskundimų neturiu, o naudoju jau 1,5 m >.. Ir jokio lago. Tad aš už samsungą.

Not every beer is a good beer.

Sony Xperia Z3 Android jam gal jau puse metu ir no lag eina.. Šiaip temos autoriui siūlyčiau kažką iš Sony įrenginių.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

12MP galinė kamera, 5MP priekinė kamera. 2GB RAM, Talpa: retai kur rasi pirkti telefoną su tokią talpa: 16GB/64GB/124GB. Bent man tikrai nestriginėja kaip Samsungas ir apskritai Android(neprikišta tiek nereikalingų dalykų). Bet yra minusų jog dedasi nano-sim kortelė, o kad tokią padarytų bent Kaune sunkiai radau, visi siuntė į Vilnių. Ir aišku, reikia siūstis iTune, kad galėtum susikelti failus, na man tai tesiog nelabai patogu. O šeip ploniausias ir didžiausias iPhone kuris buvo išleistas.

ai čia tas kuris

https://9to5mac.files.wordpress.com/2014/09/iphone-6-plus-bend-uncut.png

mėgsta tai?

Taip android lagina po kelių mėnesių, bet su cleanmaster veikia kaip bitė nors ir 4mėn, žinau nes s6 edge buvau pirkes ir naudojas tikrai ilgą laiką, bei fotikai ir vieta laisvos taipogi tiek pat, o ir fotikas už 6s yra šiektiek geresnis (šiektiek nereiškia kad 1-5mp, nesikabinėkit)

O su xperia.. Na jų pliusas kad gali sau mėtyt į vandenį, ir jie toliau veikia, tik kad numetus stipriau ant kokių plytelių jau už ekraniuka nemažai reikės pakloti.

(redaguota)

Dėl tos nano-sim tai aš tiesiog Omintel salone paprašiau kad man į Micro-SIM sukarpytu o ir paskui namie pats į nano-sim apsikarpiau ir veikia normaliai ant Android. Pavydžiui mano Android planšete turi 16GB atminties o ir lygtais Zenfone 2 turi 64GB.

ai čia tas kuris

https://9to5mac.files.wordpress.com/2014/09/iphone-6-plus-bend-uncut.png

mėgsta tai?

Taip android lagina po kelių mėnesių, bet su cleanmaster veikia kaip bitė nors ir 4mėn, žinau nes s6 edge buvau pirkes ir naudojas tikrai ilgą laiką, bei fotikai ir vieta laisvos taipogi tiek pat, o ir fotikas už 6s yra šiektiek geresnis (šiektiek nereiškia kad 1-5mp, nesikabinėkit)

O su xperia.. Na jų pliusas kad gali sau mėtyt į vandenį, ir jie toliau veikia, tik kad numetus stipriau ant kokių plytelių jau už ekraniuka nemažai reikės pakloti.

Motorola Droid Turbo 2 tada galima nusipirkt, jis nesiklsta visiškai. Dėl ekrano kalbant apie Xperia, tai reikia saugotis o jeigu netyčia išskristu tai manau atlaikytu.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Jei uztenka pinigu, imk iPhone 6. Ir liksi patenkintas.

Jei gaila tiek pinigu, imk bet kuri kita. Jie bus prastesni uz iPhone, ir mazdaug tarpusavy panasus.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Jei uztenka pinigu, imk iPhone 6. Ir liksi patenkintas.

Jei gaila tiek pinigu, imk bet kuri kita. Jie bus prastesni uz iPhone, ir mazdaug tarpusavy panasus.

Prastesnis dėl to kad pigesnis? Pasakyk, ko tu taip priešiškai nusiteikęs prieš kitus telefonus? Tavo komentarus kiek esu matęs vien tik iPhone ir iPhone toks jausmas lyg kitų net nežinotum.

HP Omen 15

Prastesnis dėl to kad pigesnis? Pasakyk, ko tu taip priešiškai nusiteikęs prieš kitus telefonus? Tavo komentarus kiek esu matęs vien tik iPhone ir iPhone toks jausmas lyg kitų net nežinotum.

Nes kiek gyvenime esu turejes telefonu (labai daug visokiu turejau) iPhone'ai vieninteliai paliko dideli ispudi. Ir po ju naudot Android'a, tas pats kas sedet su 4K monitorium, o paskui pereit i net ne FullHD, 720p. 

Kainos cia ne prie ko, funkcionalumas juose nepakartojamas. Ko nepasakyciau apie Android.. 

Nieko as cia jum neirodysiu.. cia tas pats kas parodyt aklam kelia. Reik matyt..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Nes kiek gyvenime esu turejes telefonu (labai daug visokiu turejau) iPhone'ai vieninteliai paliko dideli ispudi. Ir po ju naudot Android'a, tas pats kas sedet su 4K monitorium, o paskui pereit i net ne FullHD, 720p. 

Kainos cia ne prie ko, funkcionalumas juose nepakartojamas. Ko nepasakyciau apie Android.. 

Nieko as cia jum neirodysiu.. cia tas pats kas parodyt aklam kelia. Reik matyt..

