Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Geriausia vieta?  

49 balsai

1. 1. Geriausia vieta?

Recommended Posts

Jeigu pati serverio modifikacija nebus niekuo unikali, naujoviška ir įtraukianti, vieta, kurioje “virs” visas gyvenimas reikšmės turi mažiausiai, protingiausias sprendimas, kaip Critical Life, yra kurti savo map’ą, tačiau šiai dienai tai pradėti jau per vėlu ir nebeapsimoka, renkantis iš esamų variantų, Bayside / Angel Pine man atrodo tinkamiausi, tačiau jie per daug maži, kad užtektų vieno kaimelio.

Tu vaivorykštė, aš daltonikas.

Definetly Los Santos. Daug metų jame žaidžiu ir suprantu, jog galima be galo daug dalykų sukurti ten. Nuo gaujų veiklų iki įvairių biznių ir kt, taipogi dėl daug lygių vietų mappinimas ganėtinai patogus. San Fierro mapas greitai pabosta, o Las Venturas jaučiasi miręs be daug žaidėjų ar NPCs. Dykumų kaimeliai turėtų savo niūrų ir creepy moodą kas man asmeniškai patiktų, tačiau reiktų gerų idėjų, jog tokia vieta greit nepabostų.

Dabar, Jizzy parašė:

Jeigu pati serverio modifikacija nebus niekuo unikali, naujoviška ir įtraukianti, vieta, kurioje “virs” visas gyvenimas reikšmės turi mažiausiai, protingiausias sprendimas, kaip Critical Life, yra kurti savo map’ą, tačiau šiai dienai tai pradėti jau per vėlu ir nebeapsimoka, renkantis iš esamų variantų, Bayside / Angel Pine man atrodo tinkamiausi, tačiau jie per daug maži, kad užtektų vieno kaimelio.

Taip Critical Life dėl šito sutinku. Nu kalbant BaySide tai galima prijungt ir dykūmos kaimelius? 

1 minute prieš, SfeKsi parašė:

Definetly Los Santos. Daug metų jame žaidžiu ir suprantu, jog galima be galo daug dalykų sukurti ten. Nuo gaujų veiklų iki įvairių biznių ir kt, taipogi dėl daug lygių vietų mappinimas ganėtinai patogus. San Fierro mapas greitai pabosta, o Las Venturas jaučiasi miręs be daug žaidėjų ar NPCs. Dykumų kaimeliai turėtų savo niūrų ir creepy moodą kas man asmeniškai patiktų, tačiau reiktų gerų idėjų, jog tokia vieta greit nepabostų.

Jo sutinku kad Los-Santos miestę labai daug yra lygių vietų ir daug ką galima sugalvot. Las-Venturas man nežinau asmeniškai labai toks mehh pusėj. Labai mažai lygių vietų. 

Nesuprantu aš tų naivių žmonių, kurie galvoja, kad jiems informaciją kurią kiti žmonės sužinojo savo jėgomis, tiesiog ims ir pasakys.

Šituo atveju tai netinka, nes čia tik nuomonės reikalas, o visiems neįtiksi. Jeigu tai būtų verslo sritis ir kas nors paprašytų pasakyti kaip lengviausiai ir geriausiai uždirbti pinigus tai būtų geras pavyzdys.

Jeigu galva tuščia tai vietos veiksmas nelabai ką ir pakeis.

SHFitnE.jpg

37 minutes prieš, Virsenas parašė:

Nesuprantu aš tų naivių žmonių, kurie galvoja, kad jiems informaciją kurią kiti žmonės sužinojo savo jėgomis, tiesiog ims ir pasakys.

Šituo atveju tai netinka, nes čia tik nuomonės reikalas, o visiems neįtiksi. Jeigu tai būtų verslo sritis ir kas nors paprašytų pasakyti kaip lengviausiai ir geriausiai uždirbti pinigus tai būtų geras pavyzdys.

Poto seks ''Kokio gamemode norėtumėt'' tema :D

Jeigu modifikacija bus nuobodi, kažkur matyta, tai ir pats miestas bus neįdomus. Manau labiausiai atsisžvelgti kuriant projektą reikėtų į miesto aplinką, žinomumą ir t.t.

Pavyzdžiui jeigu kuriate modifikaciją LV mieste automatiškai atkrenta ūkininko darbas, nes tiesiog miesto aplinka neatitinka logikos. Kaip mieste kuriame veikia įvairios pramogos, gali dirbti ūkininkai. :D

Atsakant į tavo klausimą kuris miestas nėra kolkas pilnai išnaudotas manau būtų dykumos kaimeliai. Nes kiek žinau tokio projekto išviso nėra, pataisykit jei klystu. Jeigu toks projektas atsiras, kurio modifikacija yra kuriame dykumose, butinai ateisiu. 

