Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI


deivis_

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1184 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Cyberpunk 2077  

51 balsai

  1. 1. Ar žaidėte Cyberpunk 2077?

    • Taip!!! Patiko
    • Taip! Nepatiko
    • Ne, bet ketinu išbandyti
    • Ne, neįdomu
    • Kas tas "Cyberpunk 2077"?
    • Kitas variantas


Recommended Posts

Ar žaidėte "Cyberpunk 2077"? Jeigu taip, kokios nuomonės apie patį žaidimą, apie jo performance, grafiką, valdymą? Jeigu ne, ar norite išbandyti, o gal laukiate jam akcijos (pvž. Steam žiemos sale)?

Teko žaisti ~ 30 min. (Steam versija). Žaidimas ganėtinai bugovas, teko susidurti su 4-5 crash. Dabartinėje jo stadijoje, Cyberpunk 2077 nėra fun, bet jeigu viskas būtų ištaisyta, manau, žaidimas tikrai vertas dėmesio, o ką manote Jūs? Ar tiek ilgai lauktas Cyberpunk 2077 nenuvylė? Dėkui už nuomones!

Redaguota , nario taki
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Steam versija.

Esu pražaidęs jau +-16 valandų, kol kas nesu susidūręs nei su vienu crash ar glitch, aišku bug'ų mačiau, bet nei vienas kol kas netrukdė žaisti, optimizacija man labai patiko su ryzen 7 ir rtx2080 veikia nuostabiai, asmeniškai aš žaidžiu žaidimus ne tam, kad ieškoti bug ar šiaip prie jų prisikabinėti, žaidžiu dėl story line, būtent cyberpunk story line yra nerealus ir tikrai vertas dėmesio, o dėl bug'ų manau viskas su laiku bus ištaisyta, žaidimas išėjo prieš kelias dienas tai kaip ir tikėjausi to, kaip tik tikėjausi daugiau bug'ų, nes žaidžiau watch dogs legion jo išleidimo datą ir galiu pasakyti, kad ten buvo tikrai daugiau prie ko prisikabinti.

O žmonės kurie kalba, kad žaidimas prastai optimizuotas, o žaidžia su pasenusiu procesorium ir neypatinga vaizdo plokšte pvz 1060, tai atsiprašau, bet jūs vos įlipat į recommended specs tai ko jūs tikitės, kad daugiau nei 4 metų senumo vaizdo plokštė vilks žaidimą ant aukščiausių grafikų? :D Asmeniškai buvau išbandęs pasijungti ant kompiuterio su 1050ti vaizdo plokšte, buvau beveik tikras, kad žaidimas neveiks, bet buvo labai keista, kad ant low grafikų viskas veikė

Peace

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

DSLL labai pagerina sparta šio žaidimo. Patartina įsijungti jei turit RTX kortą. Šoka nuo 50FPS iki 80-90 ir vaizdo kokybe gal net geriau atrodo (1440p). Ray tracingas irgi pagyvina žaidimą.

Gandai sklinda dėl 3080 TI 20gb vram, tai tikriausiai ant pavasario/vasaros dėsiuos naują PC. Reiks išbandyti, bet abejoju ar ilgai žaisiu. Atrodo žaidimas super, bet ir witcher 3 atrodo super kurio taip niekad ir nepabaigiau nors 3 kartus žaist bandžiau.

Gal įdomu bus. Bandysiu kelt kažkokį "sneak/assasin" veikėją. Brute force gun'n'spray niekad labai nedomi. Tikiuos galima bus kažką panašaus atgamint kaip Deus EX sneak gameplay.

Redaguota , nario Kakas69
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pražaidžiau 21 valanda šito žaidimo. Galiu pasakyti jog bugų tikrai nemažai mačiau kaip pvz, žmones begioja ir ju rubai atsilieka, mašinos iš lempos spawninasi palei nosi. Vakar bežaidžiant susibugino kažkokiu būdu garsai. Visiškai negirdžiu pašaliniu balsų ir net negirdžiu nieko ką šneka kitas veikėjas. Girdisi tik mano veikėjo balsas. Žinoma negaliu labai teisti katik išleisto žaidimo, bet cmon... Ar jie 7 metus kurė bugus? 
Šiaip žaidimo story tikrai man patiko nieko negaliu pasakyti, grafikos tikrai geros. Tereikia sulaukti kol bus sutvarkyti erzinantys bugai. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žaidžiau apie 4 valandas, nei vieno crash nepatyriau, tačiau bugų yra nemažai. Stipriai reiktų padirbėt ties npc visais, nes dabar jie labai nelogiškai elgiasi, ypač policija kuri atsiranda iš niekur ir pavažiavus 10 metru nuo jos dingsta visi starai, kad ir ką būtum padaręs. Taip pat mašinis nusisukus ir atsisukus atsiranda. 

