Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, parsisiusdamas EDGE kuri niekad nesu naudojas pastebejau, kad jis turi tokia funkcija kai siuntiesi rodo ne, kad kiek laiko liko bet eina linija per balta tarpa, ir mano klausimas ar butu tai pakeisti vietoj laiko, chromo/mozillos kurie turi kai siuncia 20 minuciu, 30 is to, ka edge turi, to siuntimo linija o ne laika.

edge

image.png.ce90f24c3589582ad6ceaf79eac675f3.png - edgo funkcija kai siuntiesi kazka, o chrome yra laikas parasytas bet nera to tokios linijos, tai klausiu ar butu imanoma chromej padaryti toki pat?

chrome siuntimas image.png.bcb4e2e7acd579342b4cf0789c2d58a9.png

nRPG?

27 minutes prieš, Michael_Scott parašė:

Geriau net nenaudok chrome, yra daug geresnių alternatyvų. Edge irgi sueitų tau, jeigu taip svarbu tau tas bar'as

Ir kodėl gi Chrome blogas? :D Daug metų ji naudoju ir problemų jokių nėra, o ir aš neradau nei vienos naršyklės kurį pasiūlytu tokį Sync tarp mano kompiuterio ir telefono, kokį pasiūlo Chrome.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

1 minute prieš, mariusqw parašė:

Opera :?

Bandžiau ir ji taip pat tokio Sync nepasiūlo. Esmė, kiek pastebėjau nei viena naršyklė neleidžia prisijungti prie tavo Google vartotojo, išskyrus Chrome, dėl to toks ir geras Sync. Nes pvz.: sakykim aš telefone MANO Pildyk programelėj išsisaugosiu slaptažodį, jis bus išsaugotas mano Google paskyroje ir man daugiau to slaptažodžio nebereikės įvedinėti nei naršyklėje kompiuteryje, nei telefono programelyje ir kiti panašus dalykai.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)
15 minutes prieš, Michael_Scott parašė:

Woah, bent vienas žmogus irgi naudoja opera, sunku rast tokių :D

Aš irgi operą naudoju jau nuo 2005 kokių :D pradžioj mini opera telefone ,o paskui kompose vien opera :D Nors ji gan smarkiai pradėjo prastėti su savo chromium varikliuku ,bet dar pakenčiama :D

Redaguota , nario lapius
Prieš 1 valandą, lapius parašė:

Aš irgi operą naudoju jau nuo 2005 kokių :D pradžioj mini opera telefone ,o paskui kompose vien opera :D Nors ji gan smarkiai pradėjo prastėti su savo chromium varikliuku ,bet dar pakenčiama :D

išbandyk naujos kartos Opera – https://www.opera.com/gx

Pats irgi seniai naudoju Opera.

prieš 1 valandą, darrel. parašė:

Bandžiau ir ji taip pat tokio Sync nepasiūlo. Esmė, kiek pastebėjau nei viena naršyklė neleidžia prisijungti prie tavo Google vartotojo, išskyrus Chrome, dėl to toks ir geras Sync. Nes pvz.: sakykim aš telefone MANO Pildyk programelėj išsisaugosiu slaptažodį, jis bus išsaugotas mano Google paskyroje ir man daugiau to slaptažodžio nebereikės įvedinėti nei naršyklėje kompiuteryje, nei telefono programelyje ir kiti panašus dalykai.

Tai gali suvesti visus slaptažodžius į PC ir naršyklė pasiūlys jos išsaugoti. Vien dėl šio atsisakyti teikiamų Opera funkcijų nekažką.

(redaguota)
6 minutes prieš, NTQ parašė:

Tai gali suvesti visus slaptažodžius į PC ir naršyklė pasiūlys jos išsaugoti. Vien dėl šio atsisakyti teikiamų Opera funkcijų nekažką.

Būtent, kad TIK į naršyklę. Ir ką jau tokio Opera pasiūlo?

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Dabar, NTQ parašė:

Naujos kartos Opera, kurią nusipirko kiniečių kompanija simply data gatherinimui? Thanks, no. Yra geresnių alternatyvų.

# full-stack developer

6 minutes prieš, darrel. parašė:

Būtent, kad TIK į naršyklę. Ir ką jau tokio Opera pasiūlo?

Praktiškai viską, ko reikia. Kai pasirenki tekstą, iškyla langas, kuris nurodo Ieškoti / Kopijuoti, labai patogu. Jeigu tai valiuta, konvertuoja į tavo naudojamą (šalies, t. y. EUR), su matavimo vienetais lygiai taip pat.

Integruotas ad block (gan galingas), nemokamas VPN (greitis puikus), vaizdo įrašų pop-up ant kitų programų, net žaidimų metu. Messenger, Whatsapp sidebar ir kt.

