Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Old but Gold: Forumas, Minecraft, YouTube


Simuciokas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2947 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Xofter - Asmeniškai apie žmogu nežinau daug ko, tik tai, kad yra McKindom.lt savininkas. Praeityje sukodavo Epsilon puslapį ir sukurė naudingų sistemų, padėjo su puslapių "hackinimu", buvęs dalimi Epsilon'o nuo pat pradžios. (galbūt) Padėjo EkGame'ui sukurti Database kur laikė visų žaidėjų prisijungimų duomenis.

 

BoQsc - Pirmasis žmogus kurį pamačiau vedanti Minecraft į naują kryptį su kodavimu (Skript), vienas iš labiausiai gerbiamų žmonių tų laikų (ir gal dar iki dabar?). Reiškė mintis apie šūdservius, jų problemas ir sprendimą, kitaip sakant, žmogus kuris ir kritikavo, bet ir padėjo tuo metu.

 

MineIrCraft (DariusCXZ) - Kas gi jo nežino šiais laikais? Pirmasis didysis, lietuvos rinkoje, tapęs YouTuber'iu užkilo su savo Šaltu Auksu

 

Nogalosa - Vienas unikaliausių dalykų įvedęs į Minecraft pasaulį žmogus. Šiuo metu žinomas kaip godplay.lt "savininku", įvairių kalbų programuotoju, sexy balso savininku. Tuo metu jis tik pradėjo kurti unikalumą Minecraft'e, o kas tai buvo? Counter-MC. Unikalūs Bukkit/Craftbukkit pluginai, bet nedažnai išsireiškiantis forume.

 

 

 

Svajoklis - Girdėtas žmogus, kuris padėjo išversti Minecraft į lietuvių kalbą, daugiau nieko nežinau xD

 

Baldas - "Ir idėk mane į sąraša, kaip žmgus visada žaides minecrafto"

 

***more to add

 

 

plVjD.png

O kas tas Epsilon?

Epsilon - Griefinimo ir Apsaugų testavimo komanda.

 

Iš pradžių ji tik buvo komanda kuri naikino kiekvieną pasitaikiusį serverį kuris nebuvo saugomas Epsilon komandos išnaudojant tuometu dydžiausias Minecraft žaidimo klaidas, Bukkit platformos klaidas, Bukkit/Craftbukkit pluginų klaidas.

Epsilon veikla

Epsilon veiklos pasikeitimai

Tas kas lankėsi nors kartą epsilon.lt, tikrai prisimins šitą

Epsilon susijungimas su MC-Support

 

Naudoti bug'ai:

 

Žaidėjų slaptažodžiai - Vienas pagrindinis dalykas kuris man iki šiol yra įdomus, tai, kad Epsilon siūlė apsaugą serveriams nuo tam tikrų bug, nors taip, jie tą ir sutaisydavo, bet kartu įdėdavo ir savo norimą dalyką - žaidėjų slaptažodžių surašymą į database. Kiekvienas serveris kuris turėjo tą pluginą kuris sutaisydavo bug, iš jų buvo platinami slaptažodžiai kurie leisdavo Epsilon'ui plėstis į šūdservius ir juos naikinti (pats turėjau galimybę prisijungti prie database, bet neilgam). Kažkur šis database dar yra, galbūt kažkas dar gali visų žmonių slaptažodžius atrasti o.o

 

Faction Plugin - Leido naudoti komandas be "/". Taigi budavo galima prisijungti prie serverio savininko ir parašyti "f deletesafezone all" ar kažką panašaus ir būdavo galima nuimti apsaugas. Tai mano mėgstamiausias bugas ir kurį dažnai naudojau ant GodPlay.lt Faction/Raid/PvP serverio, už kurį mane pareportino pats savininkas, kad "Pats Epsilon komandos narys Simuciokas greifina", nors aš tuomet net nebuvau komandoje.

 

xAuth Plugin - Pačio EkGame sukurta programėlė leido panaudoti limituotą kiekį komandų prisijungiant per savininko nick prie Minecraft serverio kuriame būdavo xAuth pluginas. ("Pirmasis buvo werso atrastas ir mano sukoduotas xAuth bypassas")

 

 

Griefinimas Minecraft'e (Vienas mano mėgstamiausių prisiminimų).

Team Avolition

EkGame

 

 

Turi kažką papildyti? Pakomentuokit.

(Šiuo metu vis dar koreguoju, sukuriu temą iš anksto)

Redaguota , nario Simuciokas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2947 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...