Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2494 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Coming-Soon.png.48f694859a4bee663427bf06ec48aada.png

Sveiki,

Esu asmuo kuris siuo metu nenorintis atskleisti savosios tapatybes, bet SA:MP pasaulyje esu neaktyvus gal apie 3 metus. Pries tai buvau nemazai zinomas, SA:MP serveriu skripteris, projektu kurejas. Net iki siol yra serveriu vis naudojantis mano sukurtomis modifikacijomis, ar sistemomis, bet as siandien ne apie tai. Daug laiko, domejausi toliau ivairiais zaidimu serveriais, skriptinimais ir panasiai. Bet po pasitraukimo, pradejau kurti laisvu laiku savo modifikacija, kuria norejau istobulinti kuo imanoma daugiau, kuo imanoma ispudingiau. Sia modifikacija pilnai galiu vadinti, viena is unikalumo, viena is geriausiu modifikaciju, kokia iki siol buvo pasirode Lietuvos serveriuose. Modifikacijos kurimos po mazu truko 3 Metus, sistemos atspindincios tikroviskuma, gyvenimas priversiantys ismokti tikru pamoku. 

Esu 21-vieneriu asmuo, kuris jau mato savo pagaliau kurta modifikacija nuo tusciu lapu pabaiga. Mano sioje modifikacijoje, slypi daug netiketumu, sistemos nepanasios i siuo metu startavusiu serveriu. Apie pat modifikacija galiu kalbeti trumpai, bet aiskiai:

Veiklos serveryje netruks, kiekvienas esantys zmogus kursis gyvenime nuo pat "mazens". Tokiu dalyku, kaip verslu pirkimai, mafijos ikurimai ir t.t. Nebus. Mano serveryje, kaip isgyventi, kaip gauti pinigu, kaip save isaukstinti nerasite jokiam tutorial'e. Nori buti padorus pilietis? Nori kazkaip susikurti savo versla? Apie tai suzinosi, eidamas vakarines studijas, mokslus, pasirinkes savo norima sriti. Tarkim paimkim pvz "Studiju programa Verslas", sioje programoje destytojai, jums aiskins vakarais kaip serveryje kurti versla, kaip visa tai ispletoti, kaip rasti remejus, akcininkus ir panasiai. Programa trunka menesi laika, savaitgaliais studijos nera vykdomos. Pabaigoje atsiskaitymas, kuriuo metu jus gausite arba negausite diplomu, perlaikysit, ar neperlaikysit. Paimkim pvz, jus baigete sia programa. Jus domina susikurti versla, verslo rusiu serveryje yra (100), reikia pradinio kapitalo, reikia samdytis statybininkus jog jums pastatytu pastata, ispirkti zemes sklypa is vyriausybes, gauti leidimus is darbo inspekcijos, gauti is visur reikiamus leidimus, kuriant versla. Jus pradedant savo versla, pats skaiciuojates viska. Bandote imti is banko paskola verslui( apie sistemas placiau, busimam serverio aprasyme ). Tiesiog - Jusu sukurtas verslas, jus jo savininkas, todel kiekvienas verslas turi savo tipa, todel kiekvienam verslui reikalingi darbuotojai, reikalingos transporto priemones, pastatai, uniformos, leidimai, banko saskaitos, remejai, akcininkai, susitikimai, posedziai, zmones gali pirkti savo privacius lektuvus is oro uosto, skraidyti i kitus miestus verslo susitikimams, plesti verslus. Versla galite kurti ir dviese. Principai tokie, jog verslo sistema kaip ir gyvenime, viska pradedi nuo nulio.  Nepamirskit - bankroto, anstoliai ( yra anstoliu kontoros, yra tokie verslai ) zmones gali uzsiimti individualia veikla ir panasiai, na o nuotraukas, video, palikim serverio aprasymui.

