Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2577 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

12 minutes prieš, SfeKsi parašė:

Tie prisitraukimai ir atsispaudimai turi būt pilni, kaip kariuomenėje, ne šiaip pakraipyt šikną keliantis nuo žemės ar pasiūbuot prisitraukimus darant. Lietuvių ir Anglų kalbos pilnai užtenka, galima darbintis ir mokant tik vieną, tačiau bent jau pagrindai anglų turėtų būt. Policininkai kaip tu vadini tampa psichiniais kada policijoje pradirba daug metų, kadangi tai yra stresą varantis darbas, įsivaizduok kiekvieną dieną tau vis kažkokie tais snukiai kurie nieko gyvenime nėra pasiekę knistų tau protą kaip tu dirbi policijoje ir "vergauji jiems", tu kažkam išgelbėji gyvybę, visiems bus nusišikt tik ne tavo kolegoms, jie bus vienintėliai kurie supras. Dar kartą pasikartosiu, patekti yra sunku. Gal reiktų sakyti kitaip, patekti į mokyklą - lengva, įsidarbinti - sunku, dabar jau tokie psichiniai kaip sovietmečių būdavo nebepraeina, kadangi psichologai labai stipriai kamantinėja.

Kad nelabai kuo skiresi alhašos nieko nepasiekę gyvenime nuo policijos pareigūno. Bet jei jau dabar turi tokį mąstyma, kad nustatai, kas nieko nepasiekę gyvenime tai iš tave pareigūnas bus kaip šiukšlė gatvė

prieš 7 valandas(-ų), Barz parašė:

Kad nelabai kuo skiresi alhašos nieko nepasiekę gyvenime nuo policijos pareigūno. Bet jei jau dabar turi tokį mąstyma, kad nustatai, kas nieko nepasiekę gyvenime tai iš tave pareigūnas bus kaip šiukšlė gatvė

Na aš pats asmeniškai į kariuomenę eisiu, ne į policiją, labiau mane ginklai domina negu su bomžais pastoviai tampytis, tad savo mąstymą galiu turėti tokį :D . Nelabau daugiau ką ir yra atsakyti.

prieš 1 valandą, SfeKsi parašė:

Na aš pats asmeniškai į kariuomenę eisiu, ne į policiją, labiau mane ginklai domina negu su bomžais pastoviai tampytis, tad savo mąstymą galiu turėti tokį :D . Nelabau daugiau ką ir yra atsakyti.

kariuomene tai kai sabaka isivaizduoju buni. pasaulio nematai tik saudai ir lakstai. gal kitiems ir zjbs bet man tai nene , 9 menesius atitarnausiu is pareigos o daugiau neiciau

2019-05-27 13:48, Barz parašė:

Man tai tevas vps sake jei busiu mentas galiu pamirst kelia pas ji :// :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2577 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...