Peršokti į turinį

AMD pristatė galingiausia vaizdo plokštę Radeon Pro Duo


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2951 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

AMD pristatė savo naujausią kūrinį, galingiausia pasaulyje vaizdo plokštę – Radeon Pro Duo. Kaip AMD teigia ši plokštė skirta “Kūrėjams kurie kuria ir žaidėjams kurie kuria”. Vaizdo plokštė paremta dvejais 28nm Fiji grafikos procesoriais.Toks pat yra naudojamas ir R9 Fury X ir R9 Nano vaizdo plokštėse.

Radeon Pro Duo savyje turi 8192 Stream procesorius, 512 TMU’s, 128 ROP’s ir 8GB HBM1 operatyviosios atminties. Vaizdo plokštės grafikos procesorių ir atminties dažniai dar neatskleisti. Susitvarkyti su šilumos sklidimu padės kartu pristatyta GDC Liquid VR aušinimo skysčiu sistema. Sėkmingam naudojimuisi vaizdo plokštę reikės pajungti naudojant tris 8 pinų jungtis, kurios vaizdo plokštei tieks iki 525W elektros energijos.

ProDuoCard_575px.jpg

Pagal AMD atliktus vidinius testus, kuriose buvo R9 lyginiamos 295×2, Nvidia Geforce TITAN Z, naudojant 3DMark FireStrike testavimo įrankį, naujoji plokštė buvo iki 51% spartesnė 1080p, 1440p, 2160p rezoliucijose negu greičiausia Nvidia plokštė TITAN Z. Visos šios plokštės buvo bandytos poruojant su i7-5960X procesoriumi, 16GB keturių kanalų DDR4 operatyviąja atmintimi ir Windows 10 operacine sistema.

 

Radeon-Pro-Duo-1_575px.jpg

AMD Radeon Pro Duo išleidimo data numatoma antrasis šių metų ketvirtis, o kaina sieks išties didelę sumą 1500 eurų.

Daugiau naujienų ir apžvalgų: logo.png

Redaguota , nario siramub
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Įdomu įdomu, laukiam žaliosios komandos atsako, kuris, mąstant logiškai pagal pastaruosius metus, turėtų būti net gi geresnis. Na bus matyt.

 

P.S. Iš tikrųjų tai: "Žaidėjams, kurie kuria ir kūrėjams, kurie žaidžia".

Na jei sukurs kažką kaip ir GTX 980 Ti bet galingesnio tai aišku kad sutriuškins AMD.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai, kad cia nieko naujo nematau. Gali ir pats dvi AMD Radeon R9 Fury X susijungt ir gausi ta pati. Ir kaina bus zymiai mazesne. Bet ka jau kalbet, kad viena r9 fury x isskiria belekiek karscio, o apie dvi net baisu pagalvot.  Jau senai aisku, kad amd zlunga, ir jeigu siais metais neisleis nauju vaizdo ploksciu, tai abejoju ar kitais metais dar matysim amd prekes parduotuvese. Manau jie ir patys supranta, kad 5 metus nesukurt nauju produktu yra ziauru, bet greiciausiai yra ant bankroto slenkscio ir neturi tam lesu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2951 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...