Šiaip, žiauriai gerai atidirbtas žaidėjo tobulinimas, combat sistema. Miestas pats yra pribloškiantis ir tokio žemėlapio niekur kitur nesu matęs.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Šaudymas labai durniškas, ypač išjungus aim assist'ą, reikia pataikyt 15-20 kulkų, kad nušautum botą. Su 1060 6gb žaisti įmanoma, pats žaidžiu ant medium grafikų ir gan puikiai dar žaidžiasi apie 60 fps. Automobilio vairavimas gan keistas, bet žaidimas labiau einasi į detales ir story, tai manau ne tiek ir reikalingas tas automobilis. Crashina dėl overlay, bet gal jau ištaisė šitą problemą ant platformų kurios gauna update. (msi afterburner negali parodyt fps iškart išcrashina)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2020-12-12 14:48, Fiesta parašė:

O žmonės kurie kalba, kad žaidimas prastai optimizuotas, o žaidžia su pasenusiu procesorium ir neypatinga vaizdo plokšte pvz 1060, tai atsiprašau, bet jūs vos įlipat į recommended specs tai ko jūs tikitės, kad daugiau nei 4 metų senumo vaizdo plokštė vilks žaidimą ant aukščiausių grafikų?

Nors ir žaidimas Windows platformoje, nenumažinant grafikos nustatymų, atrodo gražiai ir, spartos atžvilgiu, veikia, sakykim, visai neblogai, niekas nekalbėtų, jei prieš pat išleidimą paskelbti reikalavimai (1) kompiuteriams nesikirstu su realybe (2).

Pats žaidžiu su Ryzen 5 3600 ir GeForce RTX 2060. Jeigu ne DLSS, turbūt žaisti su aukštais grafikos nustatymais ir 1080p raiška nebūtų malonu, nes FPS dažnai kristų žemiau 60. Taip pat, nesvarbu, ar parenku vidutinius ar aukštus grafikos nustatymus, įvažiuojant į miestą sparta krenta iki 40 FPS.

Su konsolėmis iš vis prastai. Buvo prižadėta, jog su senomis konsolėmis viskas veiks puikiai, bet žaidimas veikia labai blogai – sparta bei objektų krovimo laikas jau tapo meme'u.

2020-12-12 16:43, Dynasty. parašė:

Ar jie 7 metus kurė bugus?

Žaidimo kūrimas prasidėjo 2016 m. Prieš 7 metus komanda fokusavosi ties Witcher 3 develop'inimu (3).

---

Aš pražaidžiau 14 valandų. Aplinka, interjerai ir veikėjai atrodo tikrai gerai, o miestas – nuostabiai: labai daug detalių, o stilius maždaug toks, kokio ir tikėjausi. Tik galbūt norisi didesnio kiekio rimtesnių veikėjų. Istorijos daug neperėjau, tai daug nekalbėsiu, bet ji tikrai įdomi. O daug neperėjau, nes kiekvienoje vietoje, kur vyksta veiksmas, loot'o yra labai daug. Tai tiems, kam patinka RPG žaidimuose rinkti viską, craft'inti, tobulinti ar kolekcionuoti, turėtų tai patikti. Ir apskritai daiktų (ginklų, jų modifikacijų, aprangos, cyberware ir t.t.) kiekis yra tikrai ne mažas.

Veikėjo priešistorė, daug įtakos nedaro, nors toks įspūdis buvo sudarytas žaidimo pristatymuose. Nors tikėtis gauti beveik tris atskiras istorijas būtų nerealu, bet daugiau įtakos vis tiek norisi (gal vėliau žaidime tas matysis, bet kol kas neatrodo). Vis dėlto, priešistorė vis tiek pagyvina dialogus, o dialogo tikrai daug. Bet tai tikrai netrukdo, nes veikėjo kamera "neužšaldyta", o ir pasirinkimai sudaro įspūdį, kad tavo indėlis į tai yra reikšmingas. Taip pat ir pasirinkti įgūdžiai turi įtakos dialogui. Toks didelis kiekis dialogo primena stalo vaidmenų žaidimus (juk Cyberpunk 2077 ir yra paremtas būtent Cyberpunk stalo žaidimais), ir man tai yra pliusas.