Prieš 1 valandą, Virsenas parašė:

Nu čia jau nieko nesakau visi tūrim savo nuomonė ir ją pasakom tai :D. Nėra tuščia galva :D Tiesiog daug girdėjau kad žlunga tas SA-MP'as nu bet nepasakyčiau matosi yra dar žmonių , dėl to čia ne į tema sukūriau :D Bet anyways. :D 

23 minutes prieš, AurelijusRS parašė:

Poto seks ''Kokio gamemode norėtumėt'' tema :D

Paskui bus "Kokį geriausia būtų pasiimti SA-MP serveriui host'a" :D 

18 minutes prieš, Jowa parašė:

Jeigu modifikacija bus nuobodi, kažkur matyta, tai ir pats miestas bus neįdomus. Manau labiausiai atsisžvelgti kuriant projektą reikėtų į miesto aplinką, žinomumą ir t.t.

Pavyzdžiui jeigu kuriate modifikaciją LV mieste automatiškai atkrenta ūkininko darbas, nes tiesiog miesto aplinka neatitinka logikos. Kaip mieste kuriame veikia įvairios pramogos, gali dirbti ūkininkai. :D

Atsakant į tavo klausimą kuris miestas nėra kolkas pilnai išnaudotas manau būtų dykumos kaimeliai. Nes kiek žinau tokio projekto išviso nėra, pataisykit jei klystu. Jeigu toks projektas atsiras, kurio modifikacija yra kuriame dykumose, butinai ateisiu. 

Amm pala pala "LV mieste automatiškai atkrenta ūkininko darbas , nes tiesiog miesto apinka neatitinka logikos"? Šeip ten gali pažaist patexturint , pagražint ir neatkrenta tada tikrai ūkininko darbas ;) 

16 minutes prieš, AurelijusRS parašė:

Tiems kuriems ''žlunga'' tai jau nuo 2012 metų žlunga jis. Daug čia tokių, kurie rašinėja taip. Atsidaryk SA-MP diskusijų archyvą ir pamatysi, kad į metus, bent po dvi temas, apie tai, kad SA-MP žlunga parašo.

Nežinau man irgi kažkaip niekas čia nežlunga viskas tvarkoj yra :D. Tai aiškus kad galima , bet žinai gali būt žaidėjų tiek nebėra kaip seniau. ;) 

3 minutes prieš, Photography parašė:

SA:MP nėra žlugęs iš jo dar galima uždirbti tik reikia turėti už brėžtus tikslus. 

Taip aiškus , galima kiti net SCAM'ina vaikus kad išlaikytu serverį. :D 

1 minute prieš, X̻̻̻ parašė:

Tikslai jau net nebepades, neturi uniikalios modifikacijos, tai neturesi ir pelno. Nebe 2010

Nebandęs nesužinosi ;). Iškur žinai tu nieko nežinai ir aš nesuprantu kam tos "Unikalios" šiais laikas :D Viskas taspats , aiškus jeigu suksi savo galva ir sugalvosi kažko naujo.  Bet ko tie 2010 iki šių skiriasi?  

Realiai man atrodo kad Los Santos miestas yra aktualiausias.

Jeigu tau butu per didelis miestas, per daug darbo skriptinant, mappinant.

Tiesiog paprasyk mapperio kad terrain uzdengtu dali miesto. Kaip sakant landscaping´a padarytu.

Taip bus mazesnis ir jaukesnis miestas. Padaryt daugiau augalijos, nenaudojamu parku primapint, krepsinio aiksteliu.

Padaryt miesta gyva nera sunku, tereikia ideju kurios veiktu.

Realiai gali tukstancius dalyku prigalvoti. Bet kiek suprantu daugelis kureju tiesiog patingi tai realizuoti.

Kiekvienas žaidėjas serverį kuriame nori žaisti renkasi pagal tokius aspektus kaip įdomiiai sukurtos sistemos, žemėlapio išprojektavimas, žaidėjų skaičius bei pačio projekto savininko (arba savininkų) vizija į projekto ateitį, todėl manau žemėlapio vietos pasirinkimas neturi įtakos žaidėjų skaičiui, arba turi, bet labai nedidelę, kadangi žinant visą GTA San Andreas žemėlapį prie kiekvieno miesto ar kaimelio galima labai greitai priprasti, ir manau tai nėra svarbiausias aspektas kuriant projektą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...