Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3459 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, reikia jūsų pagalbos, atsinaujinau į Windows 10 iš Windows 8.1 ir neužsikrauna man desktop'as , juodą ekraną rodo. Nežinau net ką daryt, būčiau labai dėkingas tiems, kurie nepagailės savo laiko ir pagelbės.

P.s visiem smalsuoliams, kurie mano, kaip aš čia parašiau jeigu kompas neįsijungia tai telefono pagalba tema buvo sukurta.

Redaguota , nario Domas0

412527ea1eb1e5f6e16365efc2b37592958.png

(redaguota)

Sveiki, reikia jūsų pagalbos, atsinaujinau į Windows 10 iš Windows 8.1 ir neužsikrauna man desktop'as , juodą ekraną rodo. Nežinau net ką daryt, būčiau labai dėkingas tiems, kurie nepagailės savo laiko ir pagelbės.

P.s visiem smalsuoliams, kurie mano, kaip aš čia parašiau jeigu kompas neįsijungia tai telefono pagalba tema buvo sukurta.

Rašant vieną operacinę sistemą tiesiai ant kitos ir kažkaip dar susidorojant su draiveriais, bei įvairiomis programomis, tarp dviejų OS versijų, dažnai įvyksta įvairių problemų. Net jei ir instaliacija būtų buvusi sėkminga, tai vis vien didelė tikimybė, jog vėliau būtum turėjęs problemų.

Instaliuoti Windows'us reikia "švariai" iš USB flash'o, ar DVD disko, bei suformatuojant kietąjį diską, kuriame buvo senoji operacinė sistema. Tokiu būdu turėtum išvengti nemažai problemų.

Redaguota , nario b0ss
  • Teigiamai 2

Tai man dabar Windows perinstaliuoti? Nes naujinau savo senus 8.1 Windows į 10, internetu.

Taigi būtent tai ir sakiau praitame komentare.

Įjunk task manageri ir add > explorer.exe

Kažkaip labai abejojiu, jog jam viskas sėkmingai susiinstaliavo ir susikonfigūravo, o tada, tiesiog nepaleido explorer'io.

• Teigiamai 1

Bandyk perinstaliuot, nes jei tm galėjai atidaryt gali ir prie controlpanel prieit, o šiaip iš interneto svetainės instaliuojant ant nelegaliu ar legaliu gali kilti problemų, taip tau ir atsitiko. Reikėjo naujint per tą langelį apačioje ;), siūlau perrašyt atgal į w8.1, nes w10 - šūdas, laikau, nes neturiu legalo ir nenoriu mokėt dėl kelių game :DD.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

-R3p man = -7R3p tau, nesivaflink vaflioras :) kebabas atsirado...

Bandyk perinstaliuot, nes jei tm galėjai atidaryt gali ir prie controlpanel prieit, o šiaip iš interneto svetainės instaliuojant ant nelegaliu ar legaliu gali kilti problemų, taip tau ir atsitiko. Reikėjo naujint per tą langelį apačioje ;), siūlau perrašyt atgal į w8.1, nes w10 - šūdas, laikau, nes neturiu legalo ir nenoriu mokėt dėl kelių game :DD.

\Siaip Windows 10 nemokamas.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Tavo žinios šūdas.

Gali pabandyti aktyvuoti Admin accountą:

• Eini į Task Maneger.
  • File > Run New Task.
  • Rašai cmd, spaudi ant Create this task with administrative privileges.
  • Atsiradusiame lange rašai net user administrator /active:yes
  • Atsijungi nuo esamos paskyros, naują pamatysi prisijungimo lange.

Jeigu nepadės, turiu dar vieną sprendimo būdą. 

P.S. Task Manager gali įsijungi nuspaudęs Ctrl + Alt + Delete. :)

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3459 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...