Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

kokie jūs ble durni 20 metų čiūwai ( ne apie visus ), suprantat, kad visos penkiolikinės ir bendrauja su tokiais kaip jūs, nes nori alko ir pavartot, 2k18 dabar, vaikai keičias, nebebendrauja panikės su savo amžiaus čiūvais, tokių metų kaip tu sunku susirast tokia panike kuriai 20 metų ir ji bus ištikima negers ir t.t. Man pačiam 14 tai sakykit jei klystu, bet kolkas aš tokia nuomone susidariau apie tas meiles

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

(redaguota)
6 minutes prieš, Benka parašė:

kokie jūs ble durni 20 metų čiūwai ( ne apie visus ), suprantat, kad visos penkiolikinės ir bendrauja su tokiais kaip jūs, nes nori alko ir pavartot, 2k18 dabar, vaikai keičias, nebebendrauja panikės su savo amžiaus čiūvais, tokių metų kaip tu sunku susirast tokia panike kuriai 20 metų ir ji bus ištikima negers ir t.t. Man pačiam 14 tai sakykit jei klystu, bet kolkas aš tokia nuomone susidariau apie tas meiles

o kas sakė kad aš bendrauju po 15 16m ir pns pagrinde pilnametes ir tai po 18 ir pns vėjai galvoj joms mane tos nepilnametės isvis nedomina.

Redaguota , nario Tony_Good
1 minute prieš, Tony_Good parašė:

o kas sakė kad aš bendrauju po 15 16m ir pns pagrinde pilnametes ir tai po 18 ir pns vėjai galvoj joms.

O tai ko tu tikiesi? Įsivaizduoji, kad sulaukus 18 jau bus subrendusi moteris pasiruošusi šeimyniniam gyvenimui, turinti butą, aukštą išsilavinimą, gerai apmokamą darbą, pasiruošus gimdyti tau vaikus? Tavo mąstymas ne ką geresnis.

1 minute prieš, Sadekas parašė:

O tai ko tu tikiesi? Įsivaizduoji, kad sulaukus 18 jau bus subrendusi moteris pasiruošusi šeimyniniam gyvenimui, turinti butą, aukštą išsilavinimą, gerai apmokamą darbą, pasiruošus gimdyti tau vaikus? Tavo mąstymas ne ką geresnis.

I tai Pala kas sakė kad aš vaikų noriu ? norisi ilgalaikiu santykių.

12 minutes prieš, Benka parašė:

negalėčiau pritarti daugiau, tiesiog man cringe yra kai penkiolikinės su 18-19'iniais susimeta, maždaug :==> •

8 minutes prieš, Merio parašė:

negalėčiau pritarti daugiau, tiesiog man cringe yra kai penkiolikinės su 18-19'iniais susimeta, maždaug :==> •

2 minutes prieš, ₖᵢᵣᵢₛₕᵢₘₐₜₒᵤₖₐ parašė:

poto netyciomis jam staigmena po 10menesiu surengia. 9jau pasenus informacija moksliskai.

turėjom viena irgi tokia 14 metų, į fb foto mėtydavo su mersais, bemsais ir t.t., bet kai šiauliuose gyveni tai kažkaip nekeista 

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

(redaguota)
6 minutes prieš, Benka parašė:

turėjom viena irgi tokia 14 metų, į fb foto mėtydavo su mersais, bemsais ir t.t., bet kai šiauliuose gyveni tai kažkaip nekeista 

prisimeni delfi rasyta tema apie 13-14mete isprievartauta dvyliktoko, kurios tevai atveji nuslepe nuo visu nes zinojo kad prisidirbus bus? o to vaikino tevas ja pamates parduotuveje badydavo akimis netgi ir prie jos tevu.

vien mano darbe yra 30mete kuri 17os budama pastojo. apie tai zino ne tik darbuotojai bet ir vadovybe. taciau nieks nei zodziu neuzsimena kad zmogaus neizeistu.

arba vienos pazystamos drauges dukra budama 18susituoke su kazkokiu asilu is marijampoles kuris fbooke raumenukus demonstruoja o net darbo neturi, po menesio skyrybos ir suzino kad nescia. vaikinas atgrasino sita ideja kad pats prisidirbo ir atsiliko kartu dnr testa vos ne pykciais su ja. paaiskejo kad ne jis tevas.

Redaguota , nario ₖᵢᵣᵢₛₕᵢₘₐₜₒᵤₖₐ

Chestnuts please

7 minutes prieš, ₖᵢᵣᵢₛₕᵢₘₐₜₒᵤₖₐ parašė:

prisimeni delfi rasyta tema apie 13-14mete isprievartauta dvyliktoko, kurios tevai atveji nuslepe nuo visu nes zinojo kad prisidirbus bus? o to vaikino tevas ja pamates parduotuveje badydavo akimis netgi ir prie jos tevu.

vien mano darbe yra 30mete kuri 17os budama pastojo. apie tai zino ne tik darbuotojai bet ir vadovybe. taciau nieks nei zodziu neuzsimena kad zmogaus neizeistu.

arba vienos pazystamos drauges dukra budama 18susituoke su kazkokiu asilu is marijampoles kuris fbooke raumenukus demonstruoja o net darbo neturi, po menesio skyrybos ir suzino kad nescia. vaikinas atgrasino sita ideja kad pats prisidirbo ir atsiliko kartu dnr testa vos ne pykciais su ja. paaiskejo kad ne jis tevas.

kažn tu žymiai vyresnis už mane, nedaug dar tų istorijų girdėjas, bet girdėjas nemažai vstk xd, buvus klasiokė, prieš 4 metus gal daugiau bšk dar minecraftą kartu lošdavom geri draugai būdavom, dabar, per savo gimtadieni tsg nekaltybę prarado, dažnai matau čiūvus 20 metų gal truputi jaunesnius, su panom 15 metų, jos aišku būna "pistos", nes šiauliuose mažai tokių kurios sulaukusios 18 dar "švarios" būna

(redaguota)
40 minutes prieš, Benka parašė:

protinga pana ir galima is kelio isvest. daznas atvejis shuleje pana ant keliu neses baxurui kuris jos draugei vienai kitai nepatinka arba pazystamam ciuvakui. kad tik nepagalvotu jog su juo draugauja ar dar ko nes ims ar uzstums. tarp pilnameciu irgi pasitaiko sitai.

juo jaunesnis zmogus-juo daugiau tyciojasi ir pyzdavojasi, kas yra faktas. na o suaugusieji virs 40-50 metu buna ir tie is situ sudu neisauga. ka gali daryt tai nesikonkretinti ir tiesiog gyvent su tuo nekreipiant demesio. vienas dalykas kaip tokia pana palenkt i savo puse. kalbet random dalykus apie veja, bet ne visiskas lempas tada nett ir kai pizdavosis uz akiu taciau negales pasakyt kazka labai blogo.

Redaguota , nario ₖᵢᵣᵢₛₕᵢₘₐₜₒᵤₖₐ

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...