O kuom tau prastas funkcionalumas? Lagina? Turiu 2 Android įrenginius ir nei vienas nelagina.. O ir tie Android'ai dabar tobuleja pvz Sony Xperia Z5 4K nuotraukas palaiko..

HP Omen 15

O kuom tau prastas funkcionalumas? Lagina? Turiu 2 Android įrenginius ir nei vienas nelagina.. O ir tie Android'ai dabar tobuleja pvz Sony Xperia Z5 4K nuotraukas palaiko..

Apie samsung'o lagus nieko nesnekesiu, nes bus daug gincu. 

Grynai funkcionalumas. Vienas tel su Android, beveik niekuom nesiskiria nuo kito Android telefono. Nebent gelezim ir isvaizda.

Ir pats svarbiausias dalykas, Play Store (siukslynas). Kad turet ka nors gero, reik visur ieskotis .apk arba siustis appsus, kurie uz tave iesko tu .apk. 

'Legaliai' gauni tik free2play suda.

(redaguota)

Apie samsung'o lagus nieko nesnekesiu, nes bus daug gincu. 

Grynai funkcionalumas. Vienas tel su Android, beveik niekuom nesiskiria nuo kito Android telefono. Nebent gelezim ir isvaizda.

Ir pats svarbiausias dalykas, Play Store (siukslynas). Kad turet ka nors gero, reik visur ieskotis .apk arba siustis appsus, kurie uz tave iesko tu .apk. 

'Legaliai' gauni tik free2play suda.

Aš būtent apie Samsung nešnekėjau, turiu Samsung Galaxy Tab 3 taip kartais palagina bet Sony Xperia Z3 eina no lag. Bet lyg iPhone skirtusi kažkuo daugiau? Aš pavydžiui ką pamatau tai vos nevisur ta pati telefono dizainą nebent labiau užapvalinta ir supaploninta. Dėl Play Store irgi tiesa sutiksiu bet yra pavyždžiui tokios programelės kaip Mobogenie, Aptdoide, Amazon Store. Negalvok kad aš blogai nusiteikęs prieš iPhone tiesiog esu iki šiol nesupratęs kodėl visi telefonai būtinai yra šudas o iPhone jau tokie zajabys.

HP Omen 15

Aš apie Samsung nešnekėjau, turiu Samsung Galaxy Tab 3 taip kartais palagina bet Sony Xperia Z3 eina no lag. Bet lyg iPhone skirtusi kažkuo daugiau? Aš pavydžiui ką pamatau tai vos nevisur ta pati telefono dizainą nebent labiau užapvalinta ir supaploninta. Dėl Play Store irgi tiesa sutiksiu bet yra pavyždžiui tokios programelės kaip Mobogenie, Aptdoide, Amazon Store. Negalvok kad aš blogai nusiteikęs prieš iPhone tiesiog esu iki šiol nesupratęs kodėl visi telefonai būtinai yra šudas o iPhone jau tokie zajabys.

Mobogenie - man isvis antivirusine blokuoja (kompe) , tai mazdaug viskas aisku kas ten. :D

Aptdoide - tai tiesiog is Play Store atrinkti free2play'jiniai grajai. Tiesiog patogiau surusiuoti.

Amazon - ten retai ka nemokamai dalina. O kai dalina tai nlb awesome appsus, o kartais ir tik viena epizoda (pvz Walkind dead ep1)

O ant iOS paciam App Store kas savaite nemokamai atiduoda daugiausiai parsisiuntimu turinti appsa/zaidima. Plius ir siaip atiduoda kazka gero nemokamai is lempos. Nu kaip ir sakiau, reik bandyt, tik tada suprasi ant kiek ten geriau. Ir nereik gandu klausyt kur sako jog ten uz viska reik moket.. nes yra visiskai atvirksciai.

Ačiū labai visiems už komentarus, nežinau net, planuoju pasilikt prie s6, kažkaip artimesnis variantas tiek kainos atžvilgiu tiek galimybių, androidai patogiau bent man asmeniškai.

Your choice.  ;)

Mobogenie - man isvis antivirusine blokuoja (kompe) , tai mazdaug viskas aisku kas ten. :D

Aptdoide - tai tiesiog is Play Store atrinkti free2play'jiniai grajai. Tiesiog patogiau surusiuoti.

Amazon - ten retai ka nemokamai dalina. O kai dalina tai nlb awesome appsus, o kartais ir tik viena epizoda (pvz Walkind dead ep1)

O ant iOS paciam App Store kas savaite nemokamai atiduoda daugiausiai parsisiuntimu turinti appsa/zaidima. Plius ir siaip atiduoda kazka gero nemokamai is lempos. Nu kaip ir sakiau, reik bandyt, tik tada suprasi ant kiek ten geriau. Ir nereik gandu klausyt kur sako jog ten uz viska reik moket.. nes yra visiskai atvirksciai.

Your choice.  ;)

Na šiaip aš ir neklausiau tokių gandų. Brolis irgi turi iPhone 5 nuo Xperia Z3 perėjo ir nesiskundžia sake. Šiaip The Walking Dead žaidimas tai nemokamas yra ir Play Store. Na šiaip manau tai didžiausias pliusas tikriausiai kuri turi iOS kadangi man pačiam nelabai tas Play Store patinka.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3843 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...