Mafija - Serveryje nebus tokiu dalyku kaip mafijos pirkimas ar panasiai. Zmones, esantys serveryje patys pradeda ja ikurinet, gaves zmogus leidimo is savininko ( manes, mafijos leidimai yra riboti ). Ikurineti pradeda mafija, pasistato pastatus, angarus, susiranda korumpuotus pareigunus, kareivius, ar ginklu prekeivius ar vagius, kuriasi reputacija pats. Zmogaus suzalojimai yra rimti, todel serveryje ir yra pakeista zmogaus statista, gyvybes, jega, musimasi, taiklumas ir panasiai. Paimkim pvz apie mafija, Petras prisijunges i serveryje, nemato perspektyvos doro piliecio gyvenime, ar verslo pasaulyje ar panasiai, pabodo viskas, todel jis sukinejasi rajone ( kuriame barygos, narkusos, nusikalteliai ir panasiai ) , kuriasi savo reputacija, dirbasi pinigu kaip gali ir sumasto suburti su savo draugais mafija, praso leidimo is savininko, ji gauna, tada Petras susiranda statybininkus kurie pastatyts teritorija jo mafijai, Petras ieskosi prekeiviu, is kuriu nusipirktu ginklu fura, narkotiku. Tai tik pradzia, tada Petrui reikia savo mafija plesti, reikia ieskotis partneriu, reikia jog Petro visi bijotu ir ... Palikim viska kitam kartui. Visos sistemos, visas serveris yra kitoks, nei kada matete.

Statybininkai - Maketuotojai, bet stato pastatus bunant serveryje, papildomu iskiepiu pagalba, todel pastatyti nama trunka apie savaite laiko, pastatyti verslo pastata dar ilgiau.

Kodel as tiek daug rasiau?

Rasiau tiek, kad susidometumet, bet viso sito tikslas , kad ieskau keliu komandos nariu. 

Reikalingas specas savo srityje ( Mapinimo ) - Su darbu pvz, rasau specai, o ne naujokai, pradedantysis, ar kokie tai lempiniai asmenys kuriu darbai nuo niekuo nesiskiria. 
Darbai bus sudetingi, prasantys kantrybes, laiko. I komanda nepriimam, komandoje esame du asmenys, todel, uz darbus bus mokami pinigai,, arba sutarta suma uz menesi, nes mapinimo bus daug ir viskas noretusi jog butu baigta iki Lapkricio menesio. 

Reikalingas dar vienas asmuo - Antrasis investuotojas, kaip ir visur atrodo absurdiska tai ieskot, bet, esam dviese komandoje ir viska investuojam patys, bet reikia asmenio kuris butent uz tai butu ir atsakingas, mes taip pat investuosim pinigus, taipogi ir tau reikes, investuoti pvz i reklamas ar dar panasiai. Kas uz tai? Pries visa sitai, teise pamatyti servery, susitarima galima uzbaigti susitikus, ir pasirasant rasitiska blanka, arba internetini popieriu su tinkamais treciais asmenymis. Automatiskai kol atgausi investuota suma ( dvigubai ) , atgausi dvigubai investuota suma, atgavus tai pastovus 10% pelnas kiekviena menesi, sekantis serveryje turesi  teises iskirtines ( Antras palei privilegijas ) . Aisku, pasirasant blanka taip pat nurodyta zlugimo, pardavimo atveju, investaves asmuo pinigus tures atgauti bet kokiu atveju, arba periima viso projekto teises. 

Esam dviese su kolega, esam programuotoju studentai, ismanoma teisinius aspektus, ismanom programavima, o tai pogi nuo mazens zaista SA:MP zaidima.
Ka zmones, atejo laikas pasirodyt ;) 

Su pasiulymais i komentarus, mes susieksim.

• ,

Negatyvo daug, ko ir tikejaus, nemanau jog yra jums aktualu komentuoti, tai kas nesusije su siuo projektu. Koks tikslas man dabar butent atskleisti tapatybe? 

O del investicijos, tai nera butinas asmuo mums, bet beabejo, praverstu papildomos lesos taip pat. Kaip ir minejau ,bet kokiu atveju viskas bus grazinama. Mes niekur neminejom, 10 EU, mes kalbam apie kitas sumas, kuriu nemanau, kad verta zinoti.

O apie "prisikabinima" prie sakiniu , zodziu, ar gramatiniu klaidu, tai cia jau nebeturejimas ka veikti, kaip sedejimas prie kompiuterio ir prisikabinejimas prie nieko, tiesiog beviltiskai net atrodo.

