Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2131 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Paaiškinsiu situaciją, esu nusipirkęs GTA V Rockstar club ( NE STEAM), ir pagalvojau jog žaidžiu tik FIVEM platformoje galvoju parduoti tą paskyrą visgi FIVEM nereikalauja legalaus GTA V.

Tai va, ir sugalvojau ant to pačio GTA V kuris buvo siūstas iš Rockstar tinklapio įkelti kokį naujausią crack'a ir vėl žaisti, tačiau to dar nebandžiau. Tai klausimas būtų.. Ar pavyktų taip padaryti? 

lil peep x lil tracy

(redaguota)
9 minutes prieš, darrel. parašė:

Man įdomu iš kur tu ištraukei, kad FiveM nereikalauja legalaus GTA? :D

Iš torrentu atsisiuntus GTA V  vistiek veiks FiveM išbandyta tik reikia sudiegt kur viskas turi būt ir steamą būt atsidarius ;) arba kitas būdas kaip apeit, iš draugo pasiimt gta v kuris turi ant steamo ir atsisiūsti į savo kompiuterį irgi veiks, tik reikia savo steama pasijungti kuriame nėra to gta v šita nė vienas yra sakęs, kad veikia :D @LAIMIS A.

Redaguota , nario `Modestas
  • Teigiamai 1

8fba183b65d3d5699c1c87ff85eb6c4f707.gif

49 minutes prieš, darrel. parašė:

Man įdomu iš kur tu ištraukei, kad FiveM nereikalauja legalaus GTA? :D

Tai kad niekada ir nereikalavo.

Manau, kad turėtų pavykti, nes draugas žaidžia nelegaliu klientu, tačiau nesigilinau kokiais būdais.

HvUkUhu.gif

// Naujas Counter-Strike 1.6 projektas NUKE.LT

1 minute prieš, LAIMIS A. parašė:

Tarkim nebeturiu Rockstar paskyros, bet GTA V žaidimo failai kompiuteryje yra kurie buvo atsisiūsti grynai iš Rockstar club, ir ar galėčiau įsikelt kokį crack'ą naujausią į tuos failus ir žaist ?

Pabandyk sužinosi pasidaryk gta v atsargini ir daryk

2 minutes prieš, LAIMIS A. parašė:

Tarkim nebeturiu Rockstar paskyros, bet GTA V žaidimo failai kompiuteryje yra kurie buvo atsisiūsti grynai iš Rockstar club, ir ar galėčiau įsikelt kokį crack'ą naujausią į tuos failus ir žaist ?

Veiktu, nes gta v turi isirašęs tik fivem isikelk ir veiks, bet kad veiktu turi steama but atsidaręs kad fivem skaitytu steam'a (nebutina jame turėt gta v) aš tokiu budu ir žaidžiu ;D.

8fba183b65d3d5699c1c87ff85eb6c4f707.gif

(redaguota)
Prieš 1 valandą, LAIMIS A. parašė:

Sveiki,

Paaiškinsiu situaciją, esu nusipirkęs GTA V Rockstar club ( NE STEAM), ir pagalvojau jog žaidžiu tik FIVEM platformoje galvoju parduoti tą paskyrą visgi FIVEM nereikalauja legalaus GTA V.

Tai va, ir sugalvojau ant to pačio GTA V kuris buvo siūstas iš Rockstar tinklapio įkelti kokį naujausią crack'a ir vėl žaisti, tačiau to dar nebandžiau. Tai klausimas būtų.. Ar pavyktų taip padaryti? 

nelegalus gta v turi mp? 

šiaip, jeigu domina tik single player - pakanka bet kokio launcherio su bat arba dll priedeliu, ir žaidimas pasileis, turint visus reikalingus žaidimo failus

bet jeigu domina mp - patariu nusipirkti steam versiją + starter dlc (labai pravartu naujokui)

aš single mode žaidžiau vos kokias 15 min, ir kitas 900 valandų pražaidžiau su mp. 

gta v del single player ne labai verta žaisti, vienam be draugų neitin turėtų būti įdomu

Redaguota , nario ᵍᵉᵗ ᶜʳᵃᶻʸ
(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), Orion parašė:

Tai kad niekada ir nereikalavo.

Manau, kad turėtų pavykti, nes draugas žaidžia nelegaliu klientu, tačiau nesigilinau kokiais būdais.

Tai, kad reikalavo :D PIlna postų internete, kad FiveM reikalingas legalus GTA. Nu nežinau, apie tokį metodą pirma karta girdžiu tai soriukas :D

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2131 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...