Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

mTėvas ( https://www.youtube.com/user/rokas220/videos )

lafa marino ( https://www.youtube.com/user/LafaMarinoMEDIA/videos )

WhiteMamba ( https://www.youtube.com/user/wMambaMapping/videos )

J'juškė ( https://www.youtube.com/channel/UCicwU78l5rIUM1bGp7tbcfw/videos )

Nuko

Tai mano manymu yra vieni iš geriausių bet aišku nereikia pamiršti ir šitų :)

mparkour

eadidas

hugis

hubis

Quel 

Artaas

-adam-

MAC

mindigo

Diskusija gavosi išties aktyvi ir net užmačiau kelis ginčus dėl, .. Kaip vadinti mapperius kitaip ? Nes žodis mapperis, nu kažkaip ne taip rimtai skamba :D . Tai dėl mapperių kokybės. Jau rytoj, numatau pabaigą, atrinkti tuos, kurie bus pristatyti detaliau ir jų bus penki. Pasistengsiu susisiekti būtent su tais, kurie bus labiausiai pamynėti ir kurių nuomonė būtų penketuke pagal jūsų nuomonę yra apginta ir patvirtinta. Už diskusijos aktyvumą, keliu pirštą aukštyn (y)

1. Nuko

2.Mafijos_Tevas

3.wMamba

4.J.Juske.

5.Hugis (Jotautas)

Kaip baigęs mapperio darbą galiu pasakyti , šitiems 5 vyrukams tik nenustokit mappinti ir darykit ką darot geriausia , kadangi pats žinau koks mappinimas yra sunkus ir varginantis protiškai. Būna daug tokių dienų per kurias nebesinori visiškai mappinti viską mesti , aš neištvėriau nors galėjau mappinti ir tobulėti toliau bet taip atsitiko.

greensideV1.png

mparkour

Hugis

Artass

Šitie man mapperiai :)

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

(redaguota)

Aš manau jog RolePlay serverių mapperiai yra geriausi, o tie mTevai Indigai ir visi kiti madgaskaro pingvinai mappinta gražiai, bet persistengia.

Kiekvienas turi savo nuomonę ir į viską žiūri kitaip esant skirtingoms situacijoms.. 

Paimkime tuos tavo "RolePlay" serverių mapp'erius, kuriais gali būti kiekvienas tinginys. Padėti šiukšlių maišą šalia durų, pastatyti šiukšlių dėžę prie kelio, prie namo pastatyti sofą ir aplink ją primėtyti įvairių šiukšlių kiekvienas gali. Aš asmeniškai to net neskaitau mapp'inimu, nes tai tik originalaus "GTA SA" žaidimo sukurtos aplinkos patobulinimas, kuris nuo originalo skiriasi tik tam tikromis akivaizdžiomis detalėmis

Tikras "mapp'eris" (kt. architektas) turi turėti savo idėją, kurią išpildo savo savitu stiliumi ir yra vertinamas aplinkiniu teigiamai iš sukurto darbo bendro vaizdo, o ne iš sunaudotų objektų skaičiaus ar gražiai pateiktos vaizdinės medžiagos (ENB, grafinis apipavidalinimas, vaizdo klipo montažas ir kt.). Aš asmeniškai vertinu žmogų kaip architektą pagal jo sukurto darbo bendrą vaizdą (iš visų pusių, o ne tik iš gražiausių), darbo kokybę ir originalumą - būtent šie trys kriterijai yra kertiniai vertinimo kriterijai žiūrint mano akimis.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Mano TOP5:

• Lafa (originalumas ir bendras vaizdas);

• Nuko (kokybė).

• Nematau daugiau žmonių, kurie darbuotųsi originaliai, kokybiškai ir bendras vaizdas priverstų pavydėti darbo;

• Nematau daugiau žmonių, kurie darbuotųsi originaliai, kokybiškai ir bendras vaizdas priverstų pavydėti darbo;

• Nematau daugiau žmonių, kurie darbuotųsi originaliai, kokybiškai ir bendras vaizdas priverstų pavydėti darbo;

Redaguota , nario S'Jobs

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Kiekvienas turi savo nuomonę ir į viską žiūri kitaip esant skirtingoms situacijoms.. 

Paimkime tuos tavo "RolePlay" serverių mapp'erius, kuriais gali būti kiekvienas tinginys. Padėti šiukšlių maišą šalia durų, pastatyti šiukšlių dėžę prie kelio, prie namo pastatyti sofą ir aplink ją primėtyti įvairių šiukšlių kiekvienas gali. Aš asmeniškai to net neskaitau mapp'inimu, nes tai tik originalaus "GTA SA" žaidimo sukurtos aplinkos patobulinimas, kuris nuo originalo skiriasi tik tam tikromis akivaizdžiomis detalėmis

Tikras "mapp'eris" (kt. architektas) turi turėti savo idėją, kurią išpildo savo savitu stiliumi ir yra vertinamas aplinkiniu teigiamai iš sukurto darbo bendro vaizdo, o ne iš sunaudotų objektų skaičiaus ar gražiai pateiktos vaizdinės medžiagos (ENB, grafinis apipavidalinimas, vaizdo klipo montažas ir kt.). Aš asmeniškai vertinu žmogų kaip architektą pagal jo sukurto darbo bendrą vaizdą (iš visų pusių, o ne tik iš gražiausių), darbo kokybę ir originalumą - būtent šie trys kriterijai yra kertiniai vertinimo kriterijai žiūrint mano akimis.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Mano TOP5:

• Lafa (originalumas ir bendras vaizdas);

• Nuko (kokybė).

• Nematau daugiau žmonių, kurie darbuotųsi originaliai, kokybiškai ir bendras vaizdas priverstų pavydėti darbo;

Šiaip visą tiesą pasakei apie RolePlay mapperius , nes ištikro padeda porą objektų ir viskas tipo mapp darbas , paimkime pavyzdį kūris yra kuriamas ls-rp.lt kur kūria -K9 ir jis buvo įkelės porą mapp darbų ir tuose mapp darbuose buvo tik sudėtos tvorelės ir kedės ir šviestuvais .

Nežinau ką man čia ir parašyti naujo, galiu tik tai pasakyti, kad pats pradėjau mappinti tik dėl mTėvo ir Robos_Ggg jie man suteikė motyvacijos tobulėt ir stengtis juos aplenkti. Viena tikrai jau aplenkiau ;) O kita dar reikia paimti už ragu :D Bet visgi, kaip žinom mokytojas visada lieka tas kuris labiausiai tobulėja ir rodo pavyzdį ačiū :)

Mano TOP 5 

mTėvas

Nuko

Roba_Ggg

Ačiū visiems kas už mane balsavote, bet galiu pasakyti man dar toli iki tobulumo :) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...