Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labai norėčiau pamatyti visus tuos, kurie sako, kad šaukimas beprasmiškas dalykas, ir tikrai neisiu. 70% Iš taip sakiusių būtų storuliukai, nesubrendę, ir gyvenime pasimetę žmonės, kurie net nesupranta kas yra vertybės, ir kas yra gyvenimas. Eina suprasti tik tiek, kad esat žmonės, kurie visiškai savim nepasitikit, ir bijot prarasti 9 gyvenimo mėnesius vyriškumo mokykloje. 

Redaguota , nario - Linas

Kaip mane juokina tokie kurie čia sako nueisi į kariuomenę sutvirtėsi, apginsi šeimą, raumenys sutvirtės ( :D ). Labai patinka man žmonės kurie turi savo nuomonę ir gali pakovoti už ją. Kad jūs patys debilai esat kurie čia vadina tuos kurie nenori į kariuomenę storais, nolaiferiais ir pan. nes realiai dalis tų kurie čia reiškiasi dėl savanoriavimo yra būki, vien paskaičius Thug Life pranešimus aš matau koks pas žmogų yra susiaurėjimas, požiūriai 90tų, tėvų panetkės, nueisiu patarnausiu, sutvirtėsiu, bapkių gausiu, lengvesnis kelias bus :D Kodėl būtent kariuomenę vadinate "vyriškumo mokykla"

Kekvienas žmogus turi turėti laisvę ir teisę rinktis, ko gero darydami tokius dalykus iš žmogaus šitie dalykai yra atimami. Ir galu gale, gana girti čia tą Lietuvą, taip, Lietuvos istorija, tradicijos yra super, tačiau valdžia. ;D

prieš 8 valandas(-ų), blankas/ parašė:

man,keista kodėl dabar į ARMIJA o ne pavydžiui kokias 2013? kodėl aš kai ejau į 9 - 10 klase,nemačiau tokių šūdų prieš 10 - 5 metus? o būtinai dabar

Kai prasidėjo visas cirkas su rusiją, NATO šalys liepė apmokyt kareivius nes jeigu Lietuva nestos gint savęs niekas negins už juos.

O dėl šauktinių tai, į savanorius neičiau kadangi dar noriu susipažint su nauja kultūrą t.y Anglija. O jeigu pašauks nu ką darysi, eisiu, bandysiu į VRM papult (Ten kur 3 aukštos tvoros, per kurias žmogelis perlipa gali nušaut. t.y Kalėjimo apsauga) Po VRM galima kooperuotis į PD (Policijos Departamanetą" Arba jeigu viskas susiklosto gerai tiesiog test tarnybą ir už tai gaut pinigus. Nematau toj kariuomenėj nieko blogo, pažystami atitarnavo neapsišiko, tai manau ir kiti neapsišiks. Kaip nusiteiksit taip ir turėsit ;)

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

On 2017-01-10 at 21:36, Baldas parašė:

Pažiūrėk į žemėlapį visą europą einą palei rusijos sieną. Turi visus priejimus prie jūrų, kaliningradas. Viskas užaugą pas mus tik, kažkodėl viską importuojame iš kitur.

Is kur tu toks esi? Dirbau nesenai pramones gamykloje ir galiu pasakyti kodel viskas importuojami nes tai ka lietuva pagamina parduoda brangiau nei nusiperka is kitur tas pats ir su ukiu lietuviu produkcija kokybiska ir uz ja moka ne kaip uz suda bet lietuviu imones nenori dauk moketi tai perka suda is kitur bet uz tai pigiau va taip mes ir gyvenam. O jei kalbi apie zemes kokybe tai klysti ir vel nes jinai derlinga ir net labai derlinga 

prieš 1 valandą, - Linas parašė:

Labai norėčiau pamatyti visus tuos, kurie sako, kad šaukimas beprasmiškas dalykas, ir tikrai neisiu. 70% Iš taip sakiusių būtų storuliukai, nesubrendę, ir gyvenime pasimetę žmonės, kurie net nesupranta kas yra vertybės, ir kas yra gyvenimas. Eina suprasti tik tiek, kad esat žmonės, kurie visiškai savim nepasitikit, ir bijot prarasti 9 gyvenimo mėnesius vyriškumo mokykloje. 

O ar tu vertybes supranti? Suabejočiau. Tau žmogus, norintis turėti pasirinkimo laisvę ir atsisakyti gyventi pagal paliepimus, yra pasimetęs? Paklusti kito žmogaus, kurį interpretuojame, kaip kažką turintį didesnę galią, įsakymams yra gyvenimas? Atsakyk sau į tai ir pagalvok. Ne, aš tarnauti nebijau. Aš tik negaliu pakęsti tos idėjos, kuri už viso to slepiasi. Žinau, kad nesantaika visais laikais vyravo ir to niekas nepakeis, bet pritarti tokiam dalykui aš negaliu. O dėl to "vyriškumo", "storuliukai" ir pnš., pasakysiu tiek, kad yra kvaila ir nemodernu remtis stereotipais.

Mano nuomonę apie kariuomene turėtų apšviesti jau nuo mažesnių dienų mokykloje po truputuką, o ne 12 metų apie ją vos vos užsimeną ir dabar staigiai visi į kariuomene, nežinia kam ir kodėl. Dabar surinks krūva nemotyvuotų jaunuolių kurie baigę mokymus turbūt sėkmingai emigruos. 
Reikės eiti į kariuomene, eisiu, ne dėl to jog noriu ar patinka, bet dėl to jog tai yra mano kaip piliečio pareiga. Mūsų valstybė nėra pati didžiausia ar turtingiausia, bet tikrai negalim sakyti jog ji mums nieko nedavė ir kaip valstybė gali kažką daugiau duoti kai iš jos visi bėga, vengia mokėti mokeščius ir palieka pinigus svetur. Lietuviai ką geriausią moką, tai tik skųstis valdžia ir varyti vieni ant kitų. :D

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

33 minutes prieš, serbentassssss7 parašė:

net neįsivaizduoju kam ta armija lietuvai xD bandys skruzdelės įgelti tai nupūs ir tiek :D 

O kaip tarkim rusai švedus puolė? Rusija prapiso kadangi nebuvo tam pasiruoše ir nežinojo kur švedai bus :) Jeigu pultu rusai Lietuvą, tikriausiai neturėtumėm kur ju laidot

8z8S3J8.png

21 minutes prieš, Trepsius parašė:

O kaip tarkim rusai švedus puolė? Rusija prapiso kadangi nebuvo tam pasiruoše ir nežinojo kur švedai bus :) Jeigu pultu rusai Lietuvą, tikriausiai neturėtumėm kur ju laidot

visko gali buti, tiesiog mano nuomone. siaip manau jei 3 pasaulinis karas ivyktu tai galbut lietuvos net nepultu kariais, uzbomburduotu ir viskas.

36 minutes prieš, serbentassssss7 parašė:

visko gali buti, tiesiog mano nuomone. siaip manau jei 3 pasaulinis karas ivyktu tai galbut lietuvos net nepultu kariais, uzbomburduotu ir viskas.

Niekas nebomborduotu todėl kad Lietuva skurdi šalis karo technikos atžvilgiu, ir Lietuvoje nėra jokių iškesenų, naftos tik Klaipėdos uostas. Niekam tos lietuvos ir nereikėtu kadangi labai greit valstybė pasisąvinusi Lietuvą, bankrotuotu :)

8z8S3J8.png

Visą gyvenimą domėjausi vien militaristiniais dalykėliais, ginklai, uniformos, skirtinga įranga, visada tai man buvo įdomu, mano tėvai abu tarnavo dar prie Sovietų sąjungos, tėvų tėvai, tėvų tėvų tėvai ir t.t., labai visada norėjo, kad ir aš sekčiau tomis pačiomis pėdomis, bet dabar kai pasižiūriu... Tai bardakas Lietuvėlėj mūsų, nieko nesakau, yra žmonių, kurie tarnauja, myli mūsų šalį, kurie pamatę tokią temą ardytusi kaip laukiniai šunys, bet aš Lietuvoje nenorėčiau tarnauti, begalė pažįstamų žmonių tarnauja, kas savanoriais, kas šauktiniais, kas jau ir po 20 metų trepsi, tai tie, kurie tik pradėjo tarnybą, keikia, kad žadėta buvo visiškai kas kitko, sportuoti sąlygų nėra, na nebent kai kur yra pastatytos sporto salės, bet ir tos pasakojo kad visiškai sudrožtos ir niekas jų neprižiūri, maitina kaip benamius kačiukus, net jei ir yra sąlygos sportui, tai prasmės tam nėra, nes vietoj to, kad sustiprėtu, jie susilpnėja, visi tie marozai atėję bando savo panetkes įvesti ir ždž toks bardakas gaunasi, kad tie, kurie jau tarnauja 10 ar daugiau metų, už galvos susiėmę, kas per žmonės dabar į kariuomenę ateina (ne visi žinoma, nenoriu čia nieko įžeisti). Aš pats susipisau sau visus mokslus ir geriausias dalykas man būtu eiti tarnauti, bet jei ir eičiau, tai nebent jei pašauktų, arba keliaučiau pas pusbrolį į JAV, jis ten jau 25 metus tarnauja, per pusę metų mane paruoštu ir eičiau į jūrų pėstininkus, ten jau ir pinigėlio gaučiau ir dar valstybė man mokslus apmokėtu. Lietuvoj čia verkia, kad ateis Ivanas ir užgrobs mus, nors nei čia kam mes reikalingi, nei ką. 

prieš 8 valandas(-ų), Trepsius parašė:

Niekas nebomborduotu todėl kad Lietuva skurdi šalis karo technikos atžvilgiu, ir Lietuvoje nėra jokių iškesenų, naftos tik Klaipėdos uostas. Niekam tos lietuvos ir nereikėtu kadangi labai greit valstybė pasisąvinusi Lietuvą, bankrotuotu :)

jei vyktu ww3 ir Lietuva megintu kazkur karius siust tai manau kad ja ir nusprogdintu tiesiog. gynybai tegul kviecia savanorius, tiksliai nezinau, bet esu mates, kad ten ir atlygis nedidelis. mano atzvilgiu nesamone, nes tu gali tureti koki darba kuris tau patinka, atlygis didesnis ir tada tave pakviecia tarnaut kai to gali visiskai nenoret ir visos tos snekos "bobos", "reikia tarnaut kaip vyrui" ir pns. nesamone, visi yra skirtingi ir nevisi megsta tai.

prieš 11 valandas(-ų), Imprint parašė:

Is kur tu toks esi? Dirbau nesenai pramones gamykloje ir galiu pasakyti kodel viskas importuojami nes tai ka lietuva pagamina parduoda brangiau nei nusiperka is kitur tas pats ir su ukiu lietuviu produkcija kokybiska ir uz ja moka ne kaip uz suda bet lietuviu imones nenori dauk moketi tai perka suda is kitur bet uz tai pigiau va taip mes ir gyvenam. O jei kalbi apie zemes kokybe tai klysti ir vel nes jinai derlinga ir net labai derlinga 

Žinai jei tu žinotum ką čia rašai ar bent kiek argumentuotum, tada bent kažką su tavim pradėčiau diskutuoti. Yra toks dalykas kaip internetas ir visą tavo parašytą šūdą galimą patikrintį, štai čia https://osp.stat.gov.lt/temines-lenteles43 :) Dėl žemės derlingumo vėl nesamonė paskej, be jokių argumentų.  

Eik Namo

prieš 2 valandas(-ų), ropcat parašė:

jei vyktu ww3 ir Lietuva megintu kazkur karius siust tai manau kad ja ir nusprogdintu tiesiog. gynybai tegul kviecia savanorius, tiksliai nezinau, bet esu mates, kad ten ir atlygis nedidelis. mano atzvilgiu nesamone, nes tu gali tureti koki darba kuris tau patinka, atlygis didesnis ir tada tave pakviecia tarnaut kai to gali visiskai nenoret ir visos tos snekos "bobos", "reikia tarnaut kaip vyrui" ir pns. nesamone, visi yra skirtingi ir nevisi megsta tai.

Jeigu turi darbą ir esi pašauktas, tai darbdavys privalo laikyti tave darbuotoju iki kol baigsi tarnybą. Po tarnybos prie "CV" atsiranda kad esi tarnavęs kariuomenėj. Ir tai gali pakeist tavo gyvenimą į gerają puse. 

8z8S3J8.png

Man patinka kaip vaikai šitam forume bando speliuoti ir nuspėti ateiti, kas bus jeigu bus. Tačiau tai beviltiška lygiai taip pat kaip ir eiti į kariuomenę, tie kurie rašinėja jog čia kariuomenė jus padarys vyrais tai jus esat tiesiog ,, idijotai " Pirmiausiai tai jeigu norės kiekvienas individualiai norės galės tapti to ,, vyru " ir pradėti sportuoti sporto salėje arba vienas palei savo programa. 

Šitame forume susirinkęs aviu būrys kuris linkęs pasakoti tas pačias nesąmonės kurias yra girdeje, kurias sako dauguma ir neturi savo nuomonės, tokie vaikėzai dažniausiai yra pasimetę ir neturintis savo nuomonės, todėl ir eina į kariuomenę kur dažniausiai daro viska pagal kitu užgaidas. Ką aš galiu pasakyti iš savo pusės - neėjau ir neisiu į kariuomenę nors man tai ir gresia, nes nematau tikslo to daryti ir nejaučiu tam noro, nes būvimas karuomeneje manęs tikrai nepavers vyru, tai kaip mokykla išmokys laikyti ginklą, pašalinti priešininką galbūt jeigu tektu muštis ir viskas, viska ką pats gali išmokti per pusę metu ar kelis mėnesius, neėjau ir neisiu universitetas/kolegija ir gyvenimas/darbas. 

Ir prašau jūsų vaikai neberašykit tu pievų kaip nolaiferius padarys vyrais jeigu jie eis į kariuomenę, kaip jie sustiprės ir panašiai. Pirmiausiai tai tu nolaiferiu yra įvairiausiu žmoniu, modeliu, ar šiaip žmoniu kuriems yra pasisekę gyvenime, o jeigu kalbame apie nolaiferius kurie tiesiog žaidžia daug prie kompiuterio, tai ne jūsų bėdos ar jie nolaiferiai ar ne tiesiog, kiekvienas renkasi kaip nugyventi savo gyvenimą nemanau ar būtų teisinga kyštis ir aiškinti, ką pavers vyru ką ne. Jeigu žmogus nuo prigimties vaikiškas - jis tokiu ir bus, niekas jokioje kariuomenėje ar kare nepakeis to, nes žmogaus prigimtis tokia.  O tas skolas šaliai gali gražinti kitaip, nebūtinai atlikdamas karo tarnybą, tai pasikartosiu - nestojau, nestosiu laiko gaišimas, norėsiu išmokt muštis - nueisiu į sporto salę, norėsiu išmokt šaudyt - nueisiu į kariuomenę, viskas tuom pasakyta.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...