Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gal žinot ką daryt kaip jungiu pro realoded ir kitokių žaidimo instalų man išmeta jog reikia directx 11 kaip suvedu dxdiog rašo jog jis yra bet  kaip jungiu rašo jog reikia? gal žinot ka daryt kad kompas pajungtu ar veiktų?

Žmogau. dxdiag parašyta DirectX 11 nereiškia jog tavo GPU DirectX 11 palaiko. Jeigu nori paleisti žaidimą tada tavo vaizdo plokštė privalo palaikyt DirectX 11.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Jei nepastebėjai, skundžiasi tie žmonės, kurie turi galimybę žaisti šį žaidimą, o ne tie, kurie nėra jo bandę, taigi, tik nereikia čia tų marazmų...

Aš asmeniškai nebandžiau žaidimo nors ir galiu jį išmėginti, bet drąsiai sakau, kad žaidimas šūdo vertas. Daug žadėjo mažai padarė, o resursų ryja daug įdomu kodėl? Taip, kad nesakyk jog skundžiasi tik tie, kurie bandė ar turi galimybę bandyti :)

Asmeniškai nesuprantu kam kurti tokius žaidimus kai daugelio PC neveža na nebent angluose pas kiekviena jau tokie tai mes kai antrinės šalys turėsim taikytis..

Klausimas: Ar tie kurie bandė šį žaidimą, žaidėte ant ultra grafiku, kad stradalinat dėl blogos kokybės? Ar esate žaidėt naujos kartos žaidimus? ir pripratę prie vairavimo? Žmonės, atsipeikėkit, jei jums nepatinka grajus, kodėl jis turi būti blogas kitiems?

Sutinku, man labai patinka sitas zaidimas, reikes turbut isigyt legalia versija, asmeniskai vairavimas man labai patinka, kazkas idomaus ir labiau tikroviskai jauciasi negu paspaudus rodykle iskarto masina ant sono ima driftu.

Klausimas: Ar tie kurie bandė šį žaidimą, žaidėte ant ultra grafiku, kad stradalinat dėl blogos kokybės? Ar esate žaidėt naujos kartos žaidimus? ir pripratę prie vairavimo? Žmonės, atsipeikėkit, jei jums nepatinka grajus, kodėl jis turi būti blogas kitiems?

Tikrai, pats žaidžiau ant ultra nustatymų ( be shadows ) ir visai viskas gražiai atrodo :) Jau nemažą dalį žaidimo misijų esu perėjęs ir manau eisiu iki galo :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...