Įgūdžiai turi pastebimą įtaką, ir naviguojant aplinkoje, ir kovos metu ar planuojant ataką. Tik nereikia turėti nerealių lūkesčių ir manyti, kad nuo to viskas kardinaliai pasikeis. Tiek šaudymas, tiek nešaunamųjų ginklų naudojimas yra satisfying, bet smūgiavimui dar yra kur tobulėti. Tik iš pradžių gali tekti visą apkabą išnaudoti ant priešo, bet tai išsprendžiama, kreipiant didesnį dėmesį į loot'inimą ir/ar craft'inimą. Slydimo grindimis mechanika mažai praverčia, nes animacija yra gan lėta, kitaip nei kokiam Apex Legends.

Vairuojant automobilį, kitaip nei per GTA V, jis jaučiasi sunkesnis, prasčiau valdomas ir lėčiau sustabdomas. Visas automobilių valdymas primena GTA IV, kur buvo norima padaryti realistišką vairavimą. Tęsiant palyginimą su GTA V, kuris šio žanro pionierius, pasimato daugiau trūkumų:

  • NPC intelektas ne taip gerai išbaigtas, jų reakcijos į veikėjo veiksmus neretai būna netikroviškos.
  • Miestas didelis, bet veiklos yra labai mažai.
  • Veikėjo išvaizdos keitimo visiškai nėra.
  • Gaunant ieškomo statusą, policija atsi'spawn'ina už nugaros. Tad prasinešti po miestą su ginklais kaip per GTA neišeina, nes gauni kulką iš ten, kur NPC būti neturėjo.
  • Nėra oro ir vandens tr. priemonių?

Apibendrinant, žaidimas mieste atrodo puikiai, o visur kitur – irgi labai neblogai. Dialogas nenuobodus ir istorija įdomi, bet už jos ribų, veiklos mažai ir jei bandai su ginklais prasinešti per miestą, NPC intelektas greitai sulūžta. Taip pat yra bėdų ir su performansu. Išleidimo metu žaidimas mažiau nuglūdintas nei GTA V, tad tikiuosi, kad CDPR pažadą ištesės ir gausim nemažai pataisymų ir DLC. Žaidimas geras, verta pirkti turint naują "geležį", bet tobulėti tikrai yra kur, nes kartelė užkelta aukštai.

Redaguota , nario Tautedorus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pražaidžiau jau 20 valandų ir atnaujinau savo pirmo įspūdžio pranešimą su daugiau kritikos atviro pasaulio realizacijai. Tikiuosi su DLC atviras pasaulis įgaus daugiau gylio.

Taip pat pranešime nepaminėjau, kad labai patiko ir garso takelis, ypač radijo stotys "103.5 Radio Pebkac" ir "95.2 Samizdat Radio". Pastarojoje groja tech house'ą, o pirmoje – industrinį techno. Šie žanrai labai gerai dera prie Cyberpunk kuriamos atmosferos. Fone grojanti muzika misijų metu taip pat nenusileidžia.

Dar labai nice feature yra fotografijų režimas, greitai įjungiamas paspaudus "N", kuriame suteikiama nemažai laisvės valdyti įvairius kameros parametrus. Štai keli nuostabiai atrodantys ekrano vaizdai, kuriuos man pavyko užfiksuoti naudojantis šiuo režimu:C1C55968A271EB495E72F75508C4A6019C1C7613

FF6D8130BC296DF23D57AE57BDD1D7881D9DE64B

502B5483E177AD39FC74E82DBD483A7AE43DF8FE

Redaguota , nario Tautedorus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nusipirkau ant Xbox One S, kadangi žadėjo kad "runs surprisingly well", tai žinoma next gen grafikos nesitikėjau, maždaug įsivaizdavau kaip vizualiai atrodys tad per daug skųstis dėl grafikos neketinu. Nors žinoma dabartinė situacija su fps nėra normalu. Yra ką apie tai pasakyti, bet tai jau buvo sakyta daugybę kartų, visur. 

