Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nieko, esu patenkintas išlaikymu ir daugiau kažko prašyt nedrįsčiau. Tuo labiau, kad religinė šventė ne pagal mane ir tuo labiau, kad šventė dabar skirta tik skatint kapitalizmą tokiems kaip tu.

Žodžiai 10/10 :D Šiaip tai neprašiau nieko. Ką gausi tą gausiu :) Neesmė kainoje, o pačiose kalėdose. Dovana yra dovana :)

Redaguota , nario Enko

Na jei tu nesugebi švęst be alkoholio tai aš patyliu :)

Joptararai ko jūs čia visi apsikraunat tokiom nesąmonėm? :D. Jeigu jis nori gert, lai geriam ble nesuprantu koks kam skirtumas :D. Vieniems Kalėdos tai kažkoks religinis dalykas, kitiems proga priliuobt, tretiems vienintėlė diena metuose kai gauna kažką ypatingo, reikia susitaikyti su tuo, ne visi švenčia Kalėdas tai kaip jums atrodo yra teisingai. Nesuprantu aš jūsų blem..

O šjp tai Kalėdų senelis visus mus stebi ir pats žino ką mums reikia dovanoti :)

Joptararai ko jūs čia visi apsikraunat tokiom nesąmonėm? :D. Jeigu jis nori gert, lai geriam ble nesuprantu koks kam skirtumas :D. Vieniems Kalėdos tai kažkoks religinis dalykas, kitiems proga priliuobt, tretiems vienintėlė diena metuose kai gauna kažką ypatingo, reikia susitaikyti su tuo, ne visi švenčia Kalėdas tai kaip jums atrodo yra teisingai. Nesuprantu aš jūsų blem..

O šjp tai Kalėdų senelis visus mus stebi ir pats žino ką mums reikia dovanoti :)

Tikriausiai tai, kad dėl alkoholio kenčia ne vartojantys, o dažniausiai aplinkiniai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...