Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

AtFoClear

Narys
  • Pranešimų skaičius

    389
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

4 sekėjų

Apie AtFoClear

  • Gimtadienis 01/09/1987

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Pomėgiai: IT-Technologijos, Psichologija, Filosofija, Muzika, Sveikas modernus gyvenimas, Sportas.

Paskutiniai lankytojai

4104 profilio peržiūros

AtFoClear pasiekimai

Dažnas dalyvis (-ė)

Dažnas dalyvis (-ė) (4/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • Lietuviai žais arba mirs
  • Turintis ką pasakyti Retas

Neseniai gauti ženkliukai

148

Reputacijos taškai

  1. AtFoClear

    Noriu investuoti!

    Aš tiesiog paliksiu tai čia: Wikipedia jūsų draugas.
  2. AtFoClear

    Noriu investuoti!

    Noriu prisidėti prie Gibson ir pasakyti jog aš taip pat paremčiau projektą, kuris to vertas. Su SAMP serveriais nesu niekada turėjęs reikalų, teikiu pirmenybę kitokiems projektų tipams nei SAMP. Todėl Gibson nuspręs kuris premijos yra vertas, jei tokių bus. Paaukočiau iki 15 eurų, apmokant PaySera sąskaitą.
  3. DeadLine: atlikti per 4 dienas. Jei bent kažkuo gali padėti: kreiptis į mane privačia žinute arba komentaru šioje temoje. Būtina jog darbas nepažeistų autorinių teisių. Sveiki, vienam projektui reikia skubios pagalbos ir man būtina surasti žmogų, kuris galėtų pakoreguoti ar nupiešti naują minimalistinį paveikslą. Tai turėtų atrodyti panašiai į šį pavyzdį: Sąskaitos pavyzdys
  4. AtFoClear

    ieškau programuotojo

    Aš nerašiau jog neturiu reikalų su programavimu visiškai, aš tik rašiau jog nesu programuotojas. Štai tiesiai iš Vikipedijos tau, kaip ir prašei: http://lt.wikipedia.org/wiki/Programinė_įranga Jei programuotojai negali suprasti, tai kaip tu supratai tai? Nesi programuotojas ir "bendrauji" su programavimu? Tol kol programavimo aplinkoje/teksto redaktoriuje nebus automatizuoto įrankio kuris paveiktų kodą. Tu nesimokei, tu domėjaisi tuo ir kol kas tau dar neprireikė daugiau įrankių nei gali pateikti įprastas teksto redaktorius. „Mokymasis - protinis darbas, dirbamas pagal iš anksto nubrėžtą metodą, nubrėžtą planą, duoda geresnių rezultatų, negu mokymasis be jokio metodo ir be jokio plano.
  5. AtFoClear

    ieškau programuotojo

    Šis klausimas keistai atrodo nebent šiame forume. Taigi nori pasakyti jog kūrinys nepakis, pakitus darbo sąlygoms? Programuotojas yra žmogus ir jis gauna tam tikra influence'a tol kol kūrinys yra sudėtingas. Vieną kodo eilutę visuomet galimą parašyti daugiau nei vienu būdu ir kaip atrodys eilutė priklauso ne vien nuo to ką perskaitė googleje. Net patyrę programuotojai daro klaidų ir jei programinėje įrangoje nebus funkcijos kuri galėtų ištaisyti šią sunkiai pastebimą/programuotojui nežinomą klaidą - kodas tikrai nepakis, naudojant kitą atnaujintą programinę įrangą, kodas vėlgi gali pakisti dėl tam tikrų sąlygų/pasiūlymų/standartų, žinoma jei programuotojas tikrai geras siekiantis surasti geriausią sprendimą pateiktai užduočiai. Skirtumas tikrai yra, ir teigti jog jokio skirtumo nėra - tikrai negalima nes jis visuomet bus visur ir visada: kartais didesnis ir ryškesnis - kartais mažesnis ir beveik nepastebimas ypač galutiniame rezultate kuris priklauso nuo visko ir visuomet.
  6. AtFoClear

    ieškau programuotojo

    Ir tu nori pasakyti jog nesinaudoji Notepad ++, sublime text, nesinaudoji notepad taip pat nesinaudoji chrome/firefox/opera/[...] siekiant sukurti programą/veikiantį kodą? Ar yra tekę girdėti apie Dreamviewer, Netbeans IDE? Jei nesinaudoji jokia programa norint sukurti programą: tu nesi produktyvus/geras programuotojas ar net apskritai nesi tikras programuotojas. Kas jei parašyčiau jog Operacinė sistema taip pat yra programinė įranga? Ir tu ja naudojiesi siekiant atlikti bet kokią tau šiuo metu žinomą užduotį.
  7. AtFoClear

    ieškau programuotojo

    Tikriausiai prasti programuotojai, nes aš net nebūdamas programuotojas manau suprantu ką turi galvoje, bet nieko juokingo nematau, todėl ir klausiu: kas tokio juokingo jog programuotojui reikalinga programa, programai kurti?
  8. AtFoClear

    ieškau programuotojo

    geimeris2004LTU, o, tu mėgėjas dirbti nerimtai, jog klausi? EdgarT, Kas tokio juokingo?
  9. AtFoClear

    Ar imanoma išgauti url?

    Taip, būtų galima.
  10. Būtų malonu sužinoti kokią operacine sistemą naudojai.
  11. Taip, GameIn 2015 yra nekokybiškas projektas sukurtas pakankamai patirties neturinčio žmogaus/žmonių grupės siekiančio/siekiančių kuo greiciau lengvabūdiškai pasipelnyti iš žmonių kaip tu ir aš.
  12. AtFoClear

    Pagalbos, nepaleidžia launcherio

    Pamėgink įsirasyti java 7 jre ir naudoti vietoje dabartinės java 8 jre. Parašyk kaip sekėsi.
  13. AtFoClear

    Padėkit atsakyti į klausimą dėl kompo

    Gal būt tai nėra pilnas klausimas/užduotis? Parašyk tokį koks turi būti ir mes pameginsim atsakyti į jį.
  14. AtFoClear

    Padėkit atsakyti į klausimą dėl kompo

    Galima performuluoti klausimą ir atsakymas pasirodys lengvesnis nei atrodo: Įvardinkite kas motyvuoja įsigyti kompiuterį? Parašyk kas skatina pirkti kompiuterį. Pavyzdžiui: mano pagrindinis motyvas pirkti kompiuterį yra noras geriau praleisti laisvalaikį, nes toks jau apgailetinas esu. Dar vienas motyvas galėtų būti: siekimas žinių ar siekis išbandyti ko nors naujo. Įvardyti - parašyti, nurodyti. Motyvas - tai kas žmogų skatina veikti ir neleidžia jam stovėti vietoje. Nulemti - galutinai įtakoti.
×
×
  • Sukurti naują...