Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3744 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Viskas yra? Klysti - jeigu viskas būtų žmonės nesiskųstu, čia nėra net paprasto dalyko tai - Drausmės, scamerių vis daugėja, o veiksmų mažėja, Raudonas ateina čia apsilankyt į mėnesį 2 kartus, ir visiškai nedaro to ko prašo žmonės, ką jau sakyti apie sistemų baigimą.

Redaguota , nario Cristian M

Viskas yra? Klysti - jeigu viskas būtų žmonės nesiskųstu, čia nėra net paprasto dalyko tai - Drausmės, scamerių vis daugėja, o veiksmų mažėja, Raudonas ateina čia apsilankyt į mėnesį 2 kartus, ir visiškai nedaro to ko prašo žmonės, ką jau sakyti apie sistemų baigimą.

Na ko tau trūkstą dabar pvz diskutuotį? Temas kurti gali, diskutuoti juose galį, pardavinėti irgi galį, pirkti kažką irgi galį. Galvoji atsidares forumą visi angeliukai iš SG pas tave subėgs, bus tvarką, niekas nescamins, draugiškai diskutuos? :lol:

Tie visi f eurai ir +rep vaikų žaidimai, skatinantis freepostinimą.

Eik Namo

jei nebūtų čia parašytas tas magiškas sakinukas "mokėsiu atlygį" - čia niekas nesisiūlytų ir nemėtytų savo kontaktų. :) pigūs žmonės šiais laikais, pinigais suviliot galima, tai aš jau ir įsivaizduoju kaip jūs darbus atlikinėsit, galiausiai jei per mažai pasiūlys pinigų tai mesit viską lauk ir grįšit čia, į SG. suprasčiau būtų savanoriavimas ir noras kažką padėt sukurt tokio, kas tikrai sudomintų žmones ir pritrauktų į projektą, o ne siekis pinigų išsimelžt.

Visus sudomino, nes bus mokami pinigai. Tačiau bus kaip ir visiems kurie bandė, kad ir kaip pačiam labirintui - užsidarymas.  :|  O kam kažką dar savininkui daryti, jei praktiškai viskas jau čia yra. 

Šeip, manęs nesudomino pinigai. Aš savo noru galiu dirbti, man nėra skirtumo.

Moderatorius. - Delfinukas95 skype.

Haiii.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3744 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...