Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3926 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, prieš maždaug 4 mėnesius nusipirkau kompiuterį, susirinkau pats.

Komplektacija:

4363d78718.png

Taigi, problema yra gana nemenka, net nežinau ką daryti. Turiu du kietuosius diskus, HDD ir SSD. Manau, kad tai yra SSD bėda, arba aš kažką blogai sujungiau.

Labai dažnai užlūžta Google Chrome, gana dažnokai ir kitos programos. Žaidžiant žaidimus, kartais išsijungia ir jie. Būna dienų, kai Google Chrome užlūžta apie 10-15 kartų, kas labai nervina, jeigu kažką skaitai, žiūri video, klausai muzikos bei visa kita. Vien tas programų užlūžimas gal ir nebūtų taip blogai, bet neretai išmeta blue screeną ir būnų priverstas perjungti kompiuterį. Blue screeno errorai būna įvairiausi, nebūna vien to pačio, neprisimenu skaičiuku, bet kažkas panašaus į: 0x000003b.

Taip pat būna užlūžta ir kitos programos, pvz: antivirusinė ar Sublime Text 3 ar skype (ganėtinai dažnai užlūždavo (į dieną bent po kartą aktyviai naudojantis), dabar nelabai naudojuosi).

Ši bėda jau buvo nuo pat kompiuterio įjungimo, t.y. nuo tada, kai pradėjau juo pilnai naudotis, prieš kažkur 4 mėnesius. Būna žiūriu video, arba naršaus fb, ir užlūžta Google Chrome langas ir išmeta:

5da733eb3e.png

Tai sukelia gana daug nepatogumų. Norėčiau paklausti, gal kažkam buvo kažkas panašaus? Gal čia net ne hardo kaltė, o mano? Gal kažką blogai sujungiau (nors tai gana sunku patikėti, nes viskas veikia, įsijungia, galiu žaisti, dirbti ir t.t.)?.

• Neigiamai 1
(redaguota)

Draugui taip buvo, tik pas jį vienas HDD stovėjo, pasikeitė HDD ir susitvarkė viskas. Nes būdavo iįsijungią savo pc ir error pastoviai + blue screen

Čia rimtas durnelis :D :D Aš negaliu nesijuokti iš tokių kvailų pezėjimų :D

Blue screen - niekada nebus hdd problema. Bus tik blogo sujungimo į geležį problema.

Kaip išspręsti " blue screen" problemą yra tik 5-7 žingsniai, priklausomai nuo Win versijos. Dažniausiai pakanka system recover arba chkdsk.

Geležies jungtis galima pasitikrinti pačiam. Pajudinti laidus, perdėti kitur.

Windows forume yra 1000 čiai temų. Youtube dar daugiau video.

Ir visur bus tas pats, geležis, recover ar chkdsk

Redaguota , nario đeivis
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Blue screen - niekada nebus hdd problema. Bus tik blogo sujungimo į geležį problema.

Kaip išspręsti " blue screen" problemą yra tik 5-7 žingsniai, priklausomai nuo Win versijos. Dažniausiai pakanka system recover arba chkdsk.

Tai dabar "durneli" man paaiškink, dėl ko pakeitus HDD ir daugiau nieko nedarius jokių bluescreen nebebūna ? Tu kažką čia įsivaizduot mėgini ir kitiem aiškinti, tačiau dėl HDD būna bluescreen, taip kad ramus gali būti ir mažiau komentuoti.

(redaguota)

"Blue screen - niekada nebus hdd problema" kur čia taip paskaitei ? ar pažiūrėjai ? tikriausiai būsi rimtas meistras turiu tau klausima jei būtų sektoriai blogi tai irgi reiktų pajudint laidus ir susitvarkytų ?  :D tau tikriausiai viena savoka žinoma tik "gelezis" arba šios "chkdsk","recover"

Redaguota , nario Martini*
  • Teigiamai 2
(redaguota)

Jei ne ram tada patarciau i driverius demesi atkreipt, ypac i motherbpard gamintojo driverius chipset ir pan, gal bios atnaujinimas yra ar dar kas.. Gal ten kas. Jei os ssd tai mazai tiketina kad ssd problema.tai pas tave 1 stick su 6gb ram?

Beja tas chrome lango screenshot aiskiai sako kad beda ramuose

Redaguota , nario Rmbdeivis
  • Teigiamai 1

Vat kas būna kai pats renki kompiuterį.

Dar pasakyk kad ram negalėtu būti blue-screen problema tada tikrai juoksiuos.

• Teigiamai 2

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Jei ne ram tada patarciau i driverius demesi atkreipt, ypac i motherbpard gamintojo driverius chipset ir pan, gal bios atnaujinimas yra ar dar kas.. Gal ten kas. Jei os ssd tai mazai tiketina kad ssd problema.tai pas tave 1 stick su 6gb ram?

Beja tas chrome lango screenshot aiskiai sako kad beda ramuose

2 stickai, vienas 4gb, kitas 2gb. Abudu DDR3. Žiūrėkit, čia kažkokia nesąmonė.

8a95f597e0.png

Rašo, jog laisvi memory slotai like dar 2, nors pas mane jų išviso yra tik du.

OS ssd pačiam yra, viskas veikia, tai aš irgi pradedu manyt kad čia tikrai ne ssd problema..

Redaguota , nario PauliusK

2 stickai, vienas 4gb, kitas 2gb. Abudu DDR3. Žiūrėkit, čia kažkokia nesąmonė.

8a95f597e0.png

Rašo, jog laisvi memory slotai like dar 2, nors pas mane jų išviso yra tik du.

OS ssd pačiam yra, viskas veikia, tai aš irgi pradedu manyt kad čia tikrai ne ssd problema..

Siūlyčiau normalius 8GB ram'us nusipirkt.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

6gb man pilnai užteko, bet dabar išsiemiau tuos 2GB, liko 4GB ram, tai turbūt teks.

Užteko tai užteko, bet gali būti kad tie 2GB yra sugede arba tiesiog speed'o permažai.

HP Omen 15

Isemus tuos 2 kas nors pasikeite? As ne pats didziausias specas ant dual channel ar apskritai ram veikimo bet gal bande ramai ant dual channel veikt kai skirtingu dydziu ar greiciu chipai gali kilt bedu manau. Kiek dabar rodo slotu kai isemiai ta chipa 2gb? Bandei chipset driver gamintojo supporte parsisiust?

Isemus tuos 2 kas nors pasikeite? As ne pats didziausias specas ant dual channel ar apskritai ram veikimo bet gal bande ramai ant dual channel veikt kai skirtingu dydziu ar greiciu chipai gali kilt bedu manau. Kiek dabar rodo slotu kai isemiai ta chipa 2gb? Bandei chipset driver gamintojo supporte parsisiust?

Gal ir pasikeitė, kiek aš čia, kokias kelias valandas dar tik išsiėmęs, niekas neužlūžo dar vis :D Nieko nebandžiau parsisiųst kolkas tik išėmiau tuos ramus, liko dabar 4GB tik.

e14459d9dd.png

VIstiek rodo, kad 4 išviso yra, mistika kažkokia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3926 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...