Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3744 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki šios temos skaitytojai. Noriu įkurti žaidimų diskusijos tinklapį, panašu į šitą. Daugelis pradės šmeižti, kad kam to reikia jugi yra SuperGames. Niekam nepaslaptis, kad ant šito tinklapio Savininkui padėjo didelį, storą tašką. Nematau, kad čia kažkas įdomaus vyktu, nematau jokiu pakeitimų į gerąją pusę. Todėl aš noriu įkurti panašu projektą, kuris būtų pastoviai atnaujinamas, kuriamos įdomios, bei unikalios idėjos. Prieiname prie temos, tam, kad galėčiau visą tai įkurti man reikalinga komanda. T

₪Kokiu žmonių aš ieškau?

·Ieškomi Global.Moderatorius ir keli Moderatoriai (Už darbą bus mokami pinigai, ko nedaro šiame projekte). Atrankų pradžiai nežadu daryti.

·Ieškomas Gfxeris.

Rašom kokias pareigas norite užimti ir palikite savo skype kontaktus. Aš jūs priimsiu ir susitarsime.

global.moderatorius ; SKYPEID: rastidas1

Leisk man pasakyti tai ką, tu jau žinai. Pasaulis nėra vien saulė ir vaivorykštės. Tai labai nedora, baisi vieta ir nesvarbu koks stiprus esi, jis privers tave klūpoti ir vers tai daryti tol, kol tu leisi. Nei tu, nei aš, nei kas nors kitas taip stipriai netrenks kaip gyvenimas. Nėra svarbu kaip stipriai gali trenkti. Svarbu kaip stipriai gali trenkti tau, o tu vis vien judėsi į priekį; svarbu kiek gali ištverti ir judėti į priekį. Štai kaip laimima. Dabar, jei žinai ko esi vertas eik ir pasiimk tai. Bet turi būti pasiruošęs priimti smūgius ir nerodyti pirštais sakydamas, kad nesi ten kur turėtum būti dėl jo, jos ar bet ko kito. Kol nepradėsi tikėti savimi – neturėsi gyvenimo.

(redaguota)

Ieškomi Global.Moderatorius ir keli Moderatoriai (Už darbą bus mokami pinigai, ko nedaro šiame projekte). Atrankų pradžiai nežadu daryti.

Va čia jau kitą kalbą kai kalbama apie pinigus ....

yra SuperGames.lt ir kiti, niekas nesilanko ir nesilankys, nes visi pripratę prie šito.

Eik tu jeigu gerai moki sudominti ir turi unikalių idėjų galėsi juos nuvilioti .... niekas dar nepadarę to ko turi supergames.lt, supergames.lt turi - inteligentišką bendruomenė - http://prntscr.com/al24pa, žiūri į forumo  narių norus  - http://prntscr.com/al2577 .... padaryk forumą geresnį ir bus tu žmonių ir visko...

P.S į g.modus skype:josh.white284

Redaguota , nario Adomas J

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

(redaguota)

Taigi yra pilną alternatyvų, visokie mazė.lt  games.lt kam kurtį tai kas jau yra, nieko unikalaus nesugalvojat... Juk suprantat, kad projektas merdės ne gyvas :)

Juk iš karto matosi koks rimtumas, projektas dar nestartavo o jau g mod ieško lyg būtų ten ką su tuo g mod veiktį :D

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Taigi yra pilną alternatyvų, visokie mazė.lt  games.lt kam kurtį tai kas jau yra, nieko unikalaus nesugalvojat... Juk suprantat, kad projektas merdės ne gyvas :)

Juk iš karto matosi koks rimtumas, projektas dar nestartavo o jau g mod ieško lyg būtų ten ką su tuo g mod veiktį :D

tai kam kurti CS serverius, jei jau jų pilna yra? bet kai kurie visai gerai laikosi, nes kažkuo žmones pritraukia - pluginais, rate'ais ir kitokiais privalumais, tas pats su projektais. SuperGames daug ko neturi, ką galima turėt ir patenkinti žmonių lūkeščius, SuperGames.lt gan įdomus projektas, bet vistiek trūksta tos liepsnelės, mano manymu, o games.lt jau atgyvenęs savo, jau kiek metų iš eilės ten niekas nesikeičia.

• Teigiamai 1

Kodėl gi? Gi visko pasitaiko gyvenime, kažką nukonkuruoja, kažkas žlunga taip ir sukasi virtualubė. Kaip sakoma nesisusksi negyvensi. Mačiau pas tuos tinklapius nedaro atnaujinimų bei viso kito, gal šis žmogus padarys daugiau negu šis projektas ar kiti panašūs. O šiaip autoriau prisistatyk apie savę ir t.t.

(redaguota)

Baldas, o tu suvoki, kad gmod ir mod nebus renkamas per 1 dieną, bus apsvarstoma, o vėiau su visa komanda svarstysim apie įvairių idėjų įgyvendinimą ir t.t Nei vienas iš tavo paminėtų tinklapių nieko įdomaus neturi, bent jau aš to neįžvelgiau.

Nu taip tavo projekte bus pilną žmonių ir diskusijų per startą, kad jau iš sg g modus renkasį, kad padėtų suvaldyti nusižengusius, vietoj to, kad pradžioj lankomumų pasirupintį. Labai gundančiai skamba mokėsį  g modams už tai, kad jiems nebus ką veikti :D

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Mokėsiu po tinklapio starto, turbūt nepagauni ryšį iš mano pusės. SuperGames lankomumas geras, bet iš sistemu pusės nieko gero nei veiklos nėra, pastoviai kuria sistemas ir iki galo sukurti nesugėba. Pavyzdys - Forumo Eurai. Žadėjo, kad galima bus už jos nusipirkti tam tikrą daiktą turguje iki šiol nieko nepadarė. Ką galima pasakyti? Kuria, kuria ir iki galo nieko nesukuria.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3744 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...