Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nesuprantu kam būdamas moderatoriumi skelbi tokią informaciją nariams? Ką tuo pasieksi? :D

O kuo aš išskirtinis, kad esu moderatorius? Aš, kaip ir jūs, noriu forume tvarkos, tik tiek, kad aš ją galiu kažkiek palaikyt. Nieko tuo nepasieksiu, tiesiog prašau ko nors susisiekt, kad forumą sutvarkytų, nes man jis neatsako, o savo darbo, kaip forumo administratorius, taipogi, jau pusę mėnesio negali pažiūrėt. Informaciją... Tarsi ir taip visi nežino, kad niekas šito forumo nebeprižiūri ir iš kažkada būvusio vienu iš geriausių, nusiritom iki vieno iš šūdiniausių, pilno scamerių. 

• Teigiamai 3

Man atrodo jis tiesiog ignoruoja. Jam p* ant to forumo ir viskas. Kiek viena diena matau jį šiame forume, facebook'e ir jo forume. Taip pat ir mane jau virš mėnesio skp ignoruoja, bet p*.

Tai, kad nebunu nei prie skp nei prie forumo, o vLRG senai nesilankau ir uz ji nesu atsakingas. Dabar persikrausciau ir neturiu kompiuterio todel tokia situacija. Greitu metu sutvarkysiu.

• Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...