Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

tag.lt - ✶ Tavo antrasis gyvenimas! ✶


xy0

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi sveiki visi SuperGames.Lt nariai, svečiai bei žaidėjai. Noriu jums visiems pristatyti projektą kuris šiuo metu nesenai startavo o naujovių nėra tokiu didelių bet stengiamės plėsti pačia modifikacija bei jos sistemas. Dar turime tikrai nemažai darbo ir tai nėra kokia nors vėl paimta platinta modifikacija iš interneto ir redaguojama, o daroma švari ir tvarkinga bei pilnu pajėgumu veikianti sistema be įvairiausiu klaidų.

Trumpas aprašymas apie viska!

Taigi nieko nelaukiant eisiu prie trumpo serverio aprašymo

TAG.lt serveris yra tikro gyvenimo stiliaus projektas, kurio veiksmas vyksta visiškai naujajame San-Fierro mieste, Šiuo metu turime suplanavę daug didelių atnaujinimų, kurie žaidėjus po starto pasieks po kurio laiko tai būtų po kelių menėsių (dažniausiai 2), o jų eigą įtakoja, ne tik žaidėjų prašymai, idėjos, bet ir pačio projekto ateitis. Žaidimas nepasibaigia nusipirkus namą, todėl pasiruošk išleisti DIDŽIAUSIUS TURTUS San-Fierro mieste plėtodamas savo darbą bei progresą, laukdamas atnaujinimų, kurie pristatys dar daugiau naujovių pačioje sistemoje! Kuriose galėsite leisti savo sunkiai uždirbtus turtus, pinigus net ir kreditus! Beto serverio navigacija yra labai patogi nes joje susigaudyti yra gan lengva nes kiekviena minutę serverio chat'e yra nurodomos pagrindines komandos kurios jums padės susigaudyti žaidimo eigoje!

Bendras aprašymo apibendrimas

Taigi šiek tiek noriu prieiti prie pabaigos. žinau jog aprašymas ne pats tobuliausias bet stengsiuosi tema atnaujinti ir papasakoti kas atsirado naujo projekte! Beto noriu pakalbėti truputi apie administracija, ji nėra tokia didelė bet ir nebus tokia nes stengiamės rinktis žmonės atsakingai ir kad per juos projektas nežlugtu.

Serverio komandos nariai šiuo metu

The_Fuck ( Pagrindinis serverio savininkas )

Aye_Rastaman ( Savininkas )

Serverio Informacija

 

 

IP:

c4.justhost.lt:7777

Forumas:

- ( Kuriamas )

( serverio ip adresas šiuo metu bus toks, bet greitu metu turėsime kitą adresą su .lt galūnę )

Redaguota , nario GokhanX
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

5 minutes prieš, ZoLq parašė:
Sveiki, tai naujinamas UAB "Turto administravimo grupe" puslapis
Rekvizitai:Kodas 126376644;PVM kodas LT263766415;
Adresas: Tuju g. 29, Vilnius LT05119;

 

pries naudodami pavadinima isitikinkit ar domena galesit sau leist

Taip, dėl domeno viską apgalvojome ir 100% įsitikinome jog galėsime jį naudoti. bet ačiū už priminimą :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Serveris dar neatidarytas, forumo taip pat dar nėra, šiuo metu aprašymas yra vienintelis dalykas, kuris gali padėti jums sulaukti bent minimalaus žaidėjų susidomėjimo, tad keista, kas neapgalvojat net elementariausių dalykų ir jam skiriat 5 minutes. Visas turinys bereikalingai išplėstas ir pateikti tokiai informacijai, kokia surašyta jame, pilnai užtenka vieno sakinio - kuriamas naujas projektas, pagrindinis miestas San Fierro, jame galėsit važinėt su darbiniu transportu, kelt jam ridą ir už uždirbtus pinigus nusipirkt namą, kuris neturi jokios paskirties, verslą, kuris neš pelną iš niekur ir gadins ekonomiką bei transporto priemonę, kuria nevažinėsit, nes pinigus gaunat tik vairuodami darbinę tr.pr., lauksime jūsų!

Apibendrinant - negaiškit laiko, skirkit jį prasmingesnėms veikloms, pamirškit samp’ą arba bent jau žaiskite normaliuose projektuose, o ne kurkit mėšlą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pagal savininkų slapyvardžius galima suprasti jog nėra labai subrendę..

Prieš 1 valandą, GokhanX parašė:

TAG.lt serveris yra tikro gyvenimo stiliaus projektas, kurio veiksmas vyksta visiškai naujajame San-Fierro mieste, Šiuo metu turime suplanavę daug didelių atnaujinimų, kurie žaidėjus po starto pasieks po kurio laiko tai būtų po kelių menėsių (dažniausiai 2), o jų eigą įtakoja, ne tik žaidėjų prašymai, idėjos, bet ir pačio projekto ateitis.

Visiškai naujame San Fierro mieste? Kaip čia dabar suprast, naujai sampas atnaujino San-Fierro miestą ar jūs čia? Ar čia mapp turėjot omeny ar kas čia? 

 

Dar toksai klausimėlis pasistojo, kalbant apie tavo projekto ateitį, tai žlugs greitai. Galiu garantuoti jog užsidarys ar net nepasieks starto. Vien dėl to, nes SA:MP jau yra atsedėjęs savo metus, jau nebėra taip linksmai žaist kaip ankščiau. Visi lieka visiems gerai žinomuose projekteuose, kurie dar ilgai gyvuos. Na, bet sėkmės, pagal aprašyma nesitikiu labai jau kažko WOW. Eilinis aprašymas, parašytas per 5 minutes. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 mėnesių...

Nėra noro čia jūsų "Heitinti" bet patikėkit manim čia didžiausia tragedija ką esu matęs iš viso per SA:MP visą laiką. Pirmiausiai, žiūriu, kad kažkoks naujas projektas - atsiverčiu temą o ten pasirodo nieko gero ir tuščiažodžiavimas. Serverio apibūdinimas parašytas kaip ir kiti sakė per kokias 5 minutes. Na o toliau analizuojant jūsų projektą visiškai pasimečiau... Rašo jog tag.lt projektas, įvedžiau į SA:MP client'ą jūsų duotą IP adresą pasirodo už tag'o slepiasi vėl kitas pavadinimas + užrakintas serveris.

Išvada tokia: Paaiškinkit kas čia per projektas ?

Screenshot_2.png.095a6da7a531bce87d750f2756904cb4.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 890 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...