Dar vardinti? :) Palaiko visus Chrome extension'us, leidžia keisti daug ką. Netrukus tuoj Google pradės kopijuoti nuo Opera šias funkcijas.

1 minute prieš, dees parašė:

Naujos kartos Opera, kurią nusipirko kiniečių kompanija simply data gatherinimui? Thanks, no. Yra geresnių alternatyvų.

Nesi girdėjęs apie privatumo nustatymus? By default visos naršyklės renka feedback. O ir Opera gauna pajamų iš partnerių. Pasidomėk kaip naršyklės uždirba, nefantazavęs.

Gali išjungti duomenų rinkimą.

(redaguota)
2 minutes prieš, NTQ parašė:

Praktiškai viską, ko reikia. Kai pasirenki tekstą, iškyla langas, kuris nurodo Ieškoti / Kopijuoti, labai patogu. Jeigu tai valiuta, konvertuoja į tavo naudojamą (šalies, t. y. EUR), su matavimo vienetais lygiai taip pat.

Integruotas ad block (gan galingas), nemokamas VPN (greitis puikus), vaizdo įrašų pop-up ant kitų programų, net žaidimų metu. Messenger, Whatsapp sidebar ir kt.

Dar vardinti? :) Palaiko visus Chrome extension'us, leidžia keisti daug ką. Netrukus tuoj Google pradės kopijuoti nuo Opera šias funkcijas.

Beveik kiekvienas dalykas, kuriuos tu išvardinai, yra literally useless to me. 

uBlock Origin ant Chrome man veikia puikiai ir man negali mažiau rūpėti ar adblock built-in ar ne. Operos VPN taip pat bandžiau ir asmeniškai man, jis veikė tragiškai.

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Dabar, darrel. parašė:

Beveik kiekvienas dalykas kurį tu išvardinai, yra literally useless to me. 

uBlock Origin ant Chrome man veikia puikiai ir man negali mažiau rūpėti ar adblock built-in ar ne. Operos VPN taip pat bandžiau ir asmeniškai man, jis veikė tragiškai.

Vien uBlock naudodamas matosi, kad žinias pasenusias turi. AdGuard atlieka žymiai daugiau.

Kai turiu tik 1 monitorių ir kai programuoju, gan faina YouTube žiūrėti su iškylančiu langu.

1 minute prieš, NTQ parašė:

Vien uBlock naudodamas matosi, kad žinias pasenusias turi. AdGuard atlieka žymiai daugiau.

Kai turiu tik 1 monitorių ir kai programuoju, gan faina YouTube žiūrėti su iškylančiu langu.

O kam man keisti tai, kas puikiai atlieka savo darbą? Jau net nebeatsimenu kada paskutini karta mačiau reklama naršant kompiuteryje. Dėl Youtube, tai čia irgi personal preference, aš asmeniškai retai žiūrių video per Youtube, nebent tik tuo atveju, jei visai neturiu ką veikti.

HP Omen 15

Dabar, NTQ parašė:

Jeigu naudotum uBlock, tai gal ir būtų pasenusios žinios, bet kadangi jis naudoja uBlock Origin, čia visai kitas reikalas. 

# full-stack developer

5 minutes prieš, darrel. parašė:

O kam man keisti tai, kas puikiai atlieka savo darbą? Jau net nebeatsimenu kada paskutini karta mačiau reklama naršant kompiuteryje. Dėl Youtube, tai čia irgi personal preference, aš asmeniškai retai žiūrių video per Youtube, nebent tik tuo atveju, jei visai neturiu ką veikti.

uBlock Origin sufailina reklamų blokavime, ypatingai naujesnių tipo. Kai AdGuard turi analizatorių ir gali blokuoti iš tinklo, ne tik per naršyklę. + panaikina sekiklius, pvz, Google Analytics, Facebook Like, Share mygtukai (pasislėpę sekikliai), kas irgi sumažina puslapio užkrovimo laiką, ne tik reklamos.

Adguard > uBlock Origin. Atsinaujink, nebūk senas krienas ir nebežiūrėsi atgal į tą uBlock.

1 minute prieš, NTQ parašė:

uBlock Origin sufailina reklamų blokavime, ypatingai naujesnių tipo. Kai AdGuard turi analizatorių ir gali blokuoti iš tinklo, ne tik per naršyklę. + panaikina sekiklius, pvz, Google Analytics, Facebook Like, Share mygtukai (pasislėpę sekikliai), kas irgi sumažina puslapio užkrovimo laiką, ne tik reklamos.

Adguard > uBlock Origin. Atsinaujink, nebūk senas krienas ir nebežiūrėsi atgal į tą uBlock.

Pasimėginsiu Adguard, tiek to, bet drįstu abėjoti, kad man tai duos kažkokios pastebimos naudos.

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2397 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...