1 minute prieš, soundMAN parašė:

Negatyvo daug, ko ir tikejaus, nemanau jog yra jums aktualu komentuoti, tai kas nesusije su siuo projektu. Koks tikslas man dabar butent atskleisti tapatybe? 

O del investicijos, tai nera butinas asmuo mums, bet beabejo, praverstu papildomos lesos taip pat. Kaip ir minejau ,bet kokiu atveju viskas bus grazinama. Mes niekur neminejom, 10 EU, mes kalbam apie kitas sumas, kuriu nemanau, kad verta zinoti.

O apie "prisikabinima" prie sakiniu , zodziu, ar gramatiniu klaidu, tai cia jau nebeturejimas ka veikti, kaip sedejimas prie kompiuterio ir prisikabinejimas prie nieko, tiesiog beviltiskai net atrodo.

vienintelis kuris beviltiskai atrodai esi tu, slapstaisi po kazkokio zinomo koderio vardu ir negali to atskleist, nemanau, kad senai zinomas scripteris neiskrapstytu 100euru savam projektui, tai nebudinga seniems ir geriems scripteriams :)

Sunkiai tu itiksinsi kaikuriuos, bet neprarask vilties, kaškadą pasieksi savo. Jeigu visą tai pavertiai reliu darbu, tikrai norėsiu pamatyti, gal net prisidėti prie tavo darbo.. Tikėkimės svajonės išsipildys, o gal jau ir greitai pamatysimę visiškai naujai iškeptą serverį su naują istoriją ir gero laiko praleidimu. :) Sekmės linkiu tau. 

1 minute prieš, intrigantas parašė:

vienintelis kuris beviltiskai atrodai esi tu, slapstaisi po kazkokio zinomo koderio vardu ir negali to atskleist, nemanau, kad senai zinomas scripteris neiskrapstytu 100euru savam projektui, tai nebudinga seniems ir geriems scripteriams :)

Speju tu busi tas asmuo siam forume, kuriam daug ko nepavyko padaryti, todel ir liejasi laisvai komentaruose. Kalbi apie 100 EU? Todel nemanau jog zinai ka rasai. Kodel tu toks negatyvus, iskart uzsipuoli? Juokingai atrodo, kaip asmuo, kuris sedintis forume ir komentuoja kazka, bet pats nieko nedaro, ech, tas ir yra juokingiausia, jog Hateriai tokie juokingi zmones, kad, parasiau tokia litanija, vien del to, kad susirasti man reikiamus zmones, bent jau maketuotoja, kuriam mokesim pinigus, nekalbu apie 100 EU i menesi, jei darbai grazus, tvarkingi, padorus, mokesim tiek, kiek sutarsim. Apie ta zinomo koderio varda, tai nemanau jog yra butent tavo reikalas, kas as toks, ka as moku, ka esu padares. ;) Zmones, kuriu ieskau, jei atsiras, iskart ileisiu i servery apziureti ir tada nuspresti.

5 minutes prieš, Kennedis. parašė:

Aš ir galiu prirašyt kiek čia jie prirašė ar jis. Pirmiausia įrodyk kažką, jis prirašė litanke ir fsio. Beje, kaip ir f0cus sakė, jei buvai toks žinomybė SAMP'e tai kam naujas slapyvardis? P.S jei čia šitam tekste tiek klaidų, tai baisu pagalvot kas mode daros

Klaidu, tai klaidu, svarbiausia be Lietuvisku raidziu cia. Matau neturi prie ko prisikabinti irgi, tai kaip suniukas, is paskos kitam suniui loji apie klaidas, o ka tu galvoji ,tai man maziausiai rupi, ar mode klaidos ar ne, bet tik atsargiai komentuok, jog daugiau netektu paciam uzsislepusiam serveryje zaisti.

14 minutes prieš, intrigantas parašė:

ai ir be to, kokiem programuotojam studentaujat?

KTU.

Manau sis pranesimas - daugumai, neprisikabinet prie klaidu, neverkit kaip mazi vaikai, jeigu jau sedit forume, nieko neveikdami, neheitinkit kazko, kaip bus laikas , pamatysit, tada galesit komentuot, tai ka reikia. O Dabar man jusu komentarai tersia tik tema, kurioje as ieskau tik keliu zmoniu. Jei jums neaktualu tai, tai galit ir nebesekti temos. Aciu.

(redaguota)
2 minutes prieš, soundMAN parašė:

Speju tu busi tas asmuo siam forume, kuriam daug ko nepavyko padaryti, todel ir liejasi laisvai komentaruose. Kalbi apie 100 EU? Todel nemanau jog zinai ka rasai. Kodel tu toks negatyvus, iskart uzsipuoli? Juokingai atrodo, kaip asmuo, kuris sedintis forume ir komentuoja kazka, bet pats nieko nedaro, ech, tas ir yra juokingiausia, jog Hateriai tokie juokingi zmones, kad, parasiau tokia litanija, vien del to, kad susirasti man reikiamus zmones, bent jau maketuotoja, kuriam mokesim pinigus, nekalbu apie 100 EU i menesi, jei darbai grazus, tvarkingi, padorus, mokesim tiek, kiek sutarsim. Apie ta zinomo koderio varda, tai nemanau jog yra butent tavo reikalas, kas as toks, ka as moku, ka esu padares. ;) Zmones, kuriu ieskau, jei atsiras, iskart ileisiu i servery apziureti ir tada nuspresti.

Klaidu, tai klaidu, svarbiausia be Lietuvisku raidziu cia. Matau neturi prie ko prisikabinti irgi, tai kaip suniukas, is paskos kitam suniui loji apie klaidas, o ka tu galvoji ,tai man maziausiai rupi, ar mode klaidos ar ne, bet tik atsargiai komentuok, jog daugiau netektu paciam uzsislepusiam serveryje zaisti.

KTU.

Manau sis pranesimas - daugumai, neprisikabinet prie klaidu, neverkit kaip mazi vaikai, jeigu jau sedit forume, nieko neveikdami, neheitinkit kazko, kaip bus laikas , pamatysit, tada galesit komentuot, tai ka reikia. O Dabar man jusu komentarai tersia tik tema, kurioje as ieskau tik keliu zmoniu. Jei jums neaktualu tai, tai galit ir nebesekti temos. Aciu.

as esu tiek padares, kad tavo studijos ir tavo "patirtis" nublanktu jeigu pradeciau girtis, o dabar rodyk ka turi, nes pakolkas apart ilgo, nerislaus ir baisaus teksto dar nieko nemaciau. Zinai kiek tokiu futuristu kaip tu sitam forume? kas antras

Redaguota , nario intrigantas

10 minutes prieš, intrigantas parašė:

as esu tiek padares, kad tavo studijos ir tavo "patirtis" nublanktu jeigu pradeciau girtis, o dabar rodyk ka turi, nes pakolkas apart ilgo, nerislaus ir baisaus teksto dar nieko nemaciau. Zinai kiek tokiu futuristu kaip tu sitam forume? kas antras

Zodzio nekeisiu - parodysiu aprasyme, arba asmenims kurie susidomes. O del to, kiek tu esi padares, sveikinu, bet dazniausiai tokie, nieko ir nebuna padare. Tu geriau palauk, menesi koki, ir gausi aprasyma su video, nuotraukomis, o dabar pailsek nuo klaviaturos, nes turbut labai isprakaitavai tiek rasydamas.

Pagal tavo antra paskyra ir gimtadienio data (2003.10.15) neatrodo tu būtum sukūręs daug modifikacijų ar sistemų , nebent tu gabus esi labai kaip vaikas ir prieš tuos 3 metus tavo talentas atsiskleidė. Bet sprendžiant iš rašysenos ir gramatinių klaidų tai tau tikrai gali būti 14 metų. Tai viso to moralė kad nei tu kokių modifikacijų esi kūręs nei kokių sistemų. Visai tai yra melas ir iliuzija kad eseit pritrauktum žmonių kurie "investuotu į projektą" ir pasirodys kad tu nesi gerai žinomas scripteris.

P.S Tai yra mano nuomonę ir galiu klysti bet viska sprendžiu pagal jo antra paskyra.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2494 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...