Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Aferistai“ (Story of Cities)


Yton

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3691 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4f4c077f9e6e1ee4729e7885314a8f98263.png


 


2515e83f793c66f9dadcc47a1d705d13292.png


„Aferistai“ 


2515e83f793c66f9dadcc47a1d705d13292.png


 


 


Įvadas:


 


Aferistai - tai nusikalstamos grupuotės asmenys įtraukti į rafinuotų nusikaltimų pasaulį. Finansinės apgavystes, stambaus masto vagystės ir kiti nešvarūs darbeliai bei organizuoti  nusikaltimai - Aferistų pragyvenimo šaltinis.


 


Istorija:


 


Viskas įvyko 1980 metais, kuomet Yton'as pagal teismo nutartį buvo nuteistas bei priverstas kalėti 14 metų Jungtinių Amerikos Valstijų (San Francisko) Alkatraso kalėjime už aferizmą, stambaus masto vagystes bei rafinuotus nusikaltimus. Yton'o dienos kalėjime bėgo labai sunkiai, kadangi jam kalėjime trūko būtiniausių priemonių (drabužių, batų, maisto ir t.t). Yton'as sėdėdamas kameroje su savo kameros draugu galvojo kaip galėtų praturtinti savo gyvenimą Alkatraso kalėjime, tačiau vos į galvą atėjus bent vienai idėjai, staiga ji dingdavo vos pagalvojus apie galimybes ją įgyvendinti esant kalėjimo teritorijoje... Staiga Yton'as sugalvojo planą kurio pagrindas buvo praturtinti savo gyvenimą kalėjime. 


Vieną rytą Yton'ą iš miegų prikėlė kalėjimo prižiūrėtojo balsas kuris liepė apsirengti bei kartu vykti į lankytojų patalpą. Yton'as pakluso kalėjimo prižiūrėtojui bei vykdė jo nurodymus. Vos įžengus į lankytojų patalpą Yton'as už stiklo su telefonu (kuris buvo skirtas bendravimui tarp kalinio bei lankytojo) pamatė savo pusbrolį kuris kaip manė Yton'as yra pasirengęs jam padėti. Pokalbio metu Yton'as ranka parodė, kad jam šiuo metu labiausiai reikia telefono. Pusbrolis tai supratęs linktelėjo galvą bei privertė Yton'ą suprasti, jog šis prašymas bus įvykdytas.

Po savaitės Yton'as su kitais kaliniais kalėjimo kieme dirbo viešuosius darbus, ir staiga pasigirdo balsas kuris privertė Yton'ą atsisukti į tą pusę iš kuriuos sklido balsas. Staiga Yton'as prie kalėjimo tvoros kuri buvo gan aukšta bei visa nupinta iš vielos pamatė savo pusbrolį kuris turėjo gerų naujienų. Ytonas priėjo prie kalėjimo sienos bei nieko nelaukdamas ištiesė delną kuriame po kelių akimirkų atsirado seno modelio, bet patvaraus korpuso mobiliojo ryšio telefonas kuris nuo tos akimirkos Yton'ui įžiebė šypseną veide, kadangi jis tolimesnius veiksmus jau buvo suplanavęs iš anksto.

Sugrįžus į kalėjimo kamerą Yton'as pasinaudodamas mobiliojo ryšio telefonu bei rinkdamas numerius skambino asmenims bei juos sugundydavo savo paties sugalvotomis bei įtikinamomis istorijomis kurios Yton'ą kalėjime praturtino bei po 1 metų nelaisvės už didelį užstatą paleido iš Jungtinių Amerikos Valstijų (San Francisko) Alkatraso kalėjimo į laisvę...

Grįžęs iš kalėjimo Yton'as įkūrė savo nusikalstamą grupuotę „Aferistai“ kurios tikslas atkeršyti visai Jungtinių Amerikos Valstijų teisėsaugai bei teisėtvarkai siekiant įvesti savo tvarką tarp žemės ir dangaus.

Dabar Yton'as visiems yra gerai žinomas veidas nusikalstamoje veikloje kaip profesionalus aferistas gebantis apgauti net pačius protingiausius žmones kurie susigundo bei prarasdami dideles sumas pinigų praturtina Yton'o gyvenimą.

 

Mūsų šūkis:

 

Pasitikėjimas - niekas!

 

APRAŠYMAS BUS TOBULINAMAS BEI ATNAUJINAMAS

2014© Yton

Redaguota , nario Yton
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Manau visi neabejoja kad atsidarys. 

 

Kuo ankščiau suskurs, tuo tvirtesnės šaknys bus. Žinoma, jeigu jie neapleis savo klano.

Aš tai irgi manau, kad neatsidarys, nes forumas jau nebeveikia, nežinau kas jam gten atsitiko, atnaujinimų irgi nėra...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kam kurti klanus,jei dar nežinia ar tas serveris išviso atsidarys. ?

 

Na tikrai nemanau, jog tiek sunkaus darbo nueis veltui. Mafijos_Tevas juk užbaigė beveik visus mapp darbus, liko tik sistemas įgyvendinti, o dėl atidarymo tai aš tikrai neskubu, kadangi iki atidarymo turiu daug laisvo laiko tobulinti šį Aferistų aprašymą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Manau visi neabejoja kad atsidarys. 

 

Kuo ankščiau suskurs, tuo tvirtesnės šaknys bus. Žinoma, jeigu jie neapleis savo klano.

 

Na aš tai tikrai tuom neabėjoju, kadangi Yiin'as ne tam tiek laiko dirbo, kad taip lengvai pasiduotų. Tiesiog gal užspaudė finansinės problemos kurios įtakojo forumo išlaikymą arba kitos priežąstys kurių mes ir nesužinosime. Svarbiausia neprarasti vilties bei su dideliu noru laukti tos akimirkos kurios laukiame jau taip ilgai. manau daugelis suprantate, jog unikalaus projekto vystymuisi mažiausiai reikia 2-3 metų kol idėja bus subrandinta :)

 

Na. o dėl klano tai galiu pasakyti tik tiek, kad tai tik klano istorija, tačiau dar bus daug daugiau įvairių paragrafų kurie atskleis daugiau informacijos apie Aferistus, tad norėčiau, jog šios temos nepamirštumėte, kadangi man iš tiesų svarbi ši gaują bei jos vystymasis, ir likimas kurio nenuspėsiu net aš pats, tačiau manau viskas judės teigiama kryptimi :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Čia jum ne bybserviai, kad neatsidarytų, įsikalkit į Galvą, kad Story of Cities ne šeip kažkoks jobnutas GRP servas, o visų jūsų supistų GRP/RPG Derinys, kuris tikrai pakeis visų Lietuvių supistą mąstymą. O KAD JIS ATSIDARYS, NET NEABEJOJU. Ačiū už dėmesį..

Manau visi ta supranta,bet nežinia kaip kas gali pasisukti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Aferistai.... Vaidoto Grincevičiaus kopijavimas..

 

Nieko apie tai panašaus nesu girdėjas...

 

Nepamiršk, kad ir toks filmas yra. :D

 

Patikslinsiu, yra serialas kuris man ir pakišo mintį įkūrti šį klaną (šiuo atveju tik aprašymą).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3691 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...