Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LV-LIFE.LT Tik čia žaidimas virsta realybe !


DeLux3.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

7441968dda9b00e66fd40ab2fa61bd0d816.png

Sveiki! Noriu jums pristatyti naują dar besikuriantį serverį ! Projekto miestas - Las-Venturas, serveris stengsis kuo labiau atkartoti realų gyvenimą .Algos,bizniai,mašinos visų dalykų kainos bus realistiškos kaip ir uždarbis.Serveryje galėsite pamatyti 3 skirtingų lygių administratorius t.y (moderatorius,administratorius,Pgr.Administratorius) Gamemode'as daromas nuo 0 kitaip sakoma nuo new.pwn tuščio pawno lapo,visos sistemos ir mapp darbai yra tik mūsų kurti.Serveryje tai pat galėsite pamatyti naujų darbų, sistemų kaip : mikroautobusų vairotuojas,racijos sistema .Serveris surištas su MySQL ir mokėjimai.lt ,iš pradžių privilegijas galėsite pirkti tik sms arba banko pavedimu ,poto bus paleista VVP sistema.Serverio savininkai 2 t.y aš Jefery_Marley (mapperis,webmasteris) ir SanCio (programuotojas) Serverio startas planuojamas Sausio 3 dieną serveryje per pirmasias kelias dienas suradęs daugiausiai bugų gaus administratoriaus postą.Serverio direktoriai išringti,greitai bus atranka į jų pavaduotojus,šiuo metu vyksta atranka į 1levelio adminus t.y Moderatorius .Forumo daugiausiai vienu prisijungusių žmonių rekordas : 25 ,registruotų narių 65.Kolkas tokio didelio populerumo dar nesulaukėme,nes per daug serveris nereklaminamas,nekelemos reklamos.puse mėnesio prieš startą imsimės reklamos.Už savaitės/dviejų tai pat bus renkami prižiurėtojai į unban ,forumo ir emigracijas.Norint gauti postus nereikia rašyti administracijai ir prašyti ,žmonių komandoje pakolkas užtenka nebent turite ir sugebate daug.Norint gauti administratorių ar prižiurėtoją jums reikės būti pastebimam forume ir kitų įgūdžių.Svetainė startavo prieš 15dienų.Na pakolkas tiek,greitai parenksiu įdomesnį aprašymą su nuotraukomis.Prašome į svetainę registruotis Vardas_Pavardė ! Pildant anketas ar atliekant kokę nors veiklą forume persiskaitykite taisykles ir jų laikykitės arba būsite baudžiami įspėjimai arba banu.

Administracijos skype : lv-life.administracija

Svetainės adresas : www.lv-life.lt

Forumo adresas : www.lv-life.lt/forumas/

Serverio miestas : Las-venturas

Būklė : Nestartavęs

Redaguota , nario DeLux3.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...