Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jie nesupranta kad niekas nieko daugiau nekaltina tik Vytūne, ir tuose kurie platino jo info. Koks skirtumas ką Martis norėjo padaryti, nieko nepadarė padarė tik mergaitė Vytūnė, atsakys už savo veiksmus, už kažkokius planavimus kurie ten vos įrodomi ir nuginčijami niekas pasaulį už tai nekaltina. Kažkas turi nuleisti vaikus ant žemės ir išmokyti truputį mandagiau kalbėti ir nesišakoti...

Matai kas yra. Kas jam įkišo DarkComet failą tas ir buvo kaltas. Martynas įkišo visiškai nekaltus žmones. Aišku ten tipo dėl domeno ir pnš. Marčius atidavė domeną artūrui dar marčius pasakė artūrui : Turėkis tą domeną. Steam acc atgavo. Taip kad mes su artūrų nekalti avinėliai prie rojaus vartu. Kas bando mus įkišt į šitą hujne tai sekmės. Rašykit pareiškimus vytūnei o ne man su artūrų. 

Ko cia pykstates visi zinom kad Ovidijus ir Arturas daunai yra ir viskas tuom pasakyta. I policija tokius nevykelius. Ir maziaug atmazu Ovidijau, Arturai. Skaiciau kazkur rasei tau dave viska o kitame atsakyme kad nieko neturi. Tai kaip sita suprast? (Ovidijui klausimas)

Tai aš nieko jau neturiu. Ką turėjau tik steam'ą kurį man vytūnė davė. Iš to steam acc niekas nebuvo dinge ir marčius jį atgavo. Kitas dalykas išvažiuok biški galvą padaužyk kur nors. Pavydas tave baigia suėst iš vidaus .. 

Taip kad nebeturit kaip prie manęs prisipist ir ieškot naujų būdų ? Graudūs. Aš jokios materialinės žalos nepadariau tai kažkaip man jau nusišikt ką jūs galvojat šioje situacijoje. Tikit ką rašo vienas žmogus, bet nematėt kas iš tikrūjų įvyko. Taip kad negali spręst pagal tekstą. Reikėjo ten būt ir klausytis kaip marčius stumia ant vytūnes prie jo ir už jo. Mes vytūnei pasakėm tas nupiso marčiu, ir tuo viskas užsibaigė. Taip kad praslyskit nekvaršine man proto. 

Pff ... Tu ant tiek durnas ar apsimeti? Aš prie viso šito neprisidėjau. Aš klausiaus ir rašinėjaus su visais kai vytūnė tai darė. Todėl man visiškai nusišikt ką jis apie mane parašys. Dar vienas dalykas, pateik įrodymus ką aš tau ten esu padaręs. Kai pateiksi įrodymus tada galėsi kaltint. Ir aš čia nematau įrodymu kad kas nors buvo padarytą. Tegul pateikia įrodymus kad aš ir artūras jam kažką padarėm. Nėra įrodymu - Nėra ir kaltinamūjų. Taip kad sakau rakinkit temą ir viskas. Nes vieną vytūne gali kabint o manęs su arta neprikabinsi nes mes tik atsitiktiniai žmonės buve tame pokalbi kaip ir ~5-6 kitų.

Kooo taip ginies jei nekaltas ir nieko nepadaręs? :D

๖ۣۜCloudMinders™

Čia vadinama teisybės ieškojimu o ne ginimu. Tiesiog jei ant tavęs visą šitą š irg drėbtu tai kaži ką pats darytum. Mes viską stebėjom ir viskas, nes daugiau nk negalėjom padaryt. O jei čia tiek daug debilu susirinko gint vieno žmogaus kuris visaip įžeidinėjo ir pnš nu tai atsiprašau tada tu debilu .. Ką čia bepasakysi.

Jei aš būčiau nieko padaręs ir kaltintų dėl kažko tai mano reakcija būtų maždaug tokia:

1411288611_1388866699_f7uoje_b9kw.gif

ir švaria sąžine sau sėdėčiau, o ne kažkokios teisybės ieškojęs ir pešdamasis su kitais :D

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Jei aš būčiau nieko padaręs ir kaltintų dėl kažko tai mano reakcija būtų maždaug tokia:

1411288611_1388866699_f7uoje_b9kw.gif

ir švaria sąžine sau sėdėčiau, o ne kažkokios teisybės ieškojęs ir pešdamasis su kitais :D

Matytum savo varda šitoj durnoj temoj surpastum viską. Mes žėjom kaip ans nuneša marčiu tai jau palikom bendrininkais ? :D 

Jei kreiptumeis į policija, ir kai viską reikėtu aiškinis, tie vaikeliai sustype cypsėtu :)

Cypliau tu cypliau, nepažįsti žmonių ir vadini cypliais? :o 

Man čia skaityti tuos komentarus kaip kino teatras tik nerodo jokio vaizdo tik skaityti. 

Pasiskaičius tai atrodo irgi taip keistai, kad pats gi priėmiai tą programą, reikėjo perskanuoti, bet aišku ne visiems šauna tai į galvą. 

Aš negaliu pakęsti tokių žmonių kaip jis, ir koks turi būti debilas, kad sakytum kažkokiam kitam draugui, bičiuliui ar kas ten toks bebūtu, šokti striptiza ir dar filmuoti, bet tai aišku jo draugas irgi turi būti psichinis, kad sutiktu taip daryti...Šeip jei ten tikras facebook'as kurį numetėt, tai manrods esu kažkur jį matęs realybėj, tokį norėčiau pasigauti...Bet kaip tokie žmonės net nepagalvoja, o kas jei jiems taip būtu nutikę? Na manau, jei parašei į policiją, tai tikiuosi, kad jam bus pizdėc. :) 

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 4 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...