Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2689 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 1 valandą, Tony_Good parašė:

o kas sakė kad aš bendrauju po 15 16m ir pns pagrinde pilnametes ir tai po 18 ir pns vėjai galvoj joms mane tos nepilnametės isvis nedomina.

man irgi 18 ir man paciam vejai galvot.. as kaip ir sakiau pries tai , as pats ziuriu i tuos kuriem 18 ir buna kartu kaip i debilus..  galit varyt ant manes kad mano nuomoune durna bet mane dar taip ir atsimenu mama augino nuo pat mazu dienu visad sakydavo kad isilakstyt bent iki 2x , paciam dabar irgi 18 vps bent iki kokiu 25 bent dabar galvoj kad eit per visas ( nors neinu ) ir viskas .. vapse minciu kaip sankytiem nera..

prieš 1 valandą, Benka parašė:

kokie jūs ble durni 20 metų čiūwai ( ne apie visus ), suprantat, kad visos penkiolikinės ir bendrauja su tokiais kaip jūs, nes nori alko ir pavartot, 2k18 dabar, vaikai keičias, nebebendrauja panikės su savo amžiaus čiūvais, tokių metų kaip tu sunku susirast tokia panike kuriai 20 metų ir ji bus ištikima negers ir t.t. Man pačiam 14 tai sakykit jei klystu, bet kolkas aš tokia nuomone susidariau apie tas meiles

... Grynai :D , atsimenu dar kai i mokykla ejau budamas irgi va 15 ir pan ,kadangi as Ukuose tai angles dar poch*j buvo dar jos eidavo prie savo metu ir viskas tvarkoj nu bet Lietuves.. einu is mokyklos budamas 14/15 ziuriu kokia 15 mete laizos su kokiu 25 meciu :D  ,  nu slykstu.. atsimenu dar vienos paklauses buvau ko tipo nesueina su savo metu atsake kad tipo mes "nesubrende" :D  , bet bajris dabar ta pati boba budama 18 , jau nescia  nuo kazkokio 30-mecio :D  ( as nejuokauju beja ) .. zodziu ypac Lietuves su tom savo nesamonem tai.. nieko nesakau bet Angles daug normalesnes , laisvai su savo metu sueina ir pan, pas anglus isviso budamas jau 18 parasyk 14-metei ir busi per visa feisbuka kad tu koks pedo...  

(redaguota)
9 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

man irgi 18 ir man paciam vejai galvot.. as kaip ir sakiau pries tai , as pats ziuriu i tuos kuriem 18 ir buna kartu kaip i debilus..  galit varyt ant manes kad mano nuomoune durna bet mane dar taip ir atsimenu mama augino nuo pat mazu dienu visad sakydavo kad isilakstyt bent iki 2x , paciam dabar irgi 18 vps bent iki kokiu 25 bent dabar galvoj kad eit per visas ( nors neinu ) ir viskas .. vapse minciu kaip sankytiem nera..

... Grynai :D , atsimenu dar kai i mokykla ejau budamas irgi va 15 ir pan ,kadangi as Ukuose tai angles dar poch*j buvo dar jos eidavo prie savo metu ir viskas tvarkoj nu bet Lietuves.. einu is mokyklos budamas 14/15 ziuriu kokia 15 mete laizos su kokiu 25 meciu :D  ,  nu slykstu.. atsimenu dar vienos paklauses buvau ko tipo nesueina su savo metu atsake kad tipo mes "nesubrende" :D  , bet bajris dabar ta pati boba budama 18 , jau nescia  nuo kazkokio 30-mecio :D  ( as nejuokauju beja ) .. zodziu ypac Lietuves su tom savo nesamonem tai.. nieko nesakau bet Angles daug normalesnes , laisvai su savo metu sueina ir pan, pas anglus isviso budamas jau 18 parasyk 14-metei ir busi per visa feisbuka kad tu koks pedo...  

as ketvirtadieni nulekes atidirbt uz siandienai suteikta iseigine vietoj darbo dienos normaliau dirbdamas prisibazarinau su vaizeres dukra ir jos drauge. pokalbius apie seksa paverte anekdotais ir t.t.

paklause kiek man metu, sakau 18, tada sako: "tu pradejai dirbt budamas 18 nors mokinaisi dar poto?" td paklausiau ju, jus tikrai manot kad man 18 XD? ir pradejom sykiu zvengt. o viena ju nuleke i rukomaji papletkavot ka pristumiau ant ju dvieju. visa diena nuo pat ryto krizenau is ju pridurkiu ir prikolu. opoto kita kolege priejo prie manes kai tu salia abieju nebuvo:"tu jas chieshini :D ?".

Redaguota , nario ₖᵢᵣᵢₛₕᵢₘₐₜₒᵤₖₐ

Chestnuts please

14 minutes prieš, rsrytis parašė:

kuo uzsienis ar kita vieta skirtinga nuo tos kur jis dabar yra?

pagal mane pvz ukuose angles bobos daug paprastesnes ir kazkaip bendrauja jos labai laisvai :D   per tuos 5-6 metus ukuose praktiskai su nei viena LT nekalbejau tik viena kuri ten irgi jau kaip angle tai net lietuviskai nekalbam.. atsimenu dar mokykloj vps su lietuvem nebuvo imanoma pakalbet vien tik i akys sokdavo pasiziuri iskarto sauna " ko tu ziuri " ir pan :D   ,  bet cia tik vel zinai.. jeigu  aplamai bijos tu bobu tai  nesvarbu ar kinietes ar lietuves kabins vistiek nei jis eis prie ju nei dar ka..  cia jis gi jau tema sukures buvo visi prisake sudo bet jis nieko nedaro...

1 minute prieš, Tony_Good parašė:

Pasikėlusiu merginų Saitas.

tu galvoji kad jos pasikelusios... as irgi tokia nuomuone budamas 15 turejau kai matydavau kokia boba einant nu grynai 10/10 papai/sikna  , spakliaus pilna nu zodziu ledas, ir poto eina su kazkokiu kuris atrodo kaip menesi nesiprauses, plaukai rebaluoti  ir su treningais  bet tame ir esme kad jie bent turi kiausu ir bendraut moka , o tu tik galvoji kad jos tave atstums :D ,  o siap ikelk savo fotke ir pasirodyk kaip tu ten atrodai  ar busi kaip tas kad nekelsi .. jeigu nekelsi ir bijai pasirodyt net forume tai tik rakint tema nes tada vel koks 14-metis raso cia :D

Pirmiausia karjeros siekit, pinigų užsidirbkit. Turėsit pinigų, nebereiks patiems ieškot bobos, pačios pradės ant galvos lipt. Jei galvojat, kad rasit ta vienintele kuriai *Myliu SuperGames.lt* viskas, tai labai klystat. Taip žmonės ir pragyvena visą gyvenimą svajodami ir miršta be šeimų. Visos bobos yra vienodos, taikosi prie geresnio mėsos gabalo, kad tik joms būtų geriau.

Bet vėl gi čia atvičiaju koks Imprint v2.0 rašo tai net nešvaistykit laiko komentuodami.

OVnJhvf.png

(redaguota)
41 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

tu galvoji kad jos pasikelusios... as irgi tokia nuomuone budamas 15 turejau kai matydavau kokia boba einant nu grynai 10/10 papai/sikna  , spakliaus pilna nu zodziu ledas, ir poto eina su kazkokiu kuris atrodo kaip menesi nesiprauses, plaukai rebaluoti  ir su treningais  bet tame ir esme kad jie bent turi kiausu ir bendraut moka , o tu tik galvoji kad jos tave atstums :D ,  o siap ikelk savo fotke ir pasirodyk kaip tu ten atrodai  ar busi kaip tas kad nekelsi .. jeigu nekelsi ir bijai pasirodyt net forume tai tik rakint tema nes tada vel koks 14-metis raso cia :D

ydomu ka darytu susidures su pana kuri nebijo sakyt ka mano. nes as su viena tokiu kaiptik buna pasirasineju facebook'e. nebijo reikst nuomone, neskaitant to labai fainas zmogus. jeigu konkretinsis del visokiu sudu pana tikrai netaps jam malonesne. aisku bunant visiskai netvarkingu ir netasytu tikrai nebendraus. vienintelis dalykas del kurio galiu sutikt apie pana kuria priestai minejai susitikinejancia su 25eciu jai bunant 15metei tik tai, kad nesubrendeliai lietuviai neturi savikontroles isviso. snukius dauzyt puola vos kanors pasakai apie juos kai tai uzsitarnauja. uzsienietis realiai nepuls i snuki duot kad pavadinai kausu ir t.t. su svariais argumentais.

Chestnuts please

(redaguota)
29 minutes prieš, Tony_Good parašė:

1119ec9337651d7e78b0a1fb18ea5235750.jpg

Prašau nuotrauka nebijau pasirodyti :)

zinok yra zmoniu su randais ant veido nudegusiais ir labai rimtai, turinciu seimas, zmonas ir panas. del sito as rimtai. ka turetum pirmiausia daryt, save prisiziuret. del strazdanu nepakeisi nieko jei yra. taciau gali ant veido esancius spuogus atsikratyt paprasciausiai pasirinkdamas sau tinkama maista.

maistas, sampunas ar duzo zele su muilu netinkanti, berimus nuo situ dalyku galima isspresti netgi ir soljonas po skutimosi netinkantis tai sukelia.

Chestnuts please

Prieš 1 valandą, Nemix parašė:

Pirmiausia karjeros siekit, pinigų užsidirbkit. Turėsit pinigų, nebereiks patiems ieškot bobos, pačios pradės ant galvos lipt. Jei galvojat, kad rasit ta vienintele kuriai *Myliu SuperGames.lt* viskas, tai labai klystat. Taip žmonės ir pragyvena visą gyvenimą svajodami ir miršta be šeimų. Visos bobos yra vienodos, taikosi prie geresnio mėsos gabalo, kad tik joms būtų geriau.

Bet vėl gi čia atvičiaju koks Imprint v2.0 rašo tai net nešvaistykit laiko komentuodami.

^^^ This.
Bobos gyvenimo pradžioj neturi būt svarbiausias dalykas, geriau nesigadint nervų ir laiką, kurį išleistum boboms, išleist mokslam, saves pažinimui ir visiem kitiem naudingiem dalykam, reikia galvot ne širdim, o galva. 

35 minutes prieš, Merio parašė:

^^^ This.
Bobos gyvenimo pradžioj neturi būt svarbiausias dalykas, geriau nesigadint nervų ir laiką, kurį išleistum boboms, išleist mokslam, saves pažinimui ir visiem kitiem naudingiem dalykam, reikia galvot ne širdim, o galva. 

va čia tai gražiai pasakyta

NEPIRKITE NIEKO IŠ MANĘS , NES MANO ŠITA PASKYRA YRA PARDUOTA KITAM NARIUI IR BUVO UŽBLOKUOTA.

DAUGIAU INFORMACIJOS PROFILYJE!

prieš 3 valandas(-ų), Tony_Good parašė:

1119ec9337651d7e78b0a1fb18ea5235750.jpg

Prašau nuotrauka nebijau pasirodyti :)

3

jeigu rimtai sakant tu toks seksis, neblogai atrodai :D ( rimtai sakau )  as galvojau bus kokia fotke kad 2 dantys ir tai juodi  ir koks visas apsileides bet dabar tai grynas 9/10 <3 

prieš 3 valandas(-ų), ₖᵢᵣᵢₛₕᵢₘₐₜₒᵤₖₐ parašė:

zinok yra zmoniu su randais ant veido nudegusiais ir labai rimtai, turinciu seimas, zmonas ir panas. del sito as rimtai. ka turetum pirmiausia daryt, save prisiziuret. del strazdanu nepakeisi nieko jei yra. taciau gali ant veido esancius spuogus atsikratyt paprasciausiai pasirinkdamas sau tinkama maista.

maistas, sampunas ar duzo zele su muilu netinkanti, berimus nuo situ dalyku galima isspresti netgi ir soljonas po skutimosi netinkantis tai sukelia.

del maisto tai nevisai tiesa :D atsimenu mane LT dar kai buvau jau nuo 12 metu vieninteli klasej spuogai apstojo ir iki 18 buvo , dabar 18 ir tai dar visas veidas randuotas nuo tu spuogu kurie buvo 5 metus ,  bet tie randai tiek daug nekeicia irgi aisku ten gali sakyt blablabla bet istikro jie daug nekeicia vistiek gali susirast ta boba...  man vps as buvau isleides simtus ir turbut net kokia stuka jau :D ant produkto veido ir neivineas nepadejo, ejau pas daktarus irgi nepadejo.. zodziu..

prieš 19 valandas(-ų), Benka parašė:

kažn tu žymiai vyresnis už mane, nedaug dar tų istorijų girdėjas, bet girdėjas nemažai vstk xd, buvus klasiokė, prieš 4 metus gal daugiau bšk dar minecraftą kartu lošdavom geri draugai būdavom, dabar, per savo gimtadieni tsg nekaltybę prarado, dažnai matau čiūvus 20 metų gal truputi jaunesnius, su panom 15 metų, jos aišku būna "pistos", nes šiauliuose mažai tokių kurios sulaukusios 18 dar "švarios" būna

ner skirtumo su kuo, svarbiausia kada. ir jeigu ji to pati norejo bei zino savo verte, why not. geriau taip negu miegot su visais ir likt *nekalta.*

Chestnuts please

prieš 19 valandas(-ų), ₖᵢᵣᵢₛₕᵢₘₐₜₒᵤₖₐ parašė:

strazdanų neturiu tik spuogų pagrinde ir jie nenori pranykti dar. :)

prieš 16 valandas(-ų), Ernestas`` parašė:

jeigu rimtai sakant tu toks seksis, neblogai atrodai :D ( rimtai sakau )  as galvojau bus kokia fotke kad 2 dantys ir tai juodi  ir koks visas apsileides bet dabar tai grynas 9/10 <3 

del maisto tai nevisai tiesa :D atsimenu mane LT dar kai buvau jau nuo 12 metu vieninteli klasej spuogai apstojo ir iki 18 buvo , dabar 18 ir tai dar visas veidas randuotas nuo tu spuogu kurie buvo 5 metus ,  bet tie randai tiek daug nekeicia irgi aisku ten gali sakyt blablabla bet istikro jie daug nekeicia vistiek gali susirast ta boba...  man vps as buvau isleides simtus ir turbut net kokia stuka jau :D ant produkto veido ir neivineas nepadejo, ejau pas daktarus irgi nepadejo.. zodziu..

paprastas žmogus esu nesu modelis koks :D ir nesu išvaizdus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2689 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...