Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4871 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na šiaip nežinau kaip jūs bet turėtumėte žinoti, kad ant pc gta 5 bus

Tiesiog pirma leidžia žaidimus ant konsolių nes šitie žaidimai būna mokami kurėjai bei leidėjai susikrauna dali pinigų iš žaidimo po tik po poros mėnesiu ar greičiau atsiranda ir ant kompiuterio nes tada jau visi pradeda piratauti ir siusti nemokamai. O reikalavimai tūrėtu būti būti bent jau vaizdo korta ir ram nes nemžai obijektu ir viso kito.

Galit nebijot tikrai ant pc bus

O apie Playstation 4 tai tikrai jis atsiras tada kai bus ant kompiuteriu naujas DirectX 12 palaikimas.

Ir nauja grafika kolkas žaidimu grafika yra toke kokia yra vidutiniškai pagal kompiuteriu galimybes bus jau dx12 tada jau ir gali atsirasti kokia nauja Intel i8 ar kažkas gal nauja vga to nežinau. Be to ant pc visvien bus geresne grafika xbox nuima grafika nes turi viso labo maža palaikimo sistema bet galime džiaugtis jog vistiek yra nauji game dar leidžiami :)

Laukiu Gta 5 :)

Kas nematėte

Gta 5 Gameplay test'as

galite pavarvinti seile :)

1. Tas video nėra GTA 5 ir net į jį nepanašu.

2. Prajuokinai apie Intel i8 :DDD

Manau kolkas DirectX 11.1 pilnai užtenka...

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

GTA 5 sisteminiai reikalavimai

GTA 5 minimalūs reikalavimai

Procesorius: Intel Core 2 Duo 3.66Ghz arba lygiavertis AMD Athlon X2 64 4.8Ghz

RAM atmintis: 2 GB Ram

Vaizdo plokštė: 512MB NVIDIA 450 GT or 512MB ATI 4670 512

Laisvos vietos: 30 – 40 GB

Operacinė sistema: Windows XP SP3 arba Windows Vista SP1 arba Windows 7 SP1

GTA 5 rekomenduojami reikalavimai

Procesorius: Intel Core 2 Quad 3.66GHz arba lygiavertis AMD Phenom X3 4.81GHz

RAM atmintis: 4 GB

Vaizdo plokštė: 1GB NVIDIA 260 gtx arba 1 GB ATI 5870

Bus ant pc nesamoniu nesnekekit :)

Man tai juokingiausi va tokie komentarai .

Jeigu neišleis GTA 5 ant PC (nors to tikrai nebus) 95 procentus garantuoju, kad nei XBOX nei PS3 nepirksit.

Nu kas norės tas nusipirks pvž vasara jau čj pirksiu jį nes ant xbox visad įdomiau žaist. ir daugiau žaidimu išeina.

Svarbiausia tai jei turi pinigu tai gali pirkt ko tu nori.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

GTA 5 sisteminiai reikalavimai

GTA 5 minimalūs reikalavimai

Procesorius: Intel Core 2 Duo 3.66Ghz arba lygiavertis AMD Athlon X2 64 4.8Ghz

RAM atmintis: 2 GB Ram

Vaizdo plokštė: 512MB NVIDIA 450 GT or 512MB ATI 4670 512

GTA 5 rekomenduojami reikalavimai

Procesorius: Intel Core 2 Quad 3.66GHz arba lygiavertis AMD Phenom X3 4.81GHz

RAM atmintis: 4 GB

Vaizdo plokštė: 1GB NVIDIA 260 gtx arba 1 GB ATI 5870

Bus ant pc nesamoniu nesnekekit :)

Gerai jei toks protingas prašyčiau oficialiai RockstarGames paskelbta kad būs tokie reikalavimai.

Tas yourgame ar kaip ten jis vadinas yra gryna pieva kuri kliedžia kaip visad.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Fake, dar nėra paviešinta jokio gameplay... Ant xbox bus lagai, laikysis kokių 25-30 FPS...

Ant xbox lagai ? :D - kaip matau xbox tu tikrai neturi... Ant xbox 360 tikrai lago nebus, grafika priklauso nuo to prie kokio televizoriaus esi prijungęs xbox'ą, pvz jeigu turi televizorių aukštos grafikos, tai vaizdas bus liux, ir lago būti negali, nebent su tavo xboxu kas nors netaip būtų. P.S Jeigu tektu rinktis, su kuom lošti, xbox ar PC, tai aš rinkčiaus - XBOX 360 ELITE, ir jeigu turėčiau aukštos grafikos teliką, tai loščiau ant žymiai geresnios grafikos nei būtų įmanoma ant PC, ir tikrai be laginimo. Tik nepradėkite kritikuoti, aš jau buvau tai palyginęs, ir tai ką parašiau pasitvirtina. :)

• Teigiamai 1

Ant xbox lagai ? :D - kaip matau xbox tu tikrai neturi... Ant xbox 360 tikrai lago nebus, grafika priklauso nuo to prie kokio televizoriaus esi prijungęs xbox'ą, pvz jeigu turi televizorių aukštos grafikos, tai vaizdas bus liux, ir lago būti negali, nebent su tavo xboxu kas nors netaip būtų. P.S Jeigu tektu rinktis, su kuom lošti, xbox ar PC, tai aš rinkčiaus - XBOX 360 ELITE, ir jeigu turėčiau aukštos grafikos teliką, tai loščiau ant žymiai geresnios grafikos nei būtų įmanoma ant PC, ir tikrai be laginimo. Tik nepradėkite kritikuoti, aš jau buvau tai palyginęs, ir tai ką parašiau pasitvirtina. :)

Turiu aš xbox 360 ir turiu GTA IV įsirašės. Lagai tikrai yra, ne pastovūs, bet vietomis užeina. Ir xbox 360 geros grafikos neturi. Juose tik ištampyta rezoliucija - dėl to nepasiginčysi.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4871 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...