Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[ Besikuriantis ] MYSTARIA NETWORK 2024 | Skyblock, Factions | FTOP: 500€ | Giveaway: 200€


Recommended Posts

4QxqylI.png

Mystaria Network - Minecraft serverių tinklas
2024 Q4

https://discord.gg/mystaria
 


Minecraft serverių tinklas susidedantis iš keletos serverių: Factions 1.8.8, rpg-skyblock 1.20.4+ ( planuojamas 1.21 ant release ). Pirmas serveris kurį paleidžiame į rinką Skyblock. Naudojame dedikuotus serverius kokybei užtikrinti, mokamus ir mūsų pačių kuriamus įskiepius kokybei gerinti (viską nusiperkame, pasidarome) ir mūsų komanda sudaro pakankamai patyrusių serverių kūrėjų, prižiūrėtojų, statytojų, kurie noriai plėtoja kartu visą projektą. Investuojame daug savo laiko, pinigų ir vienintelis noras, kurio mes tikimės yra jog žaidėjai žaistų.

Serveris - Sky-Rpg / Skyblock
Mystaria tikriausiai turi unikaliausias Skyblock/RPG sistemas Lietuvoje. Sukurtas su meile ir atsidavimu, šis serveris siekia atnešti jums įspūdingą ir įtraukiantį nuotykių bei fantazijos patirtį. Šis serveris kviečia jus į paslaptingą ir įdomų pasaulį, kuriame galėsite išgyventi savo pačių herojaus nuotykius. Mūsų serverio pasiūlymai neapsiriboja paprasta "Minecraft" patirtimi. "Mystaria" Skyblock suteikia jums galimybę pasinerti į pačią RPG žaidimų esmę su išskirtinėmis funkcijomis.

Pasaulis ir Pradžia
Kaip ir visuose skyblock serveriuose, taip ir čia, žaidėjo pradžia prasideda susikuriant savo skyblock salikę. Pradžioje žaidėjas gauna serverio introduction misijas, per kurias turi aplankyti tam tikrus NPC, išklausyti jų instrukcijas ir galiausiai susikurti savo salą. Serveris prasideda su keturiomis pradinėmis salomis, kurios nėra eilinės – kiekviena sala atspindi skirtingą rasę su unikaliais privalumais:

  • Verdant: Augalijos sala, suteikianti bonusus kaip: greitesnis augalų augimas, 3x gyvybių atsistatymas esant savo saloje, ir galimybė nesutrypti savo augalijos.
  • Ironclad: Kasėjo sala, suteikianti didesnę gynybą, autosmelt ir 20% papildomų iškasenų šansą.
  • Emberheart: Kovotojo sala, atspari ugniai ir lavai, suteikianti papildomą jėgą ir papildomus monstrų dropus.
  • Tidecaller: Žvejotojo sala, leidžianti kvėpuoti po vandeniu, 3x lengviau gaudyti žuvis ir pradedanti nuo 5 lygio žvejybos skill lygio.
    1vI81ym.pngJuqfoN3.png7SVutAL.pngCdlZuyH.png

Žaidėjas pasirinkęs salikę, automatiškai nusiteleportuos į savo salą, kurioje pradės savo nuotykius. Šioje būsenoje žaidėjas dar turės atlikti papildomus introduction misijas, kurios atrakins tam tikrus žaidimo aspektus, tokius kaip skillai, pet'ai, naujų daiktų kūrimas, įrankiai, ginklai, šarvai ir kt. Taip pat kiekviena sala suteikia galimybę gaminti tos rasės ar salos kosmetikas.

Įgūdžių Sistema (Skills)
Mystaria serveris pasižymi detalia įgūdžių sistema, kuri leidžia žaidėjams tobulinti įvairius aspektus savo herojaus. Įgūdžiai skirstomi į kelias pagrindines kategorijas:

  • Alchemy: leidžia kurti galingus eliksyrus, kurie gali suteikti pranašumų combat lauke.
  • Armory: padeda kurti ir tobulinti ginklus bei šarvus, didinant jų efektyvumą ir suteikiant papildomų bonusų.
  • Enchanting: leidžia užburti ginklus, šarvus ir įrankius, suteikiant jiems iki šiol nematytų enchantų.
  • Combat: didina žaidėjo gebėjimą kovoje, didina žalos kiekį, atakų greitį ir suteikia papildomų combat skill'ų.
  • Exploration: padeda atrasti naujas teritorijas, atrasti to, ko dar nebuvo atrasta.
  • Farming: leidžia efektyviau auginti augalus ir gyvulius, didinant derlių ir gaunamų produktų kokybę.
  • Fishing:  padeda greičiau ir efektyviau gaudyti žuvis, rasti retus vandens išteklius ir gauti papildomų bonusų.
  • Mining: didina iškasamų resursų kiekį ir kokybę, suteikia galimybę rasti retus resursus bei padidina kasybos efektyvumą.
  • Woodcutting: leidžia greičiau ir efektyviau kirsti medžius, rasti retus medienos resursus ir gauti papildomų prizų/bonusų.
    Skills levelnimas vyksta darant to skill'o veiksmus, o kiekvienas lygis suteikia naujų privalumų, bonusų. Taip pat žaidėjas negauna iškarto visus skills, jis turi jas ir atsirakinti, sužinoti jau teks patiems.

0jgF86J.pngHVHKVJE.png

Kolekcijos (Collections)
Kolekcijos sistemoje žaidėjai gali rinkti įvairius resursus ir daiktus, kurie atveria naujus receptus, minionus, šarvus, ginklus, itemus. Kiekviena surinkta kolekcija suteikia tam tikrus privalumus ir atveria galimybes kurti galingesnius daiktus bei įrankius. Kolekcijos skirstomos į skirtingas kategorijas, tokias kaip ūkininkavimo kolekcijos, kasybos kolekcijos, medkirčio kolekcijos ir kt. Kiekviena kolekcija suteikia žaidėjui unikalių privalumų.

PcOzH7m.pnge3boZR2.png

Augintiniai (Pets)
Augintiniai yra svarbi Mystaria serverio dalis. Žaidėjai gali auginti ir treniruoti įvairius augintinius, kurie padeda visuose šio serverio žaidimo aspektuose, renkant išteklius ar suteikiant kitus privalumus. Kiekvienas augintinis turi unikalius sugebėjimus ir privalumus:

  • Combat: Padeda kovoje, didina žalos kiekį ir apsaugą.
  • Ištekliųi: Padeda rinkti išteklius, didina surenkamų išteklių kiekį ir kokybę.
  • Pagalbos: Suteikia įvairius privalumus, tokius kaip greitesnis gyvybių atsistatymas, papildomas defense ir kt.
  • Augintinių treniravimas ir tobulinimas yra esminė žaidimo dalis, leidžianti žaidėjams kurti unikalius ir galingus sąjungininkus.

y42QA7L.png

Research Table
Research table, tai sistema kur nuėjus pas npc kuris tai turi, ir idėjus unique-tipo itemą, resursą ar ginką, suteiks jums galimybė šį įdėtą daiktą gamintis pačiam. Kaikurie daiktai turi užrakintus receptus, ir be research - craftinimo negalima atlikti. Pats research table nėra nemokamas, kuo unikalesnis item'as, tuo daugiau NPC užsiprašys tam tikro atlygio, kad atliktų research.

Požemiai (Dungeons)
Mystaria serveris pasižymi gausybę sudėtingų ir įdomių požemių. Požemiai yra specialios žaidimo zonos, kuriose žaidėjai gali susidurti su stipriais mobais, ieškoti reto lobio. Kiekvienas požemis turi savo unikalią tematiką ir monstrus. Požemių sistemoje yra keli pagrindiniai elementai:

  • Sudėtingumas: Požemiai yra skirstomi į skirtingus lygius, nuo lengviausių iki pačių sudėtingiausių.
  • Bosų kovos: Kiekvieno požemio pabaigoje žaidėjai susiduria su galingais bosais, kuriuos įveikus galima gauti retą ir vertingą prizą.
  • Komandiniai iššūkiai: Požemiai yra sukurti taip, kad skatintų komandinius žaidimo elementus. Žaidėjai gali burtis į komandas ir kartu įveikti sudėtingus iššūkius, pasidalindami prizą ir patirtį.
  • Specialūs apdovanojimai: Požemiai suteikia ypatingus apdovanojimus, tokius kaip retus daiktus, galingus įrankius ir unikalius kosmetinius elementus.
  • Competitive: Taip pat požemiuose galima patirti ir competitive veiksmo, kaip geriausio clear laiko gerinimas, už kurį apdovanos pati Mystaria administracija įvairiais prizais.

Boss Arena
Bosų Arena yra vieta, kur žaidėjai gali iškviesti  bosus naudodami specialius raktus ar scrolls. Šie bosai suteikia papildomų prizų, kaip šarvų, ginklų ir kitų daiktų kolekcionavimą bei tam tikro content atrakinimą. Kiekvienas bosas turi savo specifinius sugebėjimus ir iššūkius, kuriuos žaidėjai turi įveikti.
ARsCLOe.png

Resursų Gavimas / Spawn
Tokius resursus kaip mediena galima gauti Spawn'e, yra salos su tam tikrais miškais, kur galima kirsti medžius 24/7. Tas pats galioja ir ūkininkavimui – galima  rinkti įvairius augalus. Tačiau tam tikros zonos yra užrakintos ir reikalauja tam tikro Skyblock Lygio (SL). Be to, spawn'as nėra visiškai apsaugotas – yra teritorijų ir zonų su stipriais mob'ais. Tokie resursai kaip mineralai, yra mining cave'ai, kur galima visados rinkti mineralus, bet ir prie to pačio ten yra monstrų, tai skaitosi kaip mini-požemiai.
l0B6DKx.png

Minionai
Minionai yra kaip robotai, atliekantys daugelį veiksmų už jus. Jie padeda automatizuoti resursų rinkimą ir kitus darbus ( monstrų killinimą ), leidžiant žaidėjams susikoncentruoti į kitas veiklas. Minionų receptus galima gauti iš įvairių serverio contentų, daugiausiai iš kolekcijų.

Serveris - Factions / Competitive
Frakcijos yra žaidimas, kuriame žaidėjai susivienija, konstruoja bazę, augina savo frakcijos turtą, varžosi PVP eventuose, saugo savo bazę nuo užpuolikų, apiplėšia kitas bazes. Visa tai tam kad taptų TOP1 frakcija serveryje sezono pabaigoje, kurio prizas sieka 500 Eur. Kadangi jau ir taip daug aprašyta, o mūsų factionai bus perdaryti iš mūsų senosios mcnation.lt modifikacijos, kuris buvo išleistas 2021 metais. Tai daugiau info apie pačia modifikacija galima pasiskaityti:



In the end

Serverio startas numatomas 2024 Q4, o viršuje esantis traileris, atvaizduoja mūsų skyblock serverį. Tai daugelį sistemų nebuvo išvardinta, daugiau apie tai bus galima pasiskaityti mūsų wiki.mystaria.lt, kuris bus supildomas iki serverio starto dienos. Mystaria Network yra daugiau nei paprastas Minecraft serveris – tai pasaulis, pilnas nuotykių, iššūkių ir galimybių. Su unikaliomis salomis, išskirtinėmis sistemomis, augintiniais, minionais, bosų arenomis, dungeonais ir kt, kiekvienas žaidėjas gali rasti ką nors, kas atitinka jo žaidimo stilių ir pomėgius.

Bet kadangi tai pirmas kartas kada išlendame į viešumą su šiuo serveriu, tai skelbiame ir konkursus mūsų discord serveryje kurio prizinis fondas yra 200 Eurų. Pirmas konkursas: pakviesti kuo daugiau žmonių į mūsų discord serverį kurio prizai yra:
1 vt: 75e 2vt: 35e 3vt: 15e
O antras konkursas, būk aktyviausias mūsų susirašinėjimo kanaluose ir gauk prizus:
1vt: 40e 2vt: 20e 3vt: 15e

Abu konkursai galios iki birželio, galo. Sekite daugiau norint sudalyvauti ir dideliuose konkursuose kurie viršyja dar didesnius prizinius fondus.

Serverio informacija:

IP: play.mystaria.lt - mc.mystaria.lt | Release: 2024 Q4

Discord: https://discord.gg/mystaria
Facebook: https://www.facebook.com/Mystarialt/
Youtube: https://www.youtube.com/@mystarialt

 

 

 

Redaguota , nario - ただし
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

BSW1GM2.png

Prisijunk prie Mystaria Network komandos!

Mystaria Network visada yra atvira naujų žmonių priėmimui, tai reiškia, kad nuolat ieškome jaunų žmonių, kurie norėtų išbandyti savo jėgas Minecraft serverių kūrimo pasaulyje, arba patyrusių žaidėjų/kūrėjų, savo srities specialistų. Čia rasite įvairiausių pareigų, pvz:

  • Statyba/Terraformavimas - galimybė išmokti statyti, arba galbūt jau mokate, bet neturit pakankamai patirties. Mūsų komandoje yra žmonių, kurie stato jau 10 - 14 metų. Jei manot, kad statymui visada reikia fantazijos, tai klystat.
  • Game Master - Tam tikro serverio moderavimas, taip pat prisidėjimas prie projekto plėtojimo ir kūrimo proceso. Tai apima serverio idėjų brainstorminimą, dalyvavimu jų įgyvendinime ir engaginant į projekto community.
  •  RPG/MMORPG Master - (Pagr. DL - SkyBlock) - Padėti SkyBlock serveriui  kas susiję su RPG/MMORPG žanru. Tai gali būti mobų kūrimas, jų galvojimas, drop table'ų kūrimas, individualūs custom šarvai, pet'ai, įrankiai, balansavimas, rasės ir kt. Tai pareigos, kur gali prisidėti prie SkyBlock serverio kaip RPG/MMORPG content kūrėjas.
  • Content/Turinio kūrėjas ( Influencer ) - Žmogus kuris apsiimtų Content/Turinio serverio kūrimu. Pozicija apmokama.
  • Serverių Kūrėjas/Administratorius - Jeigu esate patyręs serverių kūrėjas ir norėjot ar norit išbandyti kažką savo, bet neturit, nuo ko pradėti, arba trūksta investicijų, ar taip, kažkas kliūna? Mystaria Network siūlo dedikuotus serverius, kur galit kurt Minecraft serverį po Mystaria Network vėliava, be jokių investicijų. Jei esi šios srities ekspertas, visada atviros dūris, bei jūsų idėjoms.

Jeigu kažkuriuo iš šių pasiūlymų suinteresuotas, prašau kreiptis į discord: noldez arba https://discord.gg/mystaria

p.s pareigos bus nuolat keičiamos/atnaujinamos, taip pat priimame ir kitų sričių žmonių, kur nėra čia išvardinta, šiuo momentu ypač ieškome factions komandos, kuri apsiimtų faction kūrimu (prisidedu ir pats).



 

Redaguota , nario - ただし
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...