Bet man jis vis tiek neitin patiko. 50/50, žaidžiu ir žaisiu, bet tai nėra toks žaidimas kokio visi tikėjosi, per daug mums prižadėjo, bet iš tų pažadų praktiškai nieko neištesėjo. Life Path'ai gerą turi potencialą įdomiai įžangai į žaidimą, bet kad ten content'o valandai, dvejoms max. Bent jau man panašiai užtruko. Tuomet galiausiai įžengį lygioj vietoj į tokį patį žaidimo procesą, quest'us ir pnš. Bent jau aš tikėjausi kad labiau įvairus žaidimas bus pradžioje geroms 5-6 valandoms. 

Voice acting'as vietomis labai iš "immersion" išspiria. Tikėjausi tikrai geresnis vaidybos, nesiskundžiu dėl visų veikėjų, bet ko gero daugiau nei pusės kol kas manim sutiktų. 

AI tiesiog tragedija. Kaip minimum tokiam žaidime tikėjausi GTA V stiliaus NPC. Nors RDR2 aplamai top 1, bet ant tiek išdirbtos sistemos čia aišku nesitikėjau. Visgi ką gavom tai eiliniu gatvių NPC neegzistuojantis protas, primenantis GTA Vice City ar San Andreas. Susišaudymai irgi monotoniškis, arba priešas nesinaudos priedanga apskritai (būna net ir bando susirast kur pasislėpt bet užsibugina kartais ir vaikšto ratais) arba atvirkščiai, atsisės už dėžės ir iš vietos nesijudins. Apie policiją aplamai tyliu.

Istorija ir misijos. Dar vis tikiuosi kad žaidimas nustebins, bet nu kiek misijų vykdžiau tai įdomių momentų buvo gal ~4 minutėm per visą misiją. Veikėjai nėra ant tiek įdomus, didžiosios dalies net neketinau  įsiminti ir kažką apie juos galbūt pačiam žaidime pasigilint, kaip žadėtam "next gen roleplay rpg" tikėjausi daugiau, Net ne rpg žaidimai tokie kaip RDR2 geriau pasirūpino tuo kad žaidimo pasaulyje sutikti žmonės tau būtu labiau įsimintini, unikalūs, pagerinantys žaidimą. Edit: pakeičiau nuomonę dėl istorijos, vienu momentu viskas pasisuko visai kita linkme ir nudžiugino tuo, ką parodė. Dėl veikėjų nuomonė stipriai nepakito, bet visgi pagerėjo. 

Bugai kas be ko. Buvo aišku kad jų neišeis išvengti ir visi to lyg ir tikėjosi ar bent jau su tuo susitaikė, bet jų kiekis toks kad visą didelį sąrašą surašyt galima. Ir svarbiausia kad didžioji jų dalis labai gadina "immersion" ir aplamai visą gameplay'ų, yra ir visiškai "gamebreaking" bugų.

Gailiuosi kad pirkau, nesakau kad čia kažkoks tragiškas žaidimas kuris nevertas dėmesio. Kiekviena savaip, vieni tikėjosi vieno, kiti kito. Nesigailėčiau dėl pirkimo tuo atveju, jei bent per pus pigesnis būtu. Žaidimą pražaidžiau apie 20-25 valandas, įdomu, viskas ok, bet tiesiog ne tai kas buvo žadėta. Bent jau galėjo jie pranešt apie content'ą kurį pašalino iš žaidimo prieš išleidimą, apie kurį jie kalbėjo metų metus ir visus juo užhype'ino. Aš asmeniškai tikėjausi tiesiog gilesnio žaidimo, įsimintinesnio, tokį kur žaidi net nežiūrėdamas į tą grafiką, o tiesiog nori tęsti istoriją, susipažinti su likusiais veikėjais, lauki kas bus toliau. Bent jau man toks turėtu būti next gen releplay rgp kuris buvo žadėtas kaip vienas didžiausių, detaliausių žaidimų ir žiauriai užhype'intas tiek pačiais fanais tiek kūrėjais.

Žinoma yra ir dalykų kurie patiko, tarkime pats pasaulis. Labai įdomiai sukurtas, tokia "realiai" atrodo ateities viziualizacija, kaip miestai gali atrodyti ateityje. Žmonių stilius, kaip visi rengiasi, elgiasi, mašinos, būstai, ir t.t. tikrai įdomūs, man patiko. Muzika tikrai super, patys žaidimo pasaulio garsai tai meh, bet nėra ir blogi. Ginklai, animacijos, valdymas, jų garsai ir kaip jie atrodo vizualiai, bei jų pasirinkimas irgi patiko, jokių priekaištų. 

Redaguota , nario cCheerSs
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Po ~ 100 valandų ir beveik viso žaidimo perėjimo, galiu parašyti tik kad, pats žaidimas nėra vertas esamos kainos. Steam kaina 50 svarų yra ganėtinai per didelė, nors viskas priklauso nuo pačio žaidėjo. Žaidimas ganėtinai bugovas, buvo daaaaug labai nuobodžių vietų, bet buvo ir labai gerų momentų. Patį žaidimą vertinčiau 9/10, man asmeniškai patiko, antrą kartą jo nežaisčiau iš naujo, bet jeigu norite kažko naujo, patariu pabandyti. Steam turi refund galimybę iki 2 valandų, tad nieko neprarasite. Man patiko tamsios vietos, kai kada būdavo net baisu ;D Neteko nieko panašaus žaisti, tad pats experience tikrai 9/10

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 22 valandas(-ų), taki parašė:

Po ~ 100 valandų ir beveik viso žaidimo perėjimo, galiu parašyti tik kad, pats žaidimas nėra vertas esamos kainos. Steam kaina 50 svarų yra ganėtinai per didelė, nors viskas priklauso nuo pačio žaidėjo. Žaidimas ganėtinai bugovas, buvo daaaaug labai nuobodžių vietų, bet buvo ir labai gerų momentų. Patį žaidimą vertinčiau 9/10, man asmeniškai patiko, antrą kartą jo nežaisčiau iš naujo, bet jeigu norite kažko naujo, patariu pabandyti. Steam turi refund galimybę iki 2 valandų, tad nieko neprarasite. Man patiko tamsios vietos, kai kada būdavo net baisu ;D Neteko nieko panašaus žaisti, tad pats experience tikrai 9/10

Aš irgi maždaug 100 valandų pražaidžiau, visus side quest'us įvykdžiau (išskyrus boksą, ant konsolės muštynės man vėžį varo, žiauriai mažai laiko tam buvo skirta matyt) ir kas be ko pačią istoriją.

Kalbant apie istoriją - tikrai patiko. Vienintėlis dalykas užkabino, jaučiasi jog ties istorija buvo dirbta ir ji keitėsi ne kartą, nėra to progreso pojučio, atrodo V miršta, praeitam quest'e vos ne vos ant kojų pastovėjo ir jau minėjo, jog jaučia kad galas ateina, o "outside of scripted event" viskas čiki piki, lekiam daužyt balvonų. Net prieš pačią žaidimo pabaigą, nesijautė jog pabaiga artėja, nebent būdavau quest'e ir būdavo suprogramuoti momentai kur V suklumpa, jaučiasi prastai. Šiaip aš gal tiek nesigilinčiau, bet visgi žaidimas buvo reklamuotas kaip "next generation of open world gaming" ir visgi niekas jų už liežuvio netempė, todėl ir tikėjausi tokio žaidimo, kurį prisiminčiau ilgam, bet deja pamiršau apie jį jau sekančią dieną po to kai perėjau. 

Kalbant apie moralinius dalykus, "tamsius" dalykus, tiek as žaidė supranta apie ką aš - dievinu tai. Eičiau paspaust kiekvienam žmogui kuris dirbo prie žaidimo už rankos vien dėl to, jog nepabijojo tokių dalykų kaip seksualinė prievartą (turiu omenyje pačioje istorijoje, o ne kad mes tai galėtume, mūsų personažas, daryti of course), savižudybės, išnaudojimas, žmonių prekyba, depresija, įvairūs, baisūs dalykai kurie kelia šiurpia "realybėje". Tie dalykai yra neapsakomai baisūs, ne duok Dieve kam nors tai patirti, bet žaidime tai buvo kaip prieskonis ant kepsnio. Evelyn Parker ir Judy istorija buvo labai dramatiška, tamsi, bet už tai ir labai įdomi ir unikali. Tas pats liečia ir kitus "tamsius" epizodus žaidime. Žodžiu, kas liečia scenarijų, istoriją, quest'us, personažus - 10/10 nupirkčiau bonką tam kas viską rašė.

Bet yra ir kita medalio pusė. Net nesiplėsiu apie performance ir bugus, nes vien apie tai rašyti visą naktį galima būtu - tragedija. Bet visgi, bugus ir kas susija su performance įmanoma sutvarkyti, tikroji problema yra žaidimo"pamatai". "Core" elementai, žaidimo logika, fizika, AI. Čia maždaug tas pats, lyg graži marmurinė vila, bet be pamatų, kad ir kaip gražiai ji atrodytu, ji subyrės prieš visų akis ankščiau ar vėliau. Tas pats su žaidimu, kad ir kaip jis gražiai atrodo, kaip ir koks detalus ir gražus yra miestas, kas iš to, kai patys svarbiausi dalykai, kurie užpildo tą miestą yra visiškai prasto lygio? Mašinų valdymas lyg slystanti plyta ant užšąlusio ežero, nesijaučia nei svorio, nei galios, nei nieko. Ginklai ir jų lygiai visiškai nesubalansuoti, aš užbaigžiau žaidimą su 18 lygio personažu ir man visi cyberpsychos ir bosai buvo kaip pasivaikščiojimas parke, duodi pliūcha ir bėga į kampą. Netgi Adam Smasher buvo įveiktas per ko gero dvi minutes su rare ir epic ginklais, dėl kurių net pergyvenau, nes netyčiom pardaviau savo galingiausius ginklus ir teko naudoti šlamštą. Pažiūrėk apie kokį hack'inimą kalbėjo kūrėjai, ir neturiu omeny spekuliacijas, bet tai kas jie sakė jau yra žaidime ir tuomet sulygink su tuo kas yra žaidime. Pirmoji Watch Dogs dalis turėjo geresnę hack'inimo sistemą nei šitas next gen žaidimas. Negalim leist laiko su NPC draugais ir "antrąja puse", negalim įsigyt nekilnojamo turto, nors kūrėjai sakė, kad tai bus įmanoma, nėra valgymo, gerimo animacijų apart "scripted events" quest'uose. Net rūbus perkant neįmanoma prieš tai pasižiūrėti kaip jie atrodo ant kūno, GTA SA ir tai turėjo tokią sistemą. Vėlgi, kalbėta buvo, kad mūsų stilius įtakos tai, kaip su mumis kalbės NPC, kaip jie į mus žiūrės, bet ką mes gavom yra "clown costume simulator  2020". Faktas gali atsirinkti, susirasti, nusipirkti gražių rūbų kurie tau patiks, bet jeigu sutelkti visą dėmesį į "armor" atrodysi kaip klounas pabėgęs iš Žiegždrių psichiatrinės ligoninės. Yra keletas perk'ų kurie neatitinka realybės, tarkim  human shield - ???.. Nu visiškai visiškai matosi kad CDPR vadovybė kelioliką kartų keitė savo planą ir galiausiai pritrūko laiko. Kalbėti apie tai kas gerai ir kas negerai čia visą dieną būtu galima. Apie policijos AI, priešų AI ir NPC kurie užpildo gatves AI net ir kalbėt nėra ką - tragedija, nepamenu ar kada teko matyti žaidimą su prastesniu AI. 

Cut content, CDPR melagystės ir tai kaip jie atsineša į savo darbuotojus vemt verčia.

Kitas dalykas, nežinau kaip kiti, bet aš pirkau RPG žaidimą, o paskui CDPR pakeitė savo taktiką ir pakeitė visur iš RPG į action adventure. Normaliai krč, maždaug užsisakiau storą kepsnį su salotom, bet gavau virtą karvės koją ir niekam neįdomu kad meniu buvo parašyta - kepsnys. 

 

TL:DR istorija labai super, tik nesijaučia progreso ir man asmeniškai buvo gerokai per trumpa, side questai, veikėjai, muzika - super duper. Techniniai dalykai, gameplay'us, content'as, įvairūs žaidimo elementai - atrodo lyg studentai visa tai darė.

Žaidimą ko gero įvertinčiau 5/10 būdamas geros nuotaikos vien dėl istorijos, quest'ų, personažų ir aplamai art style'o, to kaip atrodo miestas, automobiliai, ginklai, rūbai ir kt. 

Labai labai laukiau šio žaidimo ir vis dar laikau kūmščius kad situacija pasikeis.

Redaguota , nario cCheerSs
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1184 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...