Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3178 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Imprint parašė:

Kaip nueit į ta deep web?":D

prieš 2 valandas(-ų), Barz parašė:

Parsisiųsk anonime naršykle "tor" ir per ten tik gali įeit į deep web.

Užeikit į šio forumo savo paskyros nustatymus per bet kokią naršyklę. Sveikinu patekus į Deep Web'ą. O jei kalbama apie Dark Web'ą, tada taip, galima į jį patekti per Tor naršyklę.

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

Sveiki, ne patariu lysti, nes pats buvau nukentėjęs nuo visu tų nesąmonių, man irgi buvo smalsumas, bet kai po kiek laiko į namus, duris, langus pradejo skraidyt daiktai, barškinti, ne taip jau ir juokingą, ir praėjo noras, teko kraustytis. Kadangi pats save išlaikau tai gal ir nieko, bet kad jūs sėdit ant tėvų galvų tai..

Redaguota , nario Fokus Pokus

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Dievas parašas“

17 minutes prieš, Fokus Pokus parašė:

Sveiki, ne patariu lysti, nes pats buvau nukentėjęs nuo visu tų nesąmonių, man irgi buvo smalsumas, bet kai po kiek laiko į namus, duris, langus pradejo skraidyt daiktai, barškinti, ne taip jau ir juokingą, ir praėjo noras, teko kraustytis. Kadangi pats save išlaikau tai gal ir nieko, bet kad jūs sėdit ant tėvų galvų tai..

Jei nesi kvailas tai nepribrisi iki to.

47 minutes prieš, Barz parašė:

Parsisiųsk anonime naršykle "tor" ir per ten tik gali įeit į deep web.

41 minutes prieš, Tautedorus parašė:

Užeikit į šio forumo savo paskyros nustatymus per bet kokią naršyklę. Sveikinu patekus į Deep Web'ą. O jei kalbama apie Dark Web'ą, tada taip, galima į jį patekti per Tor naršyklę.

As turiu ta tor bet kaip per ji man rast nelegaliu filmu ar dar neisleistu filmu? Kaip nueit i pati dark web?

Jei kazkas nores susekti labai, tai ir suseks net per tor.

Nekreipiant jog galima i narsykle injectint visoki javascript ir kitus puskapio elementus kuriu deka jus tiesiogiai atseks, galima ir susekti per visus nod kurie jus peradresavo nuo tavo pirminio tasko. Tor nod'ai juk viesai publikuojami.

Tai tiesiog reik tinkamas teisesaugos instituciju valios tam pradet. Aisku niekas ten netrukdo tor naudot kad praeitumet per salies restriction pvz youtube video, ip blokus, trolinant webus, rasant delfi komentarus ar narsant kokius fetisus ar siaip uzsiemant veikla kuri tu pastangu neverta butu.

Bet reik atsimint jog ISP mato kad naudojat TOR ir nuo nuotrupu gali matyt kokiuose web lankotes, nors ir kuo ten uzsiemate nezinos. Bet vien faktas jog matys TOR veikla, gali pradet dometis kam jums jis reikalingas. 

Ne vaikams cia lyst. Reik turet gera supratima.

On 2017-02-26 at 18:05, Tautedorus parašė:

nu gal lenkai ir vadina deep web'ą kur tu čia turėjai omenį, o normalus žmonės kaip mes jį vadina deep webu arba kitaip pogrindiniu internetu anyway kaip visad bandai pasirodyt prieš vaikų būrį čia.

2 minutes prieš, #Justasino parašė:

nu gal lenkai ir vadina deep web'ą kur tu čia turėjai omenį, o normalus žmonės kaip mes jį vadina deep webu arba kitaip pogrindiniu internetu anyway kaip visad bandai pasirodyt prieš vaikų būrį čia.

Bent jau mano žiniomis, Deep Web'as yra tai, ko negali paieškos sistemos indeksuoti. Dark Web'as yra Deep Web'o poaibis. Prie ko čia lenkai, aš nesuprantu, o kalbant apie pasirodymą prieš kažką, man tai visiškai nėra aktualu. Aš tik pateikiu faktus, o juos ir jų pateikimo būdą interpretuokite taip, kaip tik norit.

• Parašė po 7 mėnesių...
On ‎2017‎-‎02‎-‎26 at 18:11, Lager parašė:

Norejau paklausti ko reiketu saugotis deep web, kad paciam taip nebutu. Nes niekur nerandu parasyta taisykliu apie deep web